Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

bir müddet yokum

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

: bir müddet yokum

"Behesht-e Mahdi" ağa Allah razı olsun, teşekkür ederim. ama üzülerek bildirmek isterim ki, gittiğim yerde internet yok o yüzden çalışmalarım tamamen duracak. planladığım daha bir çok çalışma vardı: "Hz. Ebu talibin imanı" dosyasını devam ettirmek, "Rasulullah s.a.a ile sonuncu vedalaşan şahıs" ve s. gibi konular düşünüyordum. inşaAllah sağ-salim gidip gelirsem döndüğümde çalışırım bunları.

Yorum

Ehl-i Beyt (as) maarifini temel alan "İslami Tebliğ'' çalışmalarını dört gözle bekliyoruz.
      Zannederim ki, Rehberimizin (ra) ''İslam Dünyası'nın marifet ve tanım merkezi'' diye tabir ettiği, Mukaddes Kum İslami İlmiye Havzasına'na yolculuk.
      Yanılmıyorum değil mi?
      Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.

Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!

İmam Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

: : bir müddet yokum

[quote author=Behesht-e Mahdi link=topic=19952.msg120650#msg120650 date=1300542853]
        Ehl-i Beyt (as) maarifini temel alan "İslami Tebliğ'' çalışmalarını dört gözle bekliyoruz.
        Zannederim ki, Rehberimizin (ra) ''İslam Dünyası'nın marifet ve tanım merkezi'' diye tabir ettiği, Mukaddes Kum İslami İlmiye Havzasına'na yolculuk.
        Yanılmıyorum değil mi?[/quote]

maalesef değil ağa. başka bir mesele ile ilgili. inşaAllah dönüşte bunları konuşuruz. yarın sabah erkenden ayrılacağım, hepniz Allaha emanetsiniz, selam aleykum

Yorum

[quote author=Behesht-e Mahdi link=topic=19952.msg120650#msg120650 date=1300542853]
          Yanılmıyorum değil mi?
          [/quote]

oraya gidecek benim abi biiznillah...

elmeddin yolun açık olsun. Allah seninle olsun.

Yorum

Allah'a emanet olasın dost, O yar ve yardımcın olsun hayırlı işlerinde muvaffakiyetler versin Ehlibeyt a.s. seni yalnız komasın İmam Zaman a.f. eliyle işlerin yoluna girsin onun Zuhurunu tez bizi ona Asker Eylesin Rabbim..

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=19952.msg120681#msg120681 date=1300582527]
              Allah'a emanet olasın dost, O yar ve yardımcın olsun hayırlı işlerinde muvaffakiyetler versin Ehlibeyt a.s. seni yalnız komasın İmam Zaman a.f. eliyle işlerin yoluna girsin onun Zuhurunu tez bizi ona Asker Eylesin Rabbim..
              [/quote]

Yorum

Elmeddin Can inşaallah tez zamanda aramıza dönersin kardeş. Allah sağlık selamet ihsan etysin inş.

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=19952.msg120681#msg120681 date=1300582527]
                  [/quote]

Yorum

[quote author=Elmeddin link=topic=19952.msg120571#msg120571 date=1300469039]
                    arkadaşlar bazı işlerimden dolayı 3-4 ay gibi bir süreliğine forumdan ayrılmak zorundayım. hepinizden helallik istiyorum. eğer bilmeden, farkında olmadan her hnagi birinizi üzdüysem, incittiysem özür dilerim, lütfen hakkınızı helal edin. hepiniz Allaha emanetsiniz.

[/quote]

Helal olsun kardeşim sende helal et inşAllah.
                    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                    İmam Ali (a.s)

Yorum

Ynt: ben geldim

selam aleykum ve rahmetullahi ve berakatuhu.

kardeşlerim, Allahın izin ve yardımı ile 3-4 ay süreceğini düşündüğüm ayrılık 1 ayda sona erdi. artık aranızdayım.

Yorum

Ynt: bir müddet yokum

Aleykum selam Elmeddin kardesim,ismini yazilarini yine eskisi gibi gormek mutlu edecek bizi.Hos geldin

Yorum

.

Hoşgeldin kardaş a.s

Yorum

[quote author=Gulsum link=topic=19952.msg124154#msg124154 date=1304258013]
                            Aleykum selam Elmeddin kardesim,ismini yazilarini yine eskisi gibi gormek mutlu edecek bizi.Hos geldin[/quote]

Allah razı olsun ablacım, teşekkür ederim. hoşbuldum.

Yorum

Ynt: .

[quote author=Musavi link=topic=19952.msg124155#msg124155 date=1304258055]
                              Hoşgeldin kardaş a.s[/quote]

hoşbulduk abi

Yorum

[quote author=Gulsum link=topic=19952.msg124154#msg124154 date=1304258013]
                                Aleykum selam Elmeddin kardesim,ismini yazilarini yine eskisi gibi gormek mutlu edecek bizi.Hos geldin
                                [/quote]
                                Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                                İmam Ali (a.s)

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X