arkadaşlar bazı işlerimden dolayı 3-4 ay gibi bir süreliğine forumdan ayrılmak zorundayım. hepinizden helallik istiyorum. eğer bilmeden, farkında olmadan her hnagi birinizi üzdüysem, incittiysem özür dilerim, lütfen hakkınızı helal edin. hepiniz Allaha emanetsiniz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
bir müddet yokum
Daraltma
X
-
Musavi
-
Musavi
-
: bir müddet yokum
Çok muhterem Elmeddin kardeşimizin eksikliğini kısa süre de olsa en yoğun "İslami Tebliğ'' tertip ettiği alan da hissetcez.
Allah (cc) yolunu açık etsin.. Sen de bizlere hakkını helal et...
EsSelamu Aleykum ve Rahmetullahi ve BerekatuhuTevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.
Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!
İmam Cafer-i Sadık (a.s)
Yorum
-
[quote author=Elmeddin link=topic=19952.msg120571#msg120571 date=1300469039]
arkadaşlar bazı işlerimden dolayı 3-4 ay gibi bir süreliğine forumdan ayrılmak zorundayım. hepinizden helallik istiyorum. eğer bilmeden, farkında olmadan her hnagi birinizi üzdüysem, incittiysem özür dilerim, lütfen hakkınızı helal edin. hepiniz Allaha emanetsiniz.
[/quote]
Helal olsun, lütfen sende helal et.."Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."
Yorum
-
Çok muhterem Elmeddin kardeşimizin teşekkül ettiği: http://velayet.wordpress.com/ platformunu ilim okyanusu olarak vasıflandırıyorum. Umarım ki, "İslami Tebliğ'' çalışmalarını ihmal etmez. Faydalandığım bir alan idi.
Tevekkülle elde edilen sırlar; bir tek yakîn haddini bilenlere mahsustur.
Hakikî Şialarımız da yakîn sınırını koruyanlardır, ki onlardan «Allah'ın varlığı sayesinde hiçbir şeyden korkmamaları»nı bekleriz!
İmam Cafer-i Sadık (a.s)
Yorum
Yorum