Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

bir müddet yokum

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bir müddet yokum

arkadaşlar bazı işlerimden dolayı 3-4 ay gibi bir süreliğine forumdan ayrılmak zorundayım. hepinizden helallik istiyorum. eğer bilmeden, farkında olmadan her hnagi birinizi üzdüysem, incittiysem özür dilerim, lütfen hakkınızı helal edin. hepiniz Allaha emanetsiniz.

: bir müddet yokum

ayrılığın bizim için büyük eksi...sende Allaha emanet ol.

Yorum

süre uzunmus be kardesim
      ama anliyorum seni, nasil anlamayayim ki
      Allah kolayliklar versin ins.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

insALLAH hayirli bir is icin aramizadan ayriliyorsun, yakin zamanda aramizda gormek dileyi ile ALLAH yolunu acik etsin, sende hakini helal et.

Yorum

ne iş kardeşim inşaAllah hayırdır? merak ettik.. sakıncası yoksa paylaş sakıncalıysa özel olarak bildir. belki bi ucundan tutarız da daha kısa sürer..

helal olsun biz senden razıydık sen de helal et...

Yorum

evleniyormusun yoksa ?

Yorum

evlense davetiyeyi ilimi belge diye sunardı.. benim de aklıma geldi ama bizi davet etmediğine göre o değil diye düşündüm..

Yorum

Çok muhterem Elmeddin kardeşimizin eksikliğini kısa süre de olsa en yoğun "İslami Tebliğ'' tertip ettiği alan da hissetcez.
                Allah (cc) yolunu açık etsin.. Sen de bizlere hakkını helal et...

EsSelamu Aleykum ve Rahmetullahi ve Berekatuhu
                Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.

Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!

İmam Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

artık onun görevini üstadımız Behesht-e Mahdi geçici olarak emanet alırlar umarız..

Yorum

[quote author=Elmeddin link=topic=19952.msg120571#msg120571 date=1300469039]
                    arkadaşlar bazı işlerimden dolayı 3-4 ay gibi bir süreliğine forumdan ayrılmak zorundayım. hepinizden helallik istiyorum. eğer bilmeden, farkında olmadan her hnagi birinizi üzdüysem, incittiysem özür dilerim, lütfen hakkınızı helal edin. hepiniz Allaha emanetsiniz.

[/quote]

Helal olsun, lütfen sende helal et..
                    "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

[quote author=Kumeyl link=topic=19952.msg120601#msg120601 date=1300484161]
                      Helal olsun, lütfen sende helal et..[/quote]

Allah hepinizden razı olsun eğer bir hakkım varsa helal olsun.

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=19952.msg120586#msg120586 date=1300477198]
                        evleniyormusun yoksa ?[/quote]

yok abi, evlenmiyorum. ama bu gereken bir ayrılık. inşaAllah en kısa zamanda dönmeye çalışacağım.

Yorum

Rabbim tekrar görüşmeyi nasip eder inşAllah kardeşim... Rahmana emanetsin... Ayrıda olsak duanda bizleri unutma...
                          "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                          "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

Allah razı olsun kardeşim. bende sizin dualarınıza muhtacım.

Yorum

Çok muhterem Elmeddin kardeşimizin teşekkül ettiği: http://velayet.wordpress.com/ platformunu ilim okyanusu olarak vasıflandırıyorum. Umarım ki, "İslami Tebliğ'' çalışmalarını ihmal etmez. Faydalandığım bir alan idi.
                              Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.

Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!

İmam Cafer-i Sadık (a.s)

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X