Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

s.aleykum

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

s.aleykum

Allah'umme salli ala Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

S.aleykum sitenizin linkini www.vuslatsevdasi.com da değerli bi abinin site tavsiyeleri bölümünde gördüm. Yaklaşık bir haftadır ziyaretçi olarak takip ediyordum. üyelik bu güne nasibmiş.
    Açık yazmamda sanırım mahsur yok ben ehli sünnettenim mesheb olarak ta şafiiyim ama asla ehli sünnetçi zihniyetim yoktur.Sadece şiadan kardeşlerimi daha iyi tanıma gayesi ile aranızdayım. Rab'bim bu matem ayı hürmetine aramızdaki ihtilafları kaldırsın. kılıçlarımızı birbirimize değil, islam kur'an düşmanlarına karşı bilesin inş.
    Selametle kalınız.

s.aleykum

ve aleykum selam hoşgeldiniz.

Yorum

s.aleykum

Hoşgeldin kardeşim
      Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

s.aleykum

[quote author=Musavi link=topic=18682.msg112587#msg112587 date=1292496548]
        ve aleykum selam hoşgeldiniz.
        [/quote]

Yorum

s.aleykum

Eyvallah Allah razı olsun sizlerden hoş gördük inş

Yorum

s.aleykum

[quote author=mirzehan link=topic=18682.msg112596#msg112596 date=1292510077]
            Hoşgeldin kardeşim

[/quote]

Yorum

s.aleykum

[quote author=Mevlüt link=topic=18682.msg112603#msg112603 date=1292528343]
              Hoşgeldiniz kardeşim

[/quote]
              Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
              Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

s.aleykum

[quote author=mirzehan link=topic=18682.msg112596#msg112596 date=1292510077]
                Hoşgeldin kardeşim

[/quote]

Yorum

s.aleykum

Hb sağolasınız.

Yorum

s.aleykum

hoş geldiniz kardeşim üyeliğiniz size de bize de hayırlar getirsin. umarız güzel paylaşımlarda bulunursunuz.. ben sinin nickin anlamını merak ediyorum öncelikle..

Yorum

s.aleykum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18682.msg112630#msg112630 date=1292589741]
                      hoş geldiniz kardeşim üyeliğiniz size de bize de hayırlar getirsin. umarız güzel paylaşımlarda bulunursunuz.. ben sinin nickin anlamını merak ediyorum öncelikle..
                      [/quote]

Eyvallah hoş buldum. Paylaşım yapmaktan ziyade siz değerli kardeşlerin paylaşımlarından istifade edeceğim inş. nikimin anlamına gelince çeşitli anlamları vardır

1. si amacına erişen
                      2. si olgunlaşmış erkek. (hani derler ya tamamdır erdi artık everelim gibisinden)
                      3. sü de ermiş veli anlamlarına gelir.

Ben burda 1. ci şıkla burdayım. Sebebine gelincede şia dan kardeşlerime ayrı bir muhabbetim vardır. Onlarla tanışmak onlardan istifade etmek isterdim hep. Reelde olmasa bile sanalda bu nasib oldu. Yani amacıma erdim tabiri caizse..

Yorum

s.aleykum

[quote author=3rdi link=topic=18682.msg112583#msg112583 date=1292487801]

Allah'umme salli ala Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

S.aleykum sitenizin linkini www.vuslatsevdasi.com da değerli bi abinin site tavsiyeleri bölümünde gördüm. Yaklaşık bir haftadır ziyaretçi olarak takip ediyordum. üyelik bu güne nasibmiş.
                        Açık yazmamda sanırım mahsur yok ben ehli sünnettenim mesheb olarak ta şafiiyim ama asla ehli sünnetçi zihniyetim yoktur.Sadece şiadan kardeşlerimi daha iyi tanıma gayesi ile aranızdayım. Rab'bim bu matem ayı hürmetine aramızdaki ihtilafları kaldırsın. kılıçlarımızı birbirimize değil, islam kur'an düşmanlarına karşı bilesin inş.
                        Selametle kalınız.
                        [/quote]

A.s verahmetullah hoşgeldiniz Rabbim gelişinizle sizede bizede güzellikler sunusn inşAllah Rabbim bizim kardeşliğimiz arasına fitne fesat salmak isteyenlere hiçbir zaman aman vermesin sizingibi gönlü geniş kardeşlerimizin başımız üzerinde yeri var yeterki gaye İslama hizmet olsun...
                        "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                        "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

s.aleykum

Eyvallah hoş buldum tşkler. Başınızın sürekli zulme karşı dik durması, gözünüzün de cennetin en güzel mertebelerinde cemalullah'ı görmesi duasıyla..

Yorum

s.aleykum

3rdi karşdeşim,

evt bu ara reelde de buluşuyoruz. Velayetin çok değerli üyeleri sempozyum vesilesiyle bir araya gelip tanışma toplantısı düzenliyorlar.. buyrun burdan takip edebilirsiniz:

Yorum

s.aleykum

[quote author=3rdi link=topic=18682.msg112583#msg112583 date=1292487801]

[/quote]

Ve âleyküm selâm. Hoşgeldiniz inş

www.vuslatsevdasi.com sitesinin güzide üyelerini bir rüzgar buraya savurmuş. Hayırlara vesile olur inş. Sanki bana yabancı gelmediniz ama

İnş velayet.com sizin beklentinize cevap verir. Ve inş hayal kırıklığına uğratmaz... İstifade edenlerden ve istifade edilenlerden olursunuz inş.

Mufazzal söz www.vuslatsevdasi formundan açılmışken duydumki suskunlar meclisi size sitem etmekte... İhmal ediyormuşsunuz vuslatsevdası diyarını
                              En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 03.08.2020, 19:15.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X