Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kim Nerden Yazıyor ve Mesleği Nedir..??

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hişamın resmi kuma benziyor

Yorum

Selamunalyeküm,
      Dogma büyüme Nürnbergde yasan bir Trabzonluyum. Sanrim tek Trabzonlu benim =)) Meslegim hemsirelik fakat calsimiyorum. Tiyatrocuyum...Ayriyetten Cocuk gurubum var, onlara egitim veriyorum..
      ‎'Kırk kapıdan geçirip,
      '' işte sevdan '' diye, seni oturttular içime…
      ŞAHADET parmağım şahit olsun ŞEHADETİME…

Yorum

Allah muvaffak etsin kardeşim.. Çalışmalarınızı bereketli eylesin.. Tiyatroları almanca da oynuyor musunuz?

Yorum

Qom u ask kardes Allah razi olsun. Oyunlarimiz almanca oynuyoruz. Her kesime hitap edebilmek icin.
          ‎'Kırk kapıdan geçirip,

Yorum

Nasıl şii oldum bölümünden de bir tiyatro yaparsınız artık.. ve türkiyede de oynanırsa biz de izleriz inş...

Yorum

Qom u ask kardes satirlarini okurken gozler yasli ama bir tebessum aldi beni.Nasil sii oldum tiyatrosu . Icimden dedim Rabbim nelere kadir.Ehlibeyt nuru nasil taslari yararcasina kalblere gidecegi yolu buluyor.Tiyatrodan ehlibeyt yoluna , Allahim nelere kadirsin.

Yorum

Qom kardes, güzel bir fikir. Bellimi olur belkide bir gün bizi izlemeye gelirsiniz...=)
                Ümitvar kardes, gercekten nereden nereye oldu....Bundan yarim sene önce böyle olacak deselerdi....Allah büyük!
                ‎'Kırk kapıdan geçirip,

Yorum

ZİYARET ARZUSU ÇEKEN AŞIKLARA MÜJDE!!!
                  KERBELA-ŞAM-MEŞHED ZİYARET TURLARINI ORGANİZASYON EDEN IĞDIR EHLİBEYT ALİMLERİ DERNEĞİ BAB-EL HEVAİC SİZLERİ MANEVİ BİR ORTAMDA VE TECRÜBELİ ALİMLER EŞLİĞİNDE KARA YOLU VE HAVA YOLU İLE YURT İÇİ VE YURT DIŞI YOLCULUK SEFERLERİMİZ BAŞLAMIŞTIR İRTİBAT TEL:00905336106663-00905342409915 BÜRO:00904762270303 İNTERNET SİTEMİZ:www.babelhevaic.com babelhevaic@hotmail.com

Yorum

: Kim Nerden Yazıyor ve Mesleği Nedir..??

s.a bende yeni katıldım sitenizi çok beğendim artık daimi ziyaretçilerden olurum inş. istanbulda yaiıyorum iltimasu dua.
                    İNNA LİLLAH VE İNNA İLEYHİ RACİUN....

Yorum

: Kim Nerden Yazıyor ve Mesleği Nedir..??

a. slm hoş geldiniz kadeşim. üyeliğiniz size de bize de hayırlar getirsin. biz de istanbuldayız.. bol ve hayırlı paylaşımlar dileğiyle..

Yorum

Ynt: Kim Nerden Yazıyor ve Mesleği Nedir..??

bacıcan kusura bakma burdan sana hoş geldin demeyi unutmuşam aramıza HOŞGELDİN... ama ele gelip kenarda beklemek olmaz paylaşımlarını görek inş bizde senin vesilenle yeni şeyler öğrenerek...
                        "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                        "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=18532.msg121708#msg121708 date=1301686505]
                          bacıcan kusura bakma burdan sana hoş geldin demeyi unutmuşam aramıza HOŞGELDİN... ama ele gelip kenarda beklemek olmaz paylaşımlarını görek inş bizde senin vesilenle yeni şeyler öğrenerek...
                          [/quote]

Bu " Hosgeldin " bana sanirim.Hosbulduk !!! Ben simdilik izlemekteyim,ögrenmekteyim.Zamani geldimi konusurumda susturamazsiniz.Sonra pisman bile olabilirsiniz=)))))
                          ‎'Kırk kapıdan geçirip,

Yorum

Selam Aleykum İsmim Zeynep Sibel İstanbul'da yaşıyorum.Halkla ilişkiler-Psikoloji okumaktayım.İnşaALLAH Sahibim Olan Allah nasip ederse önümüzdeki dönem İran'da ilim öğrenmeye gideceğim.İran da İlim alan kardeşlerimiz var ise aramızda oradaki eğitim, yaşama koşulları, okuma şartları...vs hakkında aydınlatıcı bilgiler verirlerse seviniriz.EHLİBEYT KARDEŞLİĞİMİZ DAİM OLSUN...İ.Dua
                            Dünyada Tek Bir Mümin Üşüyorsa;
                            Isınma Hakkına Sahip Değilsin ....Ş.T

Yorum

s aleykm ben urfalıyım elazığda öğrenciyim . yeni şii oldum.aranızda elazığlı varsa onunla yuzyuze gorüşüp öğrenmek istediklerimi sormak istiyorum

Yorum

[quote author=cumaali link=topic=18532.msg127445#msg127445 date=1308832736]
                                s aleykm ben urfalıyım elazığda öğrenciyim . yeni şii oldum.aranızda elazığlı varsa onunla yuzyuze gorüşüp öğrenmek istediklerimi sormak istiyorum
                                [/quote]

Aleykum sleam kardeşim
                                Mübarek olsun inşAllah

elazığda oturupta yazna arkadaşımız varsa size cevap verecektir inşAllah
                                ama fırat üniversitesinde şia gençler vardır.
                                bazılarıda dini meseleleri pek önemsemiyrolardır belkide
                                onlar ile tanışıp iarkadaşlık kurarsanız onlarında silkinip kendilerine gelmelerine vesile olurusnuz inşAllah...

Allah (c.c.) tekrar mübarek kılsın Ali Şialığınızı

Ayrıca NASIL Şİİ oldum bölümünde bir başlık açarak bu merhaleye geliş sürecinizi yazarsanız mutlu oluruz

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X