Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

velayet.wordpress.com mutlaka bakın

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: velayet.wordpress.com mutlaka bakın

konuyu açan şahsın amacı ortaya çıkıyor.
    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Yorum

'The autor has deleted this site'

Anlaşılan bir kez daha rezil oldular. Neden hala hakka teslim olmazlar ki?!
      [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

çok çabuk kapattılar

Yorum

[quote author=Elmeddin link=topic=22310.msg137357#msg137357 date=1324276748]
          çok çabuk kapattılar
          [/quote]

Yorum

Elmeddin Kardeş Vallahi Senden korkulur,
            Allah kimseyi Senin karşına çıkarmasın.
            Saygılar...
            http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

gümledi yani
              Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
              İmam Ali (a.s)

Yorum

Çok sevinmeyin ebu abdullah efendiye sordum blogta sorun oldugundan sitenin isimi deyiştirildi http://velayet.wordpress.com/ oldu inşallah girin bakın

Elmeddin kendin de biliyorsun bu siteyi düzelden ebu abdullah efendi sorunu bana degil efendiye ver sana bi iyilik yapip Feyz Kaşani [/size]hikayesin efendiye anlatırım hulasa site yenilendi orda girip soru sora bilirsin.

Yorum

musluman ol yeter adam ol yeter

Yorum

[quote author=Aşk Kervanı link=topic=22310.msg137361#msg137361 date=1324288451]
                    Elmeddin Kardeş Vallahi Senden korkulur,
                    Allah kimseyi Senin karşına çıkarmasın.
                    Saygılar...[/quote]

estağfirullah kardeşim.

Yorum

[quote author=Musluman-ol-yeter link=topic=22310.msg137450#msg137450 date=1324386841]
                      Çok sevinmeyin ebu abdullah efendiye sordum blogta sorun oldugundan sitenin isimi deyiştirildi http://velayet.wordpress.com/ oldu inşallah girin bakın[/quote]

problem değil, inşaAllah en kısa zamanda diğer yalanlarda bir bir belgelenecektir.

Elmeddin kendin de biliyorsun bu siteyi düzelden ebu abdullah efendi sorunu bana degil efendiye ver sana bi iyilik yapip Feyz Kaşani [/size]hikayesin efendiye anlatırım hulasa site yenilendi orda girip soru sora bilirsin.
                      benim bildiğim kadarı ile o nasibinin adı "Ebu Abdullah Efendi" değil "Ebu Ali Efendi"dir ama hangisi olursa olsun farketmez. Feyz Kaşani r.a meselesine gelince, Efendi adlı o nasibi ile bu konuda 3 ayrı forumda 3 defa munazara oldu. bakililar, 313 ve day.az forumlarında Feyz Kaşani r.a'ye attığı bu iftira 3 defa cevaplandı ama buna rağmen bunu yinede tekrar ediyor. neden biliyor musun? çünkü nasibilik dini sadece yalan ve tahrifat ve birde hayasızlık üzerine kuruludur.

Yorum

nasibinin blogunda mevcut başlık: 70 kişinin isimleri ve babalarının isimleri Kuran’dan silinmiştir.
                        cevap: "Mushafta 70 kişinin adı vardı" hadisi hakkında araştırma-2

Yorum

Velayet.com

Neshedilmis ayetler olamaz mi

Yorum

Elmeddin seni .....edit mikdat..... Bu eski bir mudafa yoludur.
                            S - 54. Fayz deyir:

أقول : لقائل أن يقول كما ان الدواعي كانت متوفرة على نقل القرآن وحراسته من المؤمنين كذلك كانت متوفرة على تغييره من المنافقين المبدلين للوصية المغيرين للخلافة لتضمنه ما يضاد رأيهم وهواهم والتغيير فيه إن وقع فإنما وقع قبل انتشاره في البلدان وإستقراره على ما هو عليه الآن . والضبط الشديد إنما كان بعد ذلك فلا تنافي بينهما بل لقائل أن يقول إنه ما تغير في نفسه وإنما التغيير في كتاباتهم إياه وتلفظهم به فإنهم ما حرفوا إلا عند نسخهم من الأصل وبقي الأصل على ما هو عليه عند أهله وهم العلماء به فما هو عند العلماء به ليس بمحرف وإنما المحرف ما أظهروه لأتباعهم وأما كونه مجموعا في عهد النبي صلى الله عليه وآله وسلم على ما هو عليه الآن فلم يثبت وكيف كان مجموعا وإنما كان ينزل نجوما وكان لا يتم الا بتمام عمره .

Yorum

Ben Türkiye şiilerine diyorum ben saduktan delil getirdim qom_u_ask nickli arkadaş bana tahrif ediyorsun dedi sonra sagolsun amacı Allah rızası oldugunda benim getirdiğim delili araştırıp sahih olduğu gördü ve benden özür diledi. Şimdi Turkiye şiilere diyorum sizde Allah için fayz kaşani Kuran'ı tahrif konusu kitabına bakın ne elmeddinin dediğine bakın ne benim sadece Allah için onun kitabına bakın sonra hakkı dogrunun kim dediğini göreceksiniz sonda elmeddinin nasıl akidesin korumak için yalanlar ettigin göreceksiniz

Umarım münazara yapdigim qom_U_ask arkadasımızda araştırır.

Başarı Allah'tandır

Yorum

Sayın Osman_ufuk,
                                Maşallah ne kadar kibar bir insansınız...
                                Böyle bir ithamda bulunacağınıza mantıklı cevap verebilirsiniz...
                                http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X