Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

kayıp üyeler; bir sorunları mı var?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: kayıp üyeler; bir sorunları mı var?

Selamun aleykum
    Ben bazı nednelerden dolayı bir ara inernete giremedim sonrada dışarıdan takip etmeye başladım. Merak edip sordugunuz içinde ALLAH razı olsun. Merakta daha fazla bırakmıyım giriş yapıp yazayım dedim
    Selam ve dua ile...
    YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
    YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
    AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
    MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

[quote author=12_imam_asigi link=topic=8513.msg103051#msg103051 date=1283639018]
      [quote author=Qom_u_aşk link=topic=8513.msg102955#msg102955 date=1283595984]
      12_imam_asigi, sanırım bu üye de sert tartışmalardan dolayı siteye soğuk olmalı..
      [/quote]

sayın can sizin eşinizin namusuna dil uzatılsaydı ve adaletli olduklarını iddia eden yöneticiler tarafından buna ...EDİT...

ya da yezid gibi içki içmekten dolayı zom olduğunuz gibi pislik bir iftiraya maruz kalsaydınız ve yöneticilerin bu pislik iftirayı atan kişiye uyarı dahi vermediğini görseydiniz siz siteye uğrar ve canınızın sıkılmasını arzu edermiydiniz ?

hele hele bu iftiraları atan kişi muaviye ...EDİT... hazreti diye saygı gösteren said denen adamı üstadı bilip, ona ...EDİT... birisi olsaydı ne yapardınız ?

baştada söyledim yineliyorum can: muaviye dostları iran ve humeynicilik ...EDİT... ile gözlerinizi boyamış durumda hak ile batılı ayırt edemez olmuşsunuz. dostunuzu düşmanınızı seçemez olmuşsunuz.

işte bu yüzden bizde caferileri samimi bulmuyor ve onları muaviye dostlarının ...EDİT... olarak kabul ediyoruz.

14 masum (12 imam) bize yeterde artar , Allah bizleri son nefesimize kadar onların yolundan ayırmasın onların sevgisinden mahrum etmesin onlara düşman olanlarla bir araya getirmesin.

(SAYIN ÜYEMİZ! SİTE KURALLARI GEREĞİ BİR MEZHEBİ TOPTAN TAHKİR EDİCİ İFADE KULLANMANIZ YASAKTIR)
      [/quote]

Mufazzal nickli dürüst! ve adaletli! admin aşağıdaki bahaneye sığınarak bana forumda ceza vermiştir.

(SAYIN ÜYEMİZ! SİTE KURALLARI GEREĞİ BİR MEZHEBİ TOPTAN TAHKİR EDİCİ İFADE KULLANMANIZ YASAKTIR)

peki mehmet ufukalp denen şahıs aleviler kadınlarını başka erkeklere pazarlar, yezid gibi içer zom olur derken bu dürüst! admin nerdeydi? 14 masumu sevmekten başka hiçbir günayı olmayan alevi toplumuna bi haysiyetsizce iftiralar atan kişiye neden dur bakalım sen bir toplumu bu şekilde karalayamazsın demedi?

şikayetimiz önce allah sonra resul sonra 14 masumadır. bu zulmünüzün ve iftiralarınızın hesabını kat be kat vereceksiniz !
      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 05.08.2020, 13:10.

Yorum

Ufukalp ya da bir başkası yapmış önemi yok. linkini verin inceleyelim... sitenin kurallarına göre dahası etik olarak da bir mezhep toptan tahkir edilemez. Özellikle Ehlibeyt dostu alevi kardeşlerimizin suretine girmiş bir kaç fasık veya ataiste bakarak tümden bir ekolü karalamak olacak şey değildir. Bu akla ve ahlaka sığmaz. çünkü bu tür insanlar her gurupta mevcuttur...

Yorum

[quote author=12_imam_asigi link=topic=8513.msg104826#msg104826 date=1284819429]
          [quote author=12_imam_asigi link=topic=8513.msg103051#msg103051 date=1283639018]
          [quote author=Qom_u_aşk link=topic=8513.msg102955#msg102955 date=1283595984]
          12_imam_asigi, sanırım bu üye de sert tartışmalardan dolayı siteye soğuk olmalı..
          [/quote]

sayın can sizin eşinizin namusuna dil uzatılsaydı ve adaletli olduklarını iddia eden yöneticiler tarafından buna ...EDİT...

ya da yezid gibi içki içmekten dolayı zom olduğunuz gibi pislik bir iftiraya maruz kalsaydınız ve yöneticilerin bu pislik iftirayı atan kişiye uyarı dahi vermediğini görseydiniz siz siteye uğrar ve canınızın sıkılmasını arzu edermiydiniz ?

hele hele bu iftiraları atan kişi muaviye ...EDİT... hazreti diye saygı gösteren said denen adamı üstadı bilip, ona ...EDİT... birisi olsaydı ne yapardınız ?

baştada söyledim yineliyorum can: muaviye dostları iran ve humeynicilik ...EDİT... ile gözlerinizi boyamış durumda hak ile batılı ayırt edemez olmuşsunuz. dostunuzu düşmanınızı seçemez olmuşsunuz.

işte bu yüzden bizde caferileri samimi bulmuyor ve onları muaviye dostlarının ...EDİT... olarak kabul ediyoruz.

14 masum (12 imam) bize yeterde artar , Allah bizleri son nefesimize kadar onların yolundan ayırmasın onların sevgisinden mahrum etmesin onlara düşman olanlarla bir araya getirmesin.

[/quote]

Mufazzal nickli dürüst! ve adaletli! admin aşağıdaki bahaneye sığınarak bana forumda ceza vermiştir.

peki mehmet ufukalp denen şahıs aleviler kadınlarını başka erkeklere pazarlar, yezid gibi içer zom olur derken bu dürüst! admin nerdeydi? 14 masumu sevmekten başka hiçbir günayı olmayan alevi toplumuna bi haysiyetsizce iftiralar atan kişiye neden dur bakalım sen bir toplumu bu şekilde karalayamazsın demedi?

şikayetimiz önce allah sonra resul sonra 14 masumadır. bu zulmünüzün ve iftiralarınızın hesabını kat be kat vereceksiniz !

[/quote]

sizi anlıyoruz kardeşim.. ancak takip ettiğim ve aklımda kaldığı kadarıyla sizin de sözleriniz ölçülü değildi ki..

Toptan şiaya onların canlarından çok değer verdikleri Hz. Humeyni ve halifesi Hamanei'ye sizin de hakaretleriniz vardı.. bu sebeple ceza almış olmalısınız diye hatırlıyorum..

sizin hiç yanlışınız yok muydu yani. fikir ilim dışında olacak şekilde toptan suçlama alay hakaret ifadeleriniz yoktu mu diyorsunuz?
          En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 05.08.2020, 13:10.

Yorum

al buyur incele !

http://www.velayet.com/index.php?topic=7280.75

yine kimdi tam hatırlamıyorum sizin mensuplarınızdan bi tanesi ehli sünnet hakkında hep ehli cinnet diye bahsediyor bugüne dek bu kişiye bir tane uyarı verdiniz mi? veremezsiniz çünkü o da sizin gibi caferidir

Yorum

evet can ilgili başlık hakkında duygu ve düşüncelerinizi anlıyor ve bunlara aynen katılıyorum.. ortada bir adaletsizlik var gibi duruyor.. konuyu ben de şikayet ettim. bakalım yönetimdeki kardeşler ne yapacak.. umarız bu site kurallarına göre suç sayılan mesnetsiz, toplu iftiradan dolayı yönetim gerekeni yapar..

ancak ben de size konuşmalarınızda ölçülü olmayı öneriyorum... umarım anlıyorsunuzdur can.. ortak yönümüz var nasıl olsa Tertemiz Ehlibeyt a.s.'ı sevmek.. ve onların düşmanlarından teberri etmek..

diğer konuda ehli cinnet gibi uyduruk, bilimsel olmayan bir kelime konusunda ben de rahatsız olmuş ve kardeşi uyarmıştım.. sanırız yönetimin dikkatinden kaçtı. yönetimde yeterince görevli olmadığından çok göze batmayan üyelerin yanlışları takip edilmeyebiliyor diye gözlemliyorum. yoksa kişi ayırımının olduğunu sanmıyorum...

Yorum

Allah sizi Aliye selman eylesin

Yorum

bu ne güzel dua can..

sizi de...

beni çok duygulandırdınız...

Yorum

[quote author=12_imam_asigi link=topic=8513.msg104861#msg104861 date=1284837977]
                    al buyur incele !

http://www.velayet.com/index.php?topic=7280.75

yine kimdi tam hatırlamıyorum sizin mensuplarınızdan bi tanesi ehli sünnet hakkında hep ehli cinnet diye bahsediyor bugüne dek bu kişiye bir tane uyarı verdiniz mi? veremezsiniz çünkü o da sizin gibi caferidir

[/quote]

kardeş, bununla ilgili yönetime yazdığım özel mesajıma şu cevap geldi:

"*** ufukalpe bu sözlerden dolayı uyarı vermiştim. uyarısının ardından sonrada bir hafta yasaklamıştık....Hepsinden haberim var"

ben yine cevap olarak bu söz konusu cezaya konu olan bilgilerin sizin gösterdiğiniz adreste hala durduğunu editlenmediğini söyledim..

Yorum

yine gülistan abla kayıp geçen sende aynısı oldu sanırım bir süre sonra döner inşaallah
                      adem toprakta artık hiç gelmiyor...
                      oysa yeri belli olan bir üyeydi
                      "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

şiilerden adam olmaz dedi galiba çekti gitti :gülümseme

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=8513.msg107024#msg107024 date=1286566729]
                          şiilerden adam olmaz dedi galiba çekti gitti :gülümseme
                          [/quote]
                          Hic sanmiyorum...

[quote author=muttaki link=topic=8513.msg107011#msg107011 date=1286556834]
                          yine gülistan abla kayıp geçen sende aynısı oldu sanırım bir süre sonra döner inşaallah
                          adem toprakta artık hiç gelmiyor...
                          oysa yeri belli olan bir üyeydi
                          [/quote]

Gülistanin dersleri vardi,homeopat olacak ya Olsa da gelse artik bir sürü sorularim var ona.
                          Allah Bize Yeter!
                          O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

Allah razi olsun sual edendenlerden
                            malesef olmuyor yetismiyor, forumla bir müddet daha aram acik kalacak, derslerde yaz tatili boyunca ulasmak istedigim hedefe ulastim hamd olsun, fakat yeni gelismelerden dolayi yeni hedeflerde cikti, yinede arada bir ugramaya gayret gösterecegim insaAllah...dualarinizda unutmazsaniz duaciniz olurum

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

edin dua edeyim dua gbi olmuş hoş geldiniz Gülistan_2 kardeşimiz. Rabbim sizi muvaffak etsin..

Yokluğunuz sitede belli oluyor. Dünya işleri ve hedefleri bitmez buraya katkılarınız da boşa gitmez, tamamen uzak kalmazsanız iyi olur diye düşünüyorum...

sonra çok kopunca kim nedir ne iş yapar iyice unutursunuz...

Yorum

evet kardesim yani edin dua tabiki fena olmaz
                                Allah razi olsun, Rabbimiz hepimizi hayrda muvaffak kilsin
                                haklisiniz söylediklerinizde, yogunluk sanki biraz hafifledi ve ben bazi seyleri toparladim gibi, insaAllah katilimda bulunmaya calisacagim zaman zaman

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X