Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Siteyi Eleştirdikleri İçin mi Şutlanıyorlar?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Siteyi Eleştirdikleri İçin mi Şutlanıyorlar?

Bismillahirrahmanirrahim

Hamd Allah'a Salat ve selam O'nun Resulü ve Ehlibeytine, Lanetse onların tüm düşmanlarına olsun.

Sitede yeni, genç ve dinamik olmasına karşın bir o kadar da meraklı ve hareketli olan kardeşlerimiz var(dı). Muhammed Taki ve Cihandar.

Cihandar henüz atılmamış ama atılmanın eşiğinde, Muhammed Taki ise atılmış. Ceza sebebi neymiş diye baktım ama link verilmemiş. Önceden yönetim link veriyordu böylece kim atılmayı hak etmiş tüm üyeler görebiliyordu. Ama artık verilmiyor. Bu yönetimin kararıysa bence yanlış bir karar. Nicin ceza aldığına dair, kuralları ihlal ettiği mesajın linki de yazılmalıydı.

Bu kardeşlerin atılmayı gerektirecek bir şeyler yapıp yapmadıklarını bilmiyorum. Ancak site yönetimin eleştirdiklerine ve eleştirilerinde haklı olduklarına dair malumatım var. Ve iddiam o ki site okurları arasında bir oylama yapılsa başlıkların hiç bir kural tanınmadan saptırıldığını, bir şeyler öğrenmek isteyen bir çok kişinin ağır hakaret küçümseme alay vs ile karşılaştığını söyleyeceklerdir. Bunları şikayet eden dolu üye biliyorum. Hatta en üst düzey yöneticilerden bile bu düşüncede olan biliyorum.

Böyleyken site yönetimi kendine çeki düzen vereceğine yönetimi eleştirenleri şutlaması bu mektebin elemanlarına yakışmıyor diye düşünüyorum.

biliyorum bu eleştirime de kızacaklar ama hakikat böyle. Eğer bu görüşlerimde haksızsın diyen varsa üyelerden lütfen buraya yazsınlar.

Ancak şahsen ben şiayı öğrenmek isteyen yeni birine siteyi tavsiye etmekten çekiniyorum. Dolu bilgi var, her türden bilgi var. Şiayı mükemmel derecede anlatan başlıklar içi dolu dolu. Ancak son zamanlarda böyle ilmi tartışmalar olmadığından mı olacak nedense insanlar soru soranı tersleyip dışlıyor alaya alıyor.

Bence eğer bir soru daha önce sorulmuşsa onun linki verilmeli. Biliyorsa cevaplanmalı. bilmiyorsa bilenleri oraya davet edip cevaplanması sağlanmalı. Ama asla bu soru daha önce de soruldu ısıtıp ısıtıp getiriyorsunuz cinsinden bir şeyler söylenmemeli.

Çünkü o soruları soranlar farklı farklı kimseler...

buraya gelip soru soran gerçekten mektebi merak eden ama alay ve aşağılanmayla buradan ayrılan birinin mektebi tanıma isteği ve bunu seçme imkanı kalır mı? kaygılarım var.

Umarım yönetim ve sitede paylaşım yapan kardeşler çok dikkatli olurlar...

Ynt: Siteyi Eleştirdikleri İçin mi Şutlanıyorlar?

Bir de site dili oldukça bozulmuş. Yani dil bilgisi anlatım bozukluğu ve imla açısından diyorum. Bence yönetime Edebiyat branşından birini alın. O özellikle başlıkları kontrol etsin ve yazım yanlışı imlası bozuk olan başlıkları düzeltsin. Çünkü akademik ilim çevrelerinde bu site ilmi bir sitedir. görünümü de böyle olmalıdır. Ki ciddiye alınsın...

Burası günübirlik magazin konularının konuşulduğu, basit insanların eğlendiği bir mekan değil. çok ciddi ilmi konular var. Bunlara yazık olmasın.

Yorum

konu inceleniyor.Admin arkadaşımız muhammed takiyi tedbir amaçlı yasaklamış ben konuyu inceliyorum.gereken yapılacaktır.
      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
      İmam Ali (a.s)

Yorum

Ayrıca konu kilitli değil açık
        İmam Ali (a.s)

Yorum

gerekli incelemeler sonucunda Muhammed taki adlı üyenin yasağı kaldırılmıştır.Konu incelemeleri devam etmektedir.
          İmam Ali (a.s)

Yorum

Biz de sitede bir çok eksikliklerin bulunduğunu biliyoruz ama söyleme gereği duymuyoruz. Sitede dil bozukluğundan bahsediliyor. Sitenin yöneticilerinin dillerinde bir bozukluk görmedik. Üyelere gelince, velayet foruma dili bozuk olanlar üye olamaz diye bir şart yok. Ayrıca öyle bir şart olunca da sanırım sitede kaç kişi kalır bilemiyorum. Sitede dil bozukluğundan ziyade bazı kimselerde saygı, sevgi ve ahlaki sorun bozukluğu var.

Hangi saikle hareket ediyorlar bilmiyorum ama inadına saygısızca davrananların varlığına şahidiz. Ama yine kimseye şikayet etmedik.

Sitede sorulan sorulara cevap verildi de biz mi engel olduk.
            Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Bence kullanıcıların uyması gereken bir düzine kural olduğu gibi, yönetim kadrosu seçilirken de yönetime seçilecek üyenin birkaç kurala uyup uymadığına dikkat edilmesi gerek. Yönetime alınan üyelere uyulması gereken kurallar sunulmalı ve kurallara uymayan yönetim üyesi, duruma bağlı olarak, bir süreliğine veya ebediyen yönetimden uzaklaştırılmalı. Mesela teknik meselelerden sorumlu bir yöneticinin konu inceleme/editleme veya üye hesapları üzerine işlem yapması yönetim kuralı ihlali kapsamında değerlendirilsin. Her yönetici grubun kendine özgün bir (düzine) görev(ler)i olsun ve bu görev(ler) dışında bir eylemde bulunan yönetici(ler) gereken muameleyi görsün. Tabi yine de siz bilirsiniz.
              [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

Yönetim ekibi kendi iş bölümü,görev,yetki ve sorumlulukları bağlamında hareket etmektedir.bazı acil durumlarda yada forumda heyecanın yükseldiği durumlarda geçici önlemler alıp konuyu bizlere havale etme durumları yaşanmaktadır.Konu incelendikten sonra gereken yapılmaktadır.
                Yöneticilerinde insan olduğu unutulmamalıdır.Ayrıca öyle anla oluyorki üye yöneticiye yardımcı olmama konusunda özel çaba sarfetmektedir.
                İmam Ali (a.s)

Yorum

Mikdat ağabeyim, galiba düşüncelerimi yanlış aktardım. Tabi ki yönetici kardeşlerimizin asla robot olduklarını düşünecek düzeyde gaflete varmadık. Onlar da sonuçta insan ve zaman/mekan sıkıntısı her zaman gözönünde tutulmalı. Ayrıca onlar da hata yapabilirler. Benim demek istediğim, üyenin ÜYE SIFATIYLA hata yapması cezaya çarptırılıyorsa, yöneticinin de YÖNETiCi SIFATIYLA hata yapması durumunda uygun cezaya çarptırılması. Zira adalet de bunu gerektirir. Bunun için de uygun bölümde yönetim kadrosunun uyması gereken kurallar başlığı açılırsa iyi olur. Karar sizin, bu sadece bir öneridir.
                  [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

elbette filistinli kardeşim kesinle haklısın,adalet üyeyede,yöneticiyede işletilmeli bu konuda sana aynen katılıyorum.
                    İmam Ali (a.s)

Yorum

Banlanınca siteye hiç girilmiyomuş bilmiyodum. Neyse banlamayın o zaman arada girip okurum.

Aga Ip'den mi banlıyosunuz nasıl bi bandır bu DNS'yi falan değiştirdim yada host'u değiştirdim bi sürü yol denedim olmadı IP'den banlıyosunuz herhalde. PC'ye format atsaydım girebilirdim belki ama bi site için uğraşılmaz
                      O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

[quote author=Muhammed Taki link=topic=23852.msg159400#msg159400 date=1345761252]
                        Banlanınca siteye hiç girilmiyomuş bilmiyodum. Neyse banlamayın o zaman arada girip okurum.

Aga Ip'den mi banlıyosunuz nasıl bi bandır bu DNS'yi falan değiştirdim yada host'u değiştirdim bi sürü yol denedim olmadı IP'den banlıyosunuz herhalde. PC'ye format atsaydım girebilirdim belki ama bi site için uğraşılmaz

[/quote]

Girişlerde Açık mevcuttur bunlar üzerindede çalışmalarım var yakında o açıklarda kapanınca 2 kez üye olma imkanı bulan otomatik yasaklanacaktır. Girmek için uğraşma o zaman kardeşim yorma kendini

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23852.msg159388#msg159388 date=1345751285]
                          Biz de sitede bir çok eksikliklerin bulunduğunu biliyoruz ama söyleme gereği duymuyoruz. Sitede dil bozukluğundan bahsediliyor. Sitenin yöneticilerinin dillerinde bir bozukluk görmedik. Üyelere gelince, velayet foruma dili bozuk olanlar üye olamaz diye bir şart yok. Ayrıca öyle bir şart olunca da sanırım sitede kaç kişi kalır bilemiyorum. Sitede dil bozukluğundan ziyade bazı kimselerde saygı, sevgi ve ahlaki sorun bozukluğu var.

Hangi saikle hareket ediyorlar bilmiyorum ama inadına saygısızca davrananların varlığına şahidiz. Ama yine kimseye şikayet etmedik.

Sitede sorulan sorulara cevap verildi de biz mi engel olduk.
                          [/quote]

Aynen katılıyorum sana üstadım.

Yorum

[quote author=Serkan A. link=topic=23852.msg159402#msg159402 date=1345762119]
                            Girişlerde Açık mevcuttur bunlar üzerindede çalışmalarım var yakında o açıklarda kapanınca 2 kez üye olma imkanı bulan otomatik yasaklanacaktır. Girmek için uğraşma o zaman kardeşim yorma kendini
                            [/quote]
                            Banlamayın o zaman aga ben profilden girmiicem hiç ama ziyaretçi olarak girip okurum bazen. Çıkıyom şimdi ve istesem de giremem zaten. Cookie ayarlarını kontrol edin falan diyo giriş yapmak istediğimde o ne demekse artık

hadi BB
                            O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

Muhammed Taki Kardeşim, Özelden beni Banla diye mesaj atmış. Sebebini sordum. Konu hakkında bilgim yok ama inşaallah Öğreniriz. Öğreniriz öğrenmesine ama Konuyu açmakda sorun olmamasına rağmen aynı üslubun ısrar ile devam etmesi ve düzelme yoluna gitmemesi ileri ki günlerde tekrar geçtiğimiz günleri yaşayacağımızın sinyalidir. Her şeye rağmen Allah uzak etsin diyor kendi Nefsime Sabrı tavsiye ediyorum...

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X