Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

velayet.wordpress.com mutlaka bakın

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

velayet.wordpress.com mutlaka bakın

bu site sunni sitelerinde reklam yapliyor, delileri de resimle acığı hoşuma gitti: http://velayet.wordpress.com/

Ynt: rafiziinanc.wordpress.com mutlaka bakın

bunun gibi siteler bundan önce vardı bundan sonrada olacak.hepsine yetişmeye ne vaktimiz var nede enerjimiz.
    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Yorum

xhnxm

sen ne diyorsun, bu iddialar doğru mu?

Yorum

yalan dolan hepsi saptirma ve tahrif

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=22310.msg136891#msg136891 date=1323814443]
          xhnxm

sen ne diyorsun, bu iddialar doğru mu?
          [/quote]

Evet bu sorunun cevabını bekliyoruz, önemli olan bu.
          Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

xhnxm siteye üye olmuş mesajı yazmış ve çıkmış bidahada giriş yapmamış.Amacı ne olaki?
            İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat bin esved link=topic=22310.msg136971#msg136971 date=1323868243]
              xhnxm siteye üye olmuş mesajı yazmış ve çıkmış bidahada giriş yapmamış.Amacı ne olaki?
              [/quote]

Yorum

Elmeddine iş çıktı desenize...

Yorum

elmeddin nerede buarada
                  İmam Ali (a.s)

Yorum

Bilmem akşam ulaşırım kendisine

Yorum

Ynt: velayet.wordpress.com mutlaka bakın

bu adam daha önceleri sitemize Osman_Ufuk nicki ile kayıt olmuş ve rezil edilmiş olan Azerbeycanlı vehhabi Ebu Ali Efendi en-nasibi'dir. önceden linkini vermiş olduğu sitede ingilizce olan yalan ve tahriflere dayanan blogudur. vakit sıkıntısından dolayı şuan için bir cevap yazamıyorum ama inşaAllah en kısa zamanda cevaplar gecelektir, hemde tokat gibi. şimdilik önceden "İrananaliz" adlı sitenin iftiralarına vermiş olduğumuz cevaplar arasından bir kaçını takdim ediyoruz. çünkü "İrananliz" de aynen bunları kopyalıyordu. ortak noktaları ise arapça bilmiyor olmaları:

nasibinin verdiği blogda mevcut olan başlık: Şia mehdi ve iki kutsal cami
                      cevap: imam Mehdi a.s Kabeyi yıkacak mı?

nasibinin verdiği blogda mevcut başlık: Fayz Kashani’nin Tahrif Yorumu
                      cevap: iftira: Feyz Kaşani r.a “Kuran tahrif edilmiştir” demiş

inşaAllah tüm şüpheler cevaplanacak, iftiralar ortaya konulacaktır, sabırlı olun.

Yorum

inşallah kardeşim
                        İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=xhnxm link=topic=22310.msg136783#msg136783 date=1323768446]
                          bu site sunni sitelerinde reklam yapliyor, delileri de resimle acığı hoşuma gitti: http://velayet.wordpress.com/
                          [/quote]

Elmeddin adamın mesajin değiştirmiş kendi sitesin reklam yapmış

Elmeddin sitene baktım ne görsem iyi yalan dolu bir site Arapça olmadıgını güzel biliyorum zamanım yok sadece bı alıntı yapacagım
                          yazmışsınız
                          Şeyh Useymin: “ingiliz dilini öğrenmek haramdır”
                          şimdi şeyhin Arapça fetvası

أن الذي يعلم صبيّه اللغة الإنجليزية منذ الصغر سوف يُحاسب عليه يوم القيامة ؛ لأنه يؤدي إلى محبة الطفل لهذه اللغة ، ثم محبة من ينطق بها من الناس ؛…..http://velayet.wordpress.com/2011/02...nmek-haramdir/

فليتق الله من يريد جلب هذه اللغة إلى أبناء المسلمين
                          elmeddin burda bana Arapça fetvada haramdir fetvasına göster ? Nerde " haramdir " diyor ? Allah'tan korkmuyor musun be adam iftira atiyorsun.

Bu arada neden sizler kendiniz aramıyorsunuz.

Not : Bu arada şeyh kendisi ingilizce oyrenmegin helal olduğu diyor istersen fetvasin yollayım bak gor.

Yorum

[quote author=Musluman-ol-yeter link=topic=22310.msg137246#msg137246 date=1324153749]
                            Elmeddin adamın mesajin değiştirmiş kendi sitesin reklam yapmış [/quote]

evet, çünkü forum kuralları gereğince başka sitelerin reklamı yasaktır, özellikle de böylesine yalanlar üzerine kurulu olan bir sitenin. şimdi "peki nasıl oluyorda kendi blogunu reklam ediyorsun?" diye sorarsan cevap şudur ki, benim yazdığım blog başka bir site değil sadece bu sitenin bloh sayfasıdır aynı facebook sayfası gibi.

Elmeddin sitene baktım ne görsem iyi yalan dolu bir site
                            imam Hüseyin a.s Kerbelada Yezid l.a ordusuna hitaben şöyle buyurdu: "Eğer dininiz yoksa, kıyamet gününden korkmuyorsanız, hiç olmazsa dünyanızda hür kişiler olun"

şimdi ben siz nasibilerin müşrik ve necis olduğunuzu, dininizin olmadığını biliyorum ama hiç olmazsa erkek olun, f....ler gibi hayasızlaşmayın. benim yazdığım blogun yalanlardan oluştuğunu söylemişsin oysa ben sadece sizin kaynaklardan yazdım. yani ehli sünnet kaynaklarının yalan olduğunu mu kabul ediyorsun? yoksa benim ehli sünnete yalan nispet ettiğimi mi idda ediyorsun? eğer böyle ise ıspat et, etmezsen şerefsizsin, nasibisin, veledizinasın.

Arapça olmadıgını güzel biliyorum
                            önce Türkçeyi öğrenmeğe çalış.

elmeddin burda bana Arapça fetvada haramdir fetvasına göster ? Nerde " haramdir " diyor ? Allah'tan korkmuyor musun be adam iftira atiyorsun.
                            güzel şov yapıyorsun ama tutmaz. bu benim bıraktığım başlık: Şeyh Useymin: "ingiliz dilini öğrenmek haramdır"

ve bu da benim Useyminden aktardığım fetva:
                            • [li]

أن الذي يعلم صبيّه اللغة الإنجليزية منذ الصغر سوف يُحاسب عليه يوم القيامة ؛ لأنه يؤدي إلى محبة الطفل لهذه اللغة ، ثم محبة من ينطق بها من الناس ؛…..
                              فليتق الله من يريد جلب هذه اللغة إلى أبناء المسلمين
                              O, şahıs ki, evladına çocuk yaşlarında ingiiz dilini öğrediyor Kıyamet günü bunun hesabını verecektir. Çünki bu amel çocuğun ingiliz diline, sonras ise bu dilde konuşmasına muhabbetini çoğaltıyor…

Bu dili müslüman evlatlarına öğreten Allahtan korksun!

Şeyh Useyminin ingiliz dili fetvası
                              [/li]

söylermisin ben Useyminin sözlerini mi tahrif ettim? eğer tahrif etti isem buyur göster. yoksa benim bıraktığım sadece bir başlık mıdır? genel olarak başlıkta yazılanlar alıntı veya delil midir? yoksa delil ve alıntı aktarılan sözler midir? bir de lütfen benim için "Bu dili müslüman evlatlarına öğreten Allahtan korksun!" sözünü açıkla.

bu arada Feyz Kaşani r.a'ye nispet ettiğiniz yalan hakkında bir açıklama mevcut mu? yoksa her zamanki gibi boyunun arkasına mı atıyorsun?

Yorum

Allah'ın adıyla,
                              Ya Beyefendi ilk mesajında yeni bir konu açmış, bu yazıya da eleştiri ve tepkiler gelmiş.
                              Ancak konuyu açan Arkadaş nedense bunlara cevap verme ihtiyacı hissetmiyor.
                              Madem bir site adı vermişsiniz, bir konuyu savunuyorsunuz, Bari söylediklerinizin arkasında durma ve savunma cesaretini gösterin. Ortaya mide bulandırıcı iddialar atıp bir kenara çekilmek, bu iddiaların demek ki objektif ve gerçekçi olmadığını gösterir. Lütfen biraz cesur olunuz.
                              Saygılar...
                              http://www.youtube.com/user/TarihinTozu/videos https://vimeo.com/user12861987/videos

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X