Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Herkese esenlikler...

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Herkese esenlikler...

Siz yapmayın ALLAH aşkına...!

Herkes hoşgeldin demişse ben hoş geldin demek zorunda değilim... Boş geldin deme hakkımda vardır...

Adam Resulluah (s.a.a) hakkında "sözlerinde çelişki var diyor" Bu sözü ona atılmış bir iftira değilmidir. Resulullah s.a.a ın kendinden bir şey söylemediğine dair ayet yokmudur. Dolayısıyla ALLAH C.C ' a da söylenmiş bir sözdür ve siz bu söze karşı susuyorsunuz ha...!

Ben islamda ne bulmadığını hiç merak etmiyorum... Ve kusura bakmayın alenice ALLAH C.C ve Resulullah (s.a.a) a hakaret ve iftira atılması karşısında susamam...Velayet.comda herkesin inançlarına saygı varıdr elbet...Hiristiyanlığa, ateistliğe vs olduğu kadar bizim hak dinimizede saygısızlık ve saldırı olmasınada musamma gösterilmemeli. Demekki hiristiyan birine saygı adına hak dinimize saldırı ve saygısızlık yapılmasına sessiz kalınabiliniyormuş. (tanıdık olması yetiyor sanırım) Susanlarıda hayret ve esefle izledim vesselam...

Yorum

Seccâd_ Sen Diyorsunki Bizim Dinimize Saldırıyor !
      Senin Bu Yaptıkların Ne Sende Onun Dinine Saldırıyorsun Bu Davranışlarla !

İslam Dinine Bağlı Olacak Diye Kimse Zorlanamaz, Eğer Yapabiliyorsan Düzgünce Onun Dinine Saldırmadan İslamı Tanıt.

Yorum

[quote author=Nasrani link=topic=16020.msg99380#msg99380 date=1281526488]
        ;

1- Kur'an'da, Muhammed'in muslumanlara olan soz ve amellerinde, Halifelerin yaptiklari islerde ve yine sozlerinde bircok celiski olmasi ( izin verildigi takdirde bunlari yayinlamak isterim)
        [/quote]

Bu cümle neden editlenmiyor? Bu cümle bir hakaret bir saldırı değilmi? Resulullah s.a.a ın sözlerinde çelişki var demekte ne demek.

Ayrıca ben hangi cümlemde saldırmışım...?

Yorum

[quote author=Seccâd_ link=topic=16020.msg99557#msg99557 date=1281594450]
          ;

1- Kur'an'da, Muhammed'in muslumanlara olan soz ve amellerinde, Halifelerin yaptiklari islerde ve yine sozlerinde bircok celiski olmasi ( izin verildigi takdirde bunlari yayinlamak isterim)
          [/quote]
          [/quote]

Seccâd_ Biz Nasıl Kendi Değerlerimize İnanıyorsak Oda Kendi Değerlerine İnanıyor. İslam Dininde Zorlama Yoktur Bunu Benden Daha İyi Bilen Birisin. Yapabiliyorsan eğer islam Dinini Tanıt Hakkı Tanıt, Batıldan Kurtar Muratı, Ama Baskasının Eğerlerine Saldırmadan Seccâd_

Yorum

Suphanallah mevlit...! Siz ne diyorsunuz? Ben hangi cümlemde saldırmışım? Saldırı cümlem varsa editlesenize gardaş?

Bu tutumunuzu çamranın selamıyla birlikte yazdığınız tüm mesajınızı sildiniğinizde formda ve özelde size bildirdiğime bağlıyorum. Şahsi meselenizle formla alakalı bir ahvali birbirine karıştırmayınız lütfen.

Yorum

[quote author=Seccâd_ link=topic=16020.msg99557#msg99557 date=1281594450]
              ;

[/quote]

Bu cümle neden editlenmiyor? Bu cümle bir hakaret bir saldırı değilmi? Resulullah s.a.a ın sözlerinde çelişki var demekte ne demek.

Ayrıca ben hangi cümlemde saldırmışım...?

[/quote]

Adam bu hale gelmesinin sebebini maddeler halinde anlatmış. Neden cevap vermiyorsunuz?

Yorum

Mufazzal gardaş önce bu cümleyi editleyin. Sonra biz açıklarız inş?
                En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 08.08.2020, 16:53.

Yorum

[quote author=Seccâd_ link=topic=16020.msg99564#msg99564 date=1281595749]
                  Mufazzal gardaş önce bu cümleyi editleyin. Sonra biz açıklarız inş?
                  [/quote]

Editlenecek bir cümle yok. ves selam
                  En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 08.08.2020, 16:53.

Yorum

Seccâd_ Murat Bize Saldırmadı Sende Ona Ama Senin Terimine Göre Saldırı Oluyor Bunlar.

Yapabiliyorsan Dediğimi Yap Seccâd_

Yorum

[quote author=Çamran link=topic=16020.msg99457#msg99457 date=1281552715]
                      Selamün Aleyküm,

Edit Mevlüt
                      [/quote]

Selamün Aleyküm,

Velayet.Com sitesi yöneticileri öncelikle bir forum nasıl yönetilir bunu daha iyi öğrenmek için gerekli çalışmaları yapması gerekir.
                      Tüm mesajı silmenin ne mantığı var?
                      Mesajı sildin diyelim, üyeye bilgi vermeniz gerekmez mi?

Ayrıca tekrarlıyorum ve her türlü cezaya razıyım. İslam'da eksik ve hataların olduğunu söyleyen bir üçkağıtçının nefes aldığı ortamda nefes almak istemiyorum.

Allah'ın laneti fitnecilerin üzerine olsun.
                      Vesselam.
                      Düştü Deşt-i Kerbela’ya Ol Can
                      Matem tuttu, ins-ü cin ve canan
                      Ruhlarda hep o, hicrandır yanan
                      Şahadetiyle destan yaratan

Mazlum Hüseyn Canım, Mazlum Hüseyn Canım...

Yorum

[quote author=Çamran link=topic=16020.msg99678#msg99678 date=1281625359]
                        [quote author=Çamran link=topic=16020.msg99457#msg99457 date=1281552715]
                        Selamün Aleyküm,

Edit Mevlüt
                        [/quote]

Selamün Aleyküm,

Velayet.Com sitesi yöneticileri öncelikle bir forum nasıl yönetilir bunu daha iyi öğrenmek için gerekli çalışmaları yapması gerekir.
                        Tüm mesajı silmenin ne mantığı var?
                        Mesajı sildin diyelim, üyeye bilgi vermeniz gerekmez mi?

Ayrıca tekrarlıyorum ve her türlü cezaya razıyım. İslam'da eksik ve hataların olduğunu söyleyen bir üçkağıtçının nefes aldığı ortamda nefes almak istemiyorum.

ALLAH'ın laneti fitnecilerin üzerine olsun.
                        Vesselam.
                        [/quote]

Çamran Zaten Biz Admin Olarak Kendi Özel Odamızda Bu Konuda Herkese Bilgi Veriyoruz Ama Kullanıcılara Bİlgi Verme Yetkililerin İnsafiyetindedir. Gelip Güzelce Özelimden Sorsan Emin Ol Düzgün Bir Açıklama Alabilirdin. Şuana Kadar Kimseye Hayır Cevabı Vermedim Sitede Bunuda Bil.

Çamran Muratın Eksiliği Var Ama Bu Onu Dışlamamız veya Siteden Uzaklaştırmamız Gerektirmez. Aksine Muratı İslama Isındırmak Batıldan Ayırmak İçin Çabalamamız Gerekir.
                        Siz Basit ve Gereksiz Bir Yolu İzlemek İstiyorsunuz.

Yapabiliyorsanız İslamı Tanıt Hak Yoluna Geçmesine Yardımcı Olun.

Ama Kalkıpda Ya o Ya Ben Demeyin Bize.
                        Yaptıklarınız Sizlere Yakısmıyor Kardeşim

Yorum

Mürtetleri böyle saygıyla karşılamak ve onun saçmalıklarına imkan sağlamak doğru değildir. Böyle insanların saygınlığı yoktur İslam'da. Seccad_ ve çamranın sözlerine katılıyorum. Bu adam ben mürtet oldum dediği andan bu siteden şutlenmeliydi. İslam'ın mürtetler hakkındaki hükümlerini hatırlatmaya gerek yok sanıyorum. Allah sonumuzu hayır etsin.
                          عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

[quote author=Velayet_Nuru link=topic=16020.msg99687#msg99687 date=1281628248]
                            Mürtetleri böyle saygıyla karşılamak ve onun saçmalıklarına imkan sağlamak doğru değildir. Böyle insanların saygınlığı yoktur İslam'da. Seccad_ ve çamranın sözlerine katılıyorum. Bu adam ben mürtet oldum dediği andan bu siteden şutlenmeliydi. İslam'ın mürtetler hakkındaki hükümlerini hatırlatmaya gerek yok sanıyorum. ALLAH sonumuzu hayır etsin.
                            [/quote]

Hocam MUrat Eskiden Alevimiş

Muratı Kazanmak Yerine Neden Dışlamak İstiyorsunuzki ?

Kazanmaya Çalışsak Daha İyi Değilmi ?

Yorum

Murat sizi kazanmaya çalışıyor, onun kalbi mühürlenmiş gibi duruyo gerçeği arama peşinde değil,

çünkü aleviyim nasrani oldum diyor, aleviliği bilmediği belli. İslamı hep sünnilikle özdeşleştirip eleştiriyor. bu da bu eleştirilerin ya kendisince yapılmayıp sağdaki soldaki malum eleştirilerden toparladığı, ya da sünnilikle şia arasındaki farkları bilmediğinden. bu da samimi olmadığını gösteriyor. çünkü eğer şiayı eleştirecekse bizim kaynaklarımızdan önce öğrenmesi gerekir..

Yorum

[quote author=Mevlüt link=topic=16020.msg99689#msg99689 date=1281628723]
                                [quote author=Velayet_Nuru link=topic=16020.msg99687#msg99687 date=1281628248]
                                Mürtetleri böyle saygıyla karşılamak ve onun saçmalıklarına imkan sağlamak doğru değildir. Böyle insanların saygınlığı yoktur İslam'da. Seccad_ ve çamranın sözlerine katılıyorum. Bu adam ben mürtet oldum dediği andan bu siteden şutlenmeliydi. İslam'ın mürtetler hakkındaki hükümlerini hatırlatmaya gerek yok sanıyorum. ALLAH sonumuzu hayır etsin.
                                [/quote]

Hocam MUrat Eskiden Alevimiş

Muratı Kazanmak Yerine Neden Dışlamak İstiyorsunuzki ?

Kazanmaya Çalışsak Daha İyi Değilmi ?
                                [/quote]

mevlüt can, bu adam büyük ihtimalle para için gidip hıristiyan olmuştur, şimdi aldığı para karşılığında çalışıyor. Utanmadan İslam'dan döndüm Hıristiyan oldum diyor. Bunların hidayeti çok zor. Bunların hakkında İslam'ın hükmü nedir? Bu adamın yazıları da silinerek siteden şutlenmesi gerekir. O bir şey öğrenmek için bu siteye gelmemiştir ki, diğerlerini da aklı sıra saptırmak için burada bulunuyor. Gerçekten soruları olsaydı, mürtetliğini açığa vurmadan da onları sorabilirdi.
                                Biri çıkıp Kuran'la Kuran'ı vuruyor, rusyayı savunuyor, bizleri kafir, müşrik ilan ediyor, o gidince şimdi de mürtetler geliyor. Siz de hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorsunuz ??? Bir Hiristiyan'a veya Yahudi'ye karşı saygılıyız ama bir mürtede saygı göstermemiz ve onu yazabilmesi için korumamız asla doğru değildir. Allah sonumuzu hayır etsin.
                                عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X