Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kim Nerden Yazıyor ve Mesleği Nedir..??

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Kim Nerden Yazıyor ve Mesleği Nedir..??

[quote author=cumaali link=topic=18532.msg127445#msg127445 date=1308832736]
    s aleykm ben urfalıyım elazığda öğrenciyim . yeni şii oldum.aranızda elazığlı varsa onunla yuzyuze gorüşüp öğrenmek istediklerimi sormak istiyorum
    [/quote]

A slm kardeşim hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Üyeliğiniz hayırlı olsun size de bize de.. Şia olmanızı memnuniyetle ve heyecanla karşıladık. bu sitede bir çok kardeşimiz araştırmalarıyla sonradan şii olan kardeşlerimizdir.

elezığlı olmasına gerek yok mahsuru yoksa burda genelden sorarsınız bilen kardeşlerimiz cevaplar yok eğer özel sorularınız varsa sitemizin özel mesajlaşma imkanı da var ordan dilediğimiz kardeşimize sorabilirsiniz.. biz de hizmete hazırız.

hem bu arada mirzehan kardeşimizin dediği gibi sitemizde sonradan şii olanların şii oluş sürecüni hikayeleştirdikleri bölüm var. oradakileri okuyabilir, kendinizi ordaki hikayelerle özdeşleştirebilir ve siz de şii oluş sürecini oraya yazabilirsiniz. böylece site ziyaretçileri bu ibretlik hikayelerden istifade etmiş olurlar..

hatta sitemizde merak edilenlerin belki tamamının cevabı var. biraz gezintiyle sorularınıza cevabı kendiniz bile bulabilirsiniz..

Yorum

Hoş geldiniz cumaali kardeş.

Yorum

Selamun Aleykum cümleten,

Ben bayadır üyeyimde bu konuyu yeni gördüm kusura bakmayın kendimi tanıtamadım. Adımm Muhammed İstanbulda oturuyorum öğrenciyim 12.sınıfa geçtim meslek lisesi okuyorum. Allah herkeze İran'a gidip gezip görmeyi ağayı ziyaret etmeyi nasip etsin inşallah. Selametle...
        "Kim Ramazan ayından bir günün orucunu (özürlü olmaksızın) yerse, imanın ruhu (hakikati) ondan ayrılır."
        Mizan’ul-Hikmet, c. 5, s. 471.
        --------
        'Kalem doğru yazmıyorsa, silgi ol. Söz uyuşturuyorsa, sağır ol.
        Zalim zulmediyorsa, ideolojilerini bırak akıllı ol.
        Devrim, akıl işidir, çocuk işi değil.'

Yorum

hoşbulduk .sağolun allah hepinizden razı olsun.

Yorum

[quote author=azadi link=topic=18532.msg127473#msg127473 date=1308864790]
            Selamun Aleykum cümleten,

Ben bayadır üyeyimde bu konuyu yeni gördüm kusura bakmayın kendimi tanıtamadım. Adımm Muhammed İstanbulda oturuyorum öğrenciyim 12.sınıfa geçtim meslek lisesi okuyorum. Allah herkeze İran'a gidip gezip görmeyi ağayı ziyaret etmeyi nasip etsin inşallah. Selametle...
            [/quote]

Hoş geldin azadi kardeş aslen nerelisin, neden bu sitedesin, yazmak, paylaşmak istemezmisin.

Yorum

[quote author=Sebzivar link=topic=18532.msg127492#msg127492 date=1308896482]
              Hoş geldin azadi kardeş aslen nerelisin, neden bu sitedesin, yazmak, paylaşmak istemezmisin.
              [/quote]

Aslen Iğdırlıyım,Doğduğumdan beri şia mezhebini benimserim.Bu siteyi abim sayesinde keşfetti birçok ilmi konularda abimde burda aydınlandı bende üye olmup aydınlanmak istedim
              "Kim Ramazan ayından bir günün orucunu (özürlü olmaksızın) yerse, imanın ruhu (hakikati) ondan ayrılır."
              Mizan’ul-Hikmet, c. 5, s. 471.
              --------
              'Kalem doğru yazmıyorsa, silgi ol. Söz uyuşturuyorsa, sağır ol.
              Zalim zulmediyorsa, ideolojilerini bırak akıllı ol.
              Devrim, akıl işidir, çocuk işi değil.'

Yorum

Ben deİstanbul'dan yazıyorum.İlahiyatçıyım.İmam hatip lisesinde Meslek dersleri öğretmeniyim.Ne Ehl-i sünnet ne de Ehl-i şia .Hepsini elimin tersiyle itiyorum.Ben EHLİ KURANIM.Felsefem kısaca şudur.

‎""""Kur'an'dan başka tartışılmaz kitap, Hz.Muhammed'den başka tartışılmaz insan ,Trabzonspordan başka takım kabul etmem. Vurmadan uyandıran, dokunmadan akort eden Allah'a hamd olsun.""""""AZSO61 : : : :-\ :-\

Yorum

[quote author=azso61 link=topic=18532.msg132586#msg132586 date=1317246523]
                  Ben deİstanbul'dan yazıyorum.İlahiyatçıyım.İmam hatip lisesinde Meslek dersleri öğretmeniyim.Ne Ehl-i sünnet ne de Ehl-i şia .Hepsini elimin tersiyle itiyorum.Ben EHLİ KURANIM.Felsefem kısaca şudur.

‎""""Kur'an'dan başka tartışılmaz kitap, Hz.Muhammed'den başka tartışılmaz insan ,Trabzonspordan başka takım kabul etmem. Vurmadan uyandıran, dokunmadan akort eden Allah'a hamd olsun.""""""AZSO61 : : : :-\ :-\
                  [/quote]

Yorum

Eyvallah Salih Baba. Ellerin dert görmesin.

Yorum

Ben Zulfikar, aslen urfaliyim, AOF is Idaresi ve Ilahiyat mezunuyum.Hollandadan yaziyorum.Selamlar.

Yorum

Peygamber Efendimiz-i Ekrem (saa) buyurmuştur:

"Allah ve ben yedi grubu lanetledik:

1-Allah'ın kitabına herhangi bir sözü ilave edeni.
                        2-Kaza ve kaderi tekzip edeni.
                        3-Benim sünnetime aksine çıkanı.
                        4-Benim itretimle (Ehl-beytimle) muhalefet edeni.
                        5-Hükümeti zorla ele geçirip, Allah'ın aziz kullarını hor ve mutsuz edeni.
                        6-Müslümanların genel mallarını kendi çıkarına harcayanı.
                        7-Allah'ın helalini haram,haramını helal edeni. "
                        Allahumme salli ala Muhammed’in ve Al-i Muhammed ve accil ferecehum vel an ada ehum.

Yorum

İMAM HATİP MEZUNUYUM İLK OLARAK ORADAKİ SİA ALEYHİ PROPAGANDALAR BENİ SİA İLE TANIŞTIRDI OKULDAN SONRA DİNİ BİLGİLERDEKİ YETERSİZLİK BENİ ARAŞTIRMAYA SEVK ETTİ SONRA ......KUM VE İNKILAP DERKEN MEDRESEDE 18 SENE GECTİ HENUZ MEŞKULUM VE GUNDEN GUNE CEHALETİMİN DERİNLİĞİNİN DAHADA FARKINA VARIYORUM SİZE HZ MASUMENİN MUBARET TURBESİNDE DUA EDECEĞİM ALLAHA EMANET OLUN

Yorum

Allah Razı olsun kardeşim. O mukaddes kum şehrinin bir aşığı oradan uzakta garipte oranın hasretiyle yanan biri olarak bu duygu ve duaların bana ilaç gibi gelmekte..

ben de ihl mezunu ve ilahiyat mezunu biri olarak aynen dediklerine katılıyorum.. Rabbim bizi şia ile tanıştırmasaydı o zaman biz hiç şüphe yok ki kaybedenlerden olurdu. Ne olursa olsun Rabbimiz hatalarımızı örtsün ve bizi Ehlibeyt yolundan bir an bile ayırmasın..

Dualarına gönülden amin diyoruz ve sizin gibi oralarda kardeşlerimizin olması bize güven ve güç veriyor. Hz. Fatımei Masume ye selamlarımızı ilet. Türkiyeden sizi seven garip bağlılarınız diye.. bizim yarılı gönlümüzün şifa bulması için şefaatlerini eksik etmesinler.. Fatımei Masume türbesinde yatan yüce şehidlerimize de bizden yakın olduğunuz İmam Rıza a.s. efendimize de bol selamlarımızı iletin..

Yorum

Ehlibeytin Ne Derin Bir Okyanus Olduğunu Bilmek İçin Bu Denize Dalmak Gerek Ve İste Asıl O Zaman Gerçekten Anlayabiliriz Ki Sevgili Ehlisünnet Kardeşlerimiz Nelerden Mahrum Bırakılmışlardır Ve İste O Zaman Tarihte Ehlibeytin Saf Dışı Bırakılmasıyla İnsanlığa Yapılan Zulüm Dersek Manasıyla Anlaşıla Bilir
                              Sayın Qom_U_Aşk Kardeşim Sizde Bu Hakikatin Farkına Varanlardansınız Umarız Allah Sizin Gibilerin Sayısını Artırır Ve İmamı Zaman Ağamız Hem Sizi Ve Hem de Bizleri Hizmetçiliğe Kabul Eder

Yorum

Allah razı olsun kardeşim..

paylaşımlarınımızda küçük harfle yazarsak daha iyi olur. Çünkü tüm mesajı büyük harfle yazmak site kurallarına aykırı. siz yenisiniz diye hatırlatayım dedim..

Rabbim İmam Zaman a.f. ile karşılaştırsın sizi..

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X