Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Siteyi Eleştirdikleri İçin mi Şutlanıyorlar?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Siteyi Eleştirdikleri İçin mi Şutlanıyorlar?

Maide Suresi Ayet :54 - Ey iman edenler! Sizden kim dininden dönerse, bilsin ki Allah yakında öyle bir toplum getirir ki, Allah onları sever, onlar da Allah'ı severler; müminlere karşı yumuşak, kâfirlere karşı da onurlu ve şiddetlidirler; Allah yolunda mücahede eder, hiçbir kınayıcının kınamasından da korkmazlar. Bu, Allah'ın bir lütfudur, onu dilediğine verir. Allah, geniş ihsan sahibidir, her şeyi çok iyi bilendir.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

eğer düşünerek bu cevabı yazdınızsa sayın serkan üstadım, o halde eleştirilere de tahammül etmelisiniz.

Tağuti rejimin tüketici hakları kurumu bile sizden daha insaflı. orda diyor ki: tek taraflı ve tüketiciye zarar getiren sözleşmeler geçersizdir.

yani velayet.com da bir nevi üretim firmasıdır. Ticari hukuk açısından bakıldığında. Burada bir üye paylaşımda yaptıysa bunu geri alma hakkına da sahiptir. dünyanın hiç bir hukuk düzleminde sizin dediğiniz pratikte bir uygulama olamaz. bir adam bir yere bir yazı yazacak sonra onu geri alamayacak!

bu gün banka sözleşmelerini okuyorsunuz hatta çoğu kez okumuyor imzalıyorsunuz. okusanız bile anlamayacağınız türden sözleşmeler düzenleniyor. Ancak tüm sözleşmelerin tek taraflı yazılamayacağı ve tüketici aleyhine olan maddelerin geçersiz olduğu bu defalarca, beğenmediğimiz tağuti TC yasalalarına göre mahkemelerde belirtiliyor. kanun dışı görülüyor. velayet.comun da en az bu standartlara çıkması lazım diye düşünüyorum...

Flistinli kardeşimin neye üzüldüğünü anlamadım?...

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23852.msg159658#msg159658 date=1346093397]
        Maide Suresi Ayet :54 - Ey iman edenler! Sizden kim dininden dönerse, bilsin ki Allah yakında öyle bir toplum getirir ki, Allah onları sever, onlar da Allah'ı severler; müminlere karşı yumuşak, kâfirlere karşı da onurlu ve şiddetlidirler; Allah yolunda mücahede eder, hiçbir kınayıcının kınamasından da korkmazlar. Bu, Allah'ın bir lütfudur, onu dilediğine verir. Allah, geniş ihsan sahibidir, her şeyi çok iyi bilendir.
        [/quote]

ne demek istediğini hala anlamadım?

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=23852.msg159659#msg159659 date=1346093661]
          eğer düşünerek bu cevabı yazdınızsa sayın serkan üstadım, o halde eleştirilere de tahammül etmelisiniz.

Tağuti rejimin tüketici hakları kurumu bile sizden daha insaflı. orda diyor ki: tek taraflı ve tüketiciye zarar getiren sözleşmeler geçersizdir.

yani velayet.com da bir nevi üretim firmasıdır. Ticari hukuk açısından bakıldığında. Burada bir üye paylaşımda yaptıysa bunu geri alma hakkına da sahiptir. dünyanın hiç bir hukuk düzleminde sizin dediğiniz pratikte bir uygulama olamaz. bir adam bir yere bir yazı yazacak sonra onu geri alamayacak!

bu gün banka sözleşmelerini okuyorsunuz hatta çoğu kez okumuyor imzalıyorsunuz. okusanız bile anlamayacağınız türden sözleşmeler düzenleniyor. Ancak tüm sözleşmelerin tek taraflı yazılamayacağı ve tüketici aleyhine olan maddelerin geçersiz olduğu bu defalarca, beğenmediğimiz tağuti TC yasalalarına göre mahkemelerde belirtiliyor. kanun dışı görülüyor. velayet.comun da en az bu standartlara çıkması lazım diye düşünüyorum...

Flistinli kardeşimin neye üzüldüğünü anlamadım?...
          [/quote]
          Öneri ayrıdır reklam ayrıdır. Reklama reklam olmaz bunuda böyle bilin.

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=23852.msg159660#msg159660 date=1346093700]
            ne demek istediğini hala anlamadım?
            [/quote]

Demek istediğim müminler müminlere karşı alçak gönüllü mütevazi olurlar. Yaptıkları yanlışlardan vazgeçerler. Helallik dilerler. Müminler arasında problemlerin halline çalışırlar. Hatalarından özür dilerler.
            Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

benim paylaştığım mesajın adalet bakımından değerlendirmesiyle bunun ne alakası var?

Yorum

[quote author=Serkan A. link=topic=23852.msg159661#msg159661 date=1346093913]
                Öneri ayrıdır reklam ayrıdır. Reklama reklam olmaz bunuda böyle bilin.
                [/quote]

o halde benim yazdığım hangi kelime, yazdığım metni öneriden çıkarıp reklama dökmüş bunu alayım?

Yorum

[quote author=Qom u aşk link=topic=23852.msg159624#msg159624 date=1346072034]
                  evrensel bir hukuk ilkesi veya ticari sözleşmelerde geçerli cari yasalar göz önünde bulundurulduğunda üye olmaya hakkı olan birinin üyeliğini geri alması, paylaşım yapma hakkı bulunan birinin de paylaşımlarını geri alması (silmesi) hakkı saklıdır.

Ancak bu haklar başkalarının haklarına zarar vermeyle sınırlıdır. yani örneğin ben üye oldum ve sonra bu hakkımı geri alıp üyeliğimi sildirdim, ve tüm paylaşımlarımı da sildirmek istiyorum. Bu durumda benim sorularıma cevap verenlerin, ya da benim cevapladıklarımın soruları ortada cascavlak kalacaktır! Bu da sitenin görüntüsüne zarar verecektir.

Tüm bunlarda orta yol şu görünüyor: "kişi üye olduğu gibi üyeliğini sildirme hakkına da sahiptir. Paylaşım yapma hakkın sahip olduğu gibi paylaşımlarını silme (sildirme) hakkına da sahiptir. Ancak tüm bu işlemler siteye ve diğer üye paylaşımlarına zarar vermeyecek oranla sınırlıdır."

bu madde bence site üye olunurkenki sözleşmeye konmalıdır. Böyle olduğunda siteye üye olan bu maddeyi kabul etmiş olur çıkıp gitmek pılını pırtısını toplamak istediğinde (ki hakkıdır) etrafı berbat etmesinin önü ve kendinin mağdur olmasının önlemi de alınmış olur.
                  [/quote]

şu mesajımda adaletsiz ve reklam görünümü nerede var anlamadım, arkadaşlardan cevap bekliyorum...

bir de serkan, benim, site yöneticilerine edebiyatı bozuk (dili bozuk) türünden bir şeyler söylediğimi yazmıştı bunu nerede söylemişim onu da merak ediyorum?

Yorum

ekran görüntüleri umarım yeterlidir daha dediğin ve yazdığın kelimeleri bilmiyorsun.

Yorum

Qumu aşkın değerlendirmelerine katılıyorum.Site yönetimleri üyelerden gelecek her türlü,istek,eleştiri ve öneriye açık olmalı ve saygıyla karşılayabilmelidir."ben yaptım oldu" yada "kural bu işine geliyorsa kal yoksa çek git" mantığı günümüzde artık geçersizdir.Şahsım adına eleştirleri bu bağlamda değerlendiriyor ve olgunlukla karşılıyorum.
                      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                      İmam Ali (a.s)

Yorum

Yapmak kolayidr silmek zor.Bu her alanda böyledir.

[quote author=Serkan A. link=topic=23852.msg159668#msg159668 date=1346097797]
                        ekran görüntüleri umarım yeterlidir daha dediğin ve yazdığın kelimeleri bilmiyorsun.
                        [/quote]

Ne tartismanizin arasina girmek isterdim ne de Qum'u hakli cikarmak, ama eklentilerinizden anlasildigi kadari ile siz yanlis anlamissiniz.

Allah Bize Yeter!
                        O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=Elmeddin link=topic=23852.msg159635#msg159635 date=1346083170]
                          Qomu ask!

ücüncü olarak, siz bu site üyelerinin itiraz deposumusunuz? Her bir üye kendi itirazini bildire bilir, burda kimsenin asilip kesildigi yok.[/quote]

Bu cümle canımı çok sıktı, Qum u aşk gibi bir hocaya böyle sözler sarfetmek haddi aşmak olur. Ben Qum u aşk hocanın yanlış bir söz söylediğini görmedim. Daha önce kendi yazımızı silme ve editleme hakkı vardı ama bu hak elimizden alındı maalesef.Yazılarımızda bazen ister istemez yanlışlık oluyor, onu silmek veya düzeltmek istediğimizde artık yapamıyoruz, diğer kardeşlere söylediğimizde onları yormuş oluyoruz veya söylemekten çekiniyoruz. Ben birkaç defa yazımın silinmesini veya editlenmesini istedim ama duyan ve gören olmadı galiba. Bir ara Qum u aşk hocaya söylüyordum, onun bu yetkisini elinden aldıklarına (buna da çok üzülmüştüm), Gülistan_2 bacıya zahmet veriyordum ama yine de istediğim şekilde düzelmiyordu, bazen daha çok bozuluyordu. Velhasıl, bu hakkımızın iade edilmesini istiyorum, biz burada esir değiliz ki, kimseden para da alarak çalışmıyoruz, o halde kendi yazımıza müdahaleyi yasaklamak doğru olmasa gerek. Bazı başlıklara bakıyorum zamanla bozulmuş, çok çirkin duruyor, içimden onları düzeltmek gelir ama böyle bir yetkim yok, Qum u aşk hoca böyle bir yetkinin bize de verilmesini önermişler ama yönetimdeki bazı kardeşler muhalefet etmişler. Neyse önemli olan hizmettir, bz de edebildiğimiz kadar bunu yapmaya çalışacağız inşaAllah..
                          Böyle tartışmalar gerçekten canımı sıkıyor, Qum u aşk hoca yanlış anlaşılıyor, onun sözlerine, önerilerine, eleştirilerine katılıyorum. Hocamızın buyurduğu gibi sitenin ilmî seviyesi düşmüştür, yazım kurallarına fazla dikkat gösterilmiyor, büyüklerimize saygı diye bir şey kalmamış.. Neyse, Allah sonumuzu hayr eylesin, birbirimize sevgi ve saygıyı çoğaltsın, hatalarımız, sürçmelerimizi affeylesin..
                          عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست

Yorum

Ben sitenin eski gibi olmadığı yönünde eleştirmiştim bunun içinde konu açmışdım.Bana göre site bozulmuş eski dinamikliği kaybetmiştir.Bir sünni gelince hemen yazdıklarını editleyip engelliyoruz.Tamam getirdkleri iftira vede uydurma olabilir o gelen şahısda siteyi incelememiş olabilirde ama bizim daha sabırlı vede daha gayretli olmamaız gerekir.Hızlı bir saldırı yerine aslında olay şöyle vede şöyle dememiz.Herhangi birisi bir video yada makale getirdiğinde hemen hiddetlenmek yerine 100 kere aynı şeyi koysa 100 kerede cevaplamamız gerekir.Nitekim 100 kere olta atarsın 1 tane gelirse o 1 tane için umut bağlıycaksın,benim şiiliğe sıcak bakmam ne sorduysam ne gönderdiysem cevaplanmasıydı.İşde şimdi bu yok biz böyle febri davranarak insanları dahada soğutuyoruz.
                            Haktır Allahım Muhammed mahım
                            Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

konuyu en başından en sonuna kadar okudum.
                              velayet nuru üstadım qomu aşk üstadım çok sevip saydığım kişilerdir.
                              sözlerinede aynen katılıyorum. tekrardan aynı şeyleri yazmayacağım. benim fikrim velayet nuru üstadım ve qomu aşk üstadımın fikirleri ile tamamen aynıdır.

mikdat bin esved adminimi de kutluyoum. ve teşekkür etmek istiyorum.
                              [center]
                              ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                              [center]
                              Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                              Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

Aslında yeni konu açmak istemiştim ama bu kadar değerli üyenin emeğine saygısızlık olmasın diye buradan devam etmek istedim.Dün gecede söyledim sözlerimin bugünde arkasındayım.Üyelerdenden gelen her türlü öneri,istek,görüş ve hatta her türlü eleştiri bizim için değerlidir.Forumları forum yapan üyelerdir bu forumda üyeler olmasa biz yöneticiler hiç konumundayız.O yüzden yönetim adına bu açıklamayı yapmak istedim.

Değerli velayet üyeleri Ehlibeyt öğretilerini tanıtmak adına çıktığımız ve her geçen gün büyüdüğümüz bu yolda daha kat edeceğimiz çok mesafe var.Bu başlıkta sizlerden ricam Buyrun kurallarımızı yeniden oluşturalım,eksik olanlar varsa tamamlayalım,revize edelim.Bu konuda buyrun bize katkıda bulunun.Cumartesi gecesi saat 20:00'kadar bu başlıkta önerilerinizi bize sunun bizde bu öneriler ile yeni ve güzel bir kurallar metni oluşturalım.Sizden ricam bu önerilerinizi maddeler halinde burada paylaşmanız.

Örneğin yukarıda değerli velayet nuru hocamızın önerisini ben ilk madde olarak paylaşmak istiyorum

1- Daha önce kendi yazımızı silme ve editleme hakkı vardı ama bu hak elimizden alındı maalesef.Yazılarımızda bazen ister istemez yanlışlık oluyor, onu silmek veya düzeltmek istediğimizde artık yapamıyoruz, diğer kardeşlere söylediğimizde onları yormuş oluyoruz veya söylemekten çekiniyoruz. Ben birkaç defa yazımın silinmesini veya editlenmesini istedim ama duyan ve gören olmadı galiba. Bir ara Qum u aşk hocaya söylüyordum, onun bu yetkisini elinden aldıklarına (buna da çok üzülmüştüm), Gülistan_2 bacıya zahmet veriyordum ama yine de istediğim şekilde düzelmiyordu, bazen daha çok bozuluyordu. Velhasıl, bu hakkımızın iade edilmesini istiyorum, biz burada esir değiliz ki, kimseden para da alarak çalışmıyoruz, o halde kendi yazımıza müdahaleyi yasaklamak doğru olmasa gerek. Bazı başlıklara bakıyorum zamanla bozulmuş, çok çirkin duruyor, içimden onları düzeltmek gelir ama böyle bir yetkim yok, Qum u aşk hoca böyle bir yetkinin bize de verilmesini önermişler ama yönetimdeki bazı kardeşler muhalefet etmişler. Neyse önemli olan hizmettir, bz de edebildiğimiz kadar bunu yapmaya çalışacağız inşaAllah..
                                Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                                İmam Ali (a.s)

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X