Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

kayıp üyeler; bir sorunları mı var?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: kayıp üyeler; bir sorunları mı var?

[quote author=gulistan_2 link=topic=8513.msg74432#msg74432 date=1267969867]
    acil sifalar diliyorum...

bu arada hilalnur ve ademtoprak kardeslerimiz yoklar?
    [/quote]

Ben buralardayim Gülistan.Eskiye nazaran daha az bulunsam da,özellikle de senin bilim ve ötesindeki konularini ilgiyle okuyorum zamanim el verdikce.
    Allah Bize Yeter!
    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

sevindim hilalnur bacim
      insan bir aksilikmi var acaba diye merak ediyor
      Allah razi olsun konulara gösterdigin alaka icin

insaAllah ademtoprak kardesimizde bir ses verir de icimiz rahat eder

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Merakin icin tesekkür ederim,bir ara bilgisayarim bozuldugu icin hic giremedim.Allah senden de razi olsun bacim.
        Allah Bize Yeter!
        O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

mazlum bir topluluk olan şiiler vefakardırlar..

Yorum

selamunaleykum
            uzun süredir bedir kardeşimizle meşhedi313 ve yozgatlıyiğit kardeşlerde yok rastlamıyorum epeydir
            "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

bir kardeşi arıyorum. Ozan Kemal Sarıalioğlu

sitede var mı yok mu bilmiyorum varsa özelime yazabilirse kendisiyle görüşmem lazım...

yoksa da gelsin işte siteye..

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=8513.msg74598#msg74598 date=1268156195]
                selamunaleykum
                uzun süredir bedir kardeşimizle meşhedi313 ve yozgatlıyiğit kardeşlerde yok rastlamıyorum epeydir
                [/quote]
                aleykum selam bu aralar işlerin yogunlugundan formu takip etsemde fazla yazı yazamıyorum nu konuda affınıza sınıyorum...

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

murtazaali kardeşimiz görünmüyor mu yoksa ben mi rastlamadım ...

bu günlerde bir sıkıntısı var sanırım Rabbim onun yardımcısı olsun.. Dualarımız tüm sıkıntısı olan Mü'min kardeşlerimiz için ve sıkıntıları olanların sıkıntılarının sona ermesi için bir salavat:

Allahümme Salli Ala Muhammed ve Âl-i Muhammed ve Accil Ferecehum..

Yorum

Dualarımız tüm sıkıntısı olan Mü'min kardeşlerimiz için

Allahümme Salli Ala Muhammed ve Âl-i Muhammed ve Accil Ferecehum..

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Müddessir, Mehmet Ufukalp, Özdemir, Composer, Sevimli kahraman, yozgatlı yiğit, ypa yoklar arasında..

Yorum

Mehmet Ufukalp abi nerde? :-[
                        "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

Turk dizileri gibi Uyelerdemi tatile ciktilar cok az kisi var ???

Yorum

[quote author=Gulsum link=topic=8513.msg98083#msg98083 date=1280594810]
                            Turk dizileri gibi Uyelerdemi tatile ciktilar cok az kisi var ???
                            [/quote]

olabilir

Yorum

Göktürk kardeşimiz gitti bir daha hiç gelmedi. Ve hiç haberi olan da çıkmadı.. Korkarız ki görüşmek ahirete kalmaz.. daha önce görebiliriz.

Müddessir kardeşimiz de çoktandır yok. Umarız siteyi takip edebiliyordur yazmasa bile.

Hak_yolcusu kardeş de gitti yeniden geldi sonra bir daha gitti ve görünürlerde yok.. Sanırız şiaya cevap bulana kadar kendini ilahiyat fakültesine kapattı... Ve bulmadan da çıkmayacak!... :hihi

Gülistan_2 kardeşimizin başının derslerle dertte olduğu duyumunu aldık. Rabbim kolaylıklar versin bi an önce aramıza döner umarız..

Composer kardeş yasaklandı mı yoksa kendisi mi gitti bilmiyoruz ama umarız kendisi sağlık ve sıhhattedir..

Yorum

Gülistan_2 Ablam dediğniz gibi derslerden gelemiyor diye biliyorum

Composer yasaklı değil en azından yasaklı listesinde adı yok.

Melis, mescid-i_aksa, MizGiNa_İsLaM_, muttaki, Yas GüLü', yebne-zehra, yusuf83, ZİLZAL, 12_imam_asigi, AliEkber, ali_siasi, bedir, CEPNİ61, ehlihak, FLSTNLi, Kızılbaş, Uzun Zamandır Gelmiyor Nedense Ama Kendileri Sağlık ve Sıhhattedirler İnşAllah

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X