Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Siteyi Eleştirdikleri İçin mi Şutlanıyorlar?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Siteyi Eleştirdikleri İçin mi Şutlanıyorlar?

Hangi madde, hocam? Daha önermedim ki?
    [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

[quote author=Mufazzal link=topic=23852.msg159973#msg159973 date=1346403287]
      Saygı Değer Hocam Şu an 2 nickle Forumda yazarlık yapan Admin ve Modumuz yoktur.
      [/quote]
      Eskiden var olduğunu biliyordum ama şimdi yoktur diyorsunuz kesinlikle öyledir, söz konusu madde aynen kalabilir, admin ve modları zan altında bıraktığım için özür dilerim.. Gerçi bana göre bazı maslahatlardan dolayı farklı nicklerle yazmalarının da bir sakıncası yoktur, önemli olan hizmettir..
      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 03.08.2020, 19:12.
      عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

Sakincasi yoksa da cok gereksiz birsey bence. Tek rumuzlu üyelere de haksizlik. iki rumuz kullanip iki kisilik sergilemek iki kere haksizlik.
        Allah Bize Yeter!
        O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

Tek rumuzlu üyelere niye haksızlık olsun ki? Mesela ben farsça dersi vermek için (arkadaşlar farsça öğrenmek için hoca arıyorlardı) muallim nickini aldım, şimdi büyük bir günah mı yaptım?
          Eğer bir adam sahtekarlık için birkaç nick kullanıyorsa dediğiniz doğrudur ama hizmet için bunu yapıyorsa bunun Allah'ın huzurunda ne gibi bir sakıncası olabilir ki? Neyse bir ara yine bu konuyu tartışmıştınız birileriyle.
          Not: Bu gibi arkadaşların rahatlamaları için adminlerden bazısının izniyle hizmet için almış olduğum diğer nicklerimi iptal etmelerini, gerekirse bunu da silmelerini rica ediyorum..

Yorum

Şunu da açıklamam lazım:
            1- Ben nick aldığımda iki nick almanın yasak olduğunu bilmiyordum, çünkü daha önce diğer bir sitede birden çok nick almanın bir sakıncası olmadığını adminlerden biri söylemişti.
            2- İkinci nicki almadan önce adminlerden biriyle istişare ettim, bu nickimle yazmak istemiyorum, başka bir nick alabilir miyim dedim o da hocam siz bilirsiniz dedi, ben de alimlik sıfatıyla değil de normal bir üye gibi yazabilmem için bu nicki aldım ama zamanla bunun da kim olduğunu yine açıkladılar
            3- Üsteki mesajımda dediğim gibi arkadaşlar farsça öğrenmek istiyorlardı ve bunun için bir hoca arıyorlardı ben de onlara yardımcı olmak ve farsça dersi vermek için muallim nickini aldım ama daha sonra adminlerle aramız açıldığında birkaç nickle yazmanın yasak olduğunu ve nicklerimin takibe alındığını söylediler, oysa aynı şahıs alabilirsin demişti.
            Neyse diğer nicklerin geçersiz olması ve silinmesi için şu tarihlerden itibaren:
            2010-10-19, 03:33:41 »
            01 Ağustos 2010, 13:19:46 »
            artık onlarla bir şey yazmıyordum. İşleri güçleri eleştiriden başka bir şey olmayan arkadaşların rahatlamaları için adminlerden diğer nicklerimi silmelerini rica ediyorum.
            Yazacak çok şey var da neyse..

Yorum

[quote author=HiLaLNuR link=topic=23852.msg160003#msg160003 date=1346446161]
              Sakincasi yoksa da cok gereksiz birsey bence. Tek rumuzlu üyelere de haksizlik. iki rumuz kullanip iki kisilik sergilemek iki kere haksizlik.
              [/quote]

ya adam tek kalıba sığmayacak kadar gelişmişse? tek nikcle yazdığında bir çok şeyi yazamayacaksa?

Yorum

Velayet_nuru üstada sitede ihtiyaç olduğunda kimsenin kuşkusu da ihtilafı da yoktur..

Yorum

ilgi ile takip ediyorum devrim olacak gibi ama....
                  [center]
                  ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                  [center]
                  Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                  Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

Her forumun kuralları olduğu gibi, velayet.com'un kurallarla yönetilmesi doğaldır.
                    Bu kuralların da adaletli, hakkaniyetli ve objektif olması şüphesiz o forumun değerine değer katar.
                    Bu kurallar, belirtilen esaslara göre uygulanırsa, sorun çıkmaz,
                    Lakin dalgınlıktan, duygusallıktan ve yoğunluktan bazen fevri davranışlar sergilenebiliyor.

AYRILAN İSİMLER
                    Merak ettiğim 3 İsim vardı :
                    YPA : Donanımlı, bilgili ve da Münazara adabına saygılı olan bir Ehli Sünnet Müslümanı. Ancak uzun süredir yazmıyor. Uyarı ve ceza aldığına dair bir mesaj göremedim, acaba kendisi mi ayrıldı ?

ZEYDİYYE : Bu üyenin yazılarının tamamını okuyamasam da bir kısmına göz attım. Adından da anlaşıldığı gibi Zeydiye Mezhebine mensup. 2 Uyarı almış, Üçüncüsünde Siteden uzaklaştırılmış. Normalde Forum kurallarına göre 3 uyarı, 1 haftalık uzaklaştırma ve 1 aylık uzaklaştırma sonunda yani 5 uyarıdan sonra atılması gerekmez miydi ? Doğrusu Buna üzüldüm. Çok uzak Memleketlerden yazan, Bilime vakıf bu üyenin Forumda olmasını isterdim.

MELİS : Yine farklı görüşleri nedeniyle Üyelerin çoğunun haklı haksız tepkilerine maruz kalmış bir Üye. Hakkında uyarı göremedim. Acaba kendisi mi ayrıldı ?
                    Bunların dışında SİYAHİ,
                    BİRKUL : http://www.velayet.com/uye_duyurular...-t22564.0.html
                    TABERİ : http://www.velayet.com/uye_duyurular...-t23070.0.html
                    2 Saygılı, Beyefendi Sünni Müslüman, Üyelerin mesajlarına küsüp ayrılmışlar.
                    Öyle ki, sağolsun bazı Kardeşlerimiz, ayrılmalarına nerdeyse kına yakacakmış.

Ve şu an aklıma gelmeyen diğer Ayrılanlar, Gönderilenler...

AYRILANLARA DAVET
                    Geçmişte tatsız sorunlar nedeniyle ayrılmış bu ve benzeri üyelerle, istibata geçilip Foruma Davet edilmelerini teklif ediyorum.
                    Farklı donanımlı ve düşüncedeki Müslümanların forumda bulunması İlim Havuzunu genişletecektir İnşaallah.

Forumda bir kaç ay önce Gulat Ehli çok yaygındı. Allah'a şükürler olsun, bunlar ayıklanmış.
                    Onların kırıcı mesajları nedeniyle çok insan incitildi.
                    İnsanları kazanmak zor, Kaybetmek ise çok kolaydır.
                    Binlerce Söz söylersiniz, Bir İnsanı kazanırsınız.
                    Kırıcı Bir söz söylersiniz, O İnsanı kaybedersiniz.
                    Örneğin bu başlıktaki son kelime daha uygun bir kelime ile yazılabilirdi.

YÖNETİCİLER
                    9 Aylık Gözlem ve Şahsi Görüşlerime Göre :
                    Değerli Adminler : Mikdat, Serkan, Mufazzal ve Mirzehan;
                    Değerli Moderatörler : Elmeddin, Gülistan ve Beyza

Başka İsim varsa kusuruma bakmasın, hatırlayamadım. Bu 7 Yönetici de İyi niyetli ve Adaletli İnsanlar.
                    Allah (cc) hepsinden ve hizmetlerinden razı olsun.
                    Ancak Adminlerden biraz daha foruma ağırlık vermelerini İstirham ediyorum.
                    Elmeddin, Blog ve diğer çalışmaları nedeniyle bazen fırsat bulamıyor.
                    Mirzehan ve Beyza Kardeşlerim son derece Kibaz ve Nazik İnsanlar. Ancak forumda Misafir gibi bulunuyorlar.
                    Bazen yumruklarını masaya vurmalarını ve varlıklarını hisstirmeleri iyi olur İnşaallah.
                    Forumda en sık yazan ve Üyelerin mesajlarına en çok müdahele etmek zorunda kalan, bu nedenle de bazen tepki gören Gülistan Kardeşimin bu sorumluluğunun diğer yöneticilerce paylaşılması, işleri ve sorunları kolaylaştıracaktır.

CEZA ve AF
                    1 - 2 - 3 Uyarı
                    4 Bir Haftalık Uzaklaştırma
                    5 Bir Aylık Uzaklaştırma
                    6 Süresiz Uzaklaştırma
                    7 Banlanma

Şu andaki mevcut Forum cezaları bunlar. Herkese bu sıra işletilirse daha güzel olur.
                    Bazı üyeler 1-2 uyarıdan sonra atılmasın.

İnsan beşerdir, hata yapma ve öfkelenmeye çok müsaittir. Yanlış ve hata yapan üyeler de daima olur.
                    Hatasını gören, Yönetim ve üyelerden özür dileyen ve belli bir süre (3 veya 6 ay olabir) ceza alacak davranışlardan uzak kalan üyelerin en son uyarı (ceza) larının kaldırılması ve bu olumlu davranışının onure edilmesini teklif ediyorum. Örneğin 3 uyarı almış bir üye özür dileyip belli bir süre hata işlemezse 3. uyarı silinebilir ve bu durum Uyarı alan Üyeler bölümüne örnek oluşturması açısından yazılabilir.

ZEYTİN DALI
                    Biz burada Forumun Müşterileri, Misafirleri konumundayız,
                    Dolayısıyla örneğin Ben, bu yazdıklarımı bir görüş, teklif olarak sunabilirim.
                    Çünkü Forumun asıl yükünü, zahmetini ve meşakkatini çeken Yöneticilerdir.
                    Dolayısıyla teklifde bulunurken, son sözü yine yöneticilere bırakıp, alacakları kararlara Saygı göstermek gerekir.
                    Lütfen görüşlerimi, bu bağlamda ele alın...

Tüm üyelerden, Geçmişte yaşanan tatsız tartışmalara bir sünger çekmeleri,
                    Polemiklerden uzak kalmaları ve de başta Ben olmak üzere herkesten Forum Yöneticilerine yardımcı olmalarını İstirham ediyorum.

Hürmetler...
                    Hakkınızı Helal edin, Biraz Uzun Oldu.

En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 03.08.2020, 19:12.
                    http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

gercekten bunlara inanamiyorum, megerse ne kadar hevesliymissiniz bu site yönetimi devirirmiscesine hareket etmeye, buna sevinip cigliklar atmaya. o kadar ki, Suriye'de Islam Devriminin yaninda oldugu yönetime karsi ayaklanan ABD usaklarinin kendilerine secmis oldugu ada benzer bir ad, "özgür Velayet ordusu"adini bile secmis ve farkinda olmadan da olsa onlari hakli göstermissiniz. Hepinize yaziklar olsun, Allah'i sahit tutarak diyorum ki, böylesi bir toplulukla her hangi bir iliskim bundan sonra yoktur. ya siz "devrimciler" benim nezdimde Suriye'deki "devrimcilerin" Suriye yönetimi nezdindeki durumu gibi hainsiniz, ya da biz yöneticiler siz "devrimciler" nezdinde Suriye yönetimi gibi zalimiz.

Yorum

Değerli Elmeddin ağabeyimin yazmış olduğu son mesajın benim iletime atfen yazıldığını görüyorum.

Yorum

Qom u aşk hocamın da belirttiği gibi, o mesajım tamamen konu altında oluşmuş gergin atmosferi yumuşatma adına yazılmıştı.

Yorum

Yoksa ne bu sitenin yöneticilerinin emeğini görmezden gelircesine küçümseyecek, ne de admin ağabeylerime itirazdedecek kadar alçalmadım ve nankörleşmedim.

Yorum

Zira site bunca yıldır ayaktaysa, siz değerli yöneticiler sayesindedir.

Yorum

Allah şahittir ki, yöneticilerle, hele senle, Elmeddin ağabeyim, site içinde veya dışında herhangi bir husumetim yok.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X