Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

niçin allaha inanıyoruz(indir)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: niçin allaha inanıyoruz(indir)

[quote author=muttaki link=topic=9974.msg63453#msg63453 date=1259787543]
    sayın cepni rica ederim hitaplarınıza dikkat ediniz
    şimdiye kadar sizin inancınıza birçok şekilde ahkama uymadığı halde birşey demedikki siz kalkıpta bizim allaha olan inancımızı küçümsüyorsunuz
    öncelikle bu kitabı okumadan öncede allaha tam bir teslimiyetle inanıyordum bu bir
    kitabı okuyuncada yukarıdada dikkat ederseniz allahu alimin kudreti karşısında büyülendim ve her okuduğumda onun büyüklüğünü anıp onun kulu olduğum için şükürler ettim vs.. buda iki
    [/quote]
    bak efendi;ben ''heva'' kavramının ne anlama geldiğini iyi bilirim,ve sen o kavramı kasten kullandın........
    Ben inancımı mezhep temelinde hiç ortaya koymadım,nereden anladınız.............Ve saldırırken de şia anlayışının da sünni anlayışının da kişileri fetişleştirmekten öte ilahlaştırmaya çalışan tüm anlayışlarına cephe aldım......benim için hiç farketmez,ne şia nın ayetullahı,ne sünninin mollası,şeyhi seyyidi..........Ve de bilmem hangi zallanzortu.........
    Ne imiş benim inancım ki;hangi ahkama uymamış............Kimin ahkamına uymamış benim inancım............
    Bu tür tabir ve değerlendirmeler artık günümüzde çok basit kalmıyor mu........bana göre çok basit............

Yorum

pardon ben heva diye bir kelimeyi nerede kullanmışım hangi mesajımda hatırlatırmısınız
      hangi mesajımda sizin inancınızla ilgili bir şey söylemişim bu son ana kadar oysa siz forumda inancını imanını küçümsemediğiniz molla hoca üye bırakmadınız [quote author=CEPNİ61 link=topic=9974.msg63458#msg63458 date=1259788152]
      [quote author=muttaki link=topic=9974.msg63453#msg63453 date=1259787543]
      sayın cepni rica ederim hitaplarınıza dikkat ediniz
      şimdiye kadar sizin inancınıza birçok şekilde ahkama uymadığı halde birşey demedikki siz kalkıpta bizim allaha olan inancımızı küçümsüyorsunuz
      öncelikle bu kitabı okumadan öncede allaha tam bir teslimiyetle inanıyordum bu bir
      kitabı okuyuncada yukarıdada dikkat ederseniz allahu alimin kudreti karşısında büyülendim ve her okuduğumda onun büyüklüğünü anıp onun kulu olduğum için şükürler ettim vs.. buda iki
      [/quote]
      bak efendi;ben ''heva'' kavramının ne anlama geldiğini iyi bilirim,ve sen o kavramı kasten kullandın........
      Ben inancımı mezhep temelinde hiç ortaya koymadım,nereden anladınız.............Ve saldırırken de şia anlayışının da sünni anlayışının da kişileri fetişleştirmekten öte ilahlaştırmaya çalışan tüm anlayışlarına cephe aldım......benim için hiç farketmez,ne şia nın ayetullahı,ne sünninin mollası,şeyhi seyyidi..........Ve de bilmem hangi zallanzortu.........
      Ne imiş benim inancım ki;hangi ahkama uymamış............Kimin ahkamına uymamış benim inancım............
      Bu tür tabir ve değerlendirmeler artık günümüzde çok basit kalmıyor mu........bana göre çok basit............
      [/quote]
      "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=9974.msg63414#msg63414 date=1259778053]
        senin heva ve bilgi sandığın safsatanla Allah'a inanılmaz. içinde doğal iman olduğunu iman ettiğin, gerçekte nefsinin hevasına uygun elleri kolları bağlı bir tanrı inancı da senin gibi kendini bir şey sanan bilmiş bozuntuları ancak kendini kandırır. Sen ayetullah ve mollaların ayağının kirine kurban ol... layıksan tabi...
        [/quote]
        Affedersin muttaki dostum,yanlış bir anlama oldu.....Siz kullanmadınız,haklısınız.......İfade kullanıldı ama siz kullanmadınız.........
        Sözlerimi geri alıyorum,özrümü koyuyorum önü
        nüze, ister kabul edersiniz ister etmezsiniz;bundan sonrası borcumuzu siz nasıl isterseniz öyle ödeme görevi de bize düşer..........Söyleyin ödeyelim.........

Yorum

alıntı benden cevap başkasına?

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=9974.msg63467#msg63467 date=1259789475]
            alıntı benden cevap başkasına?
            [/quote]
            O zman o alıntıyı alın oradan,o arkadaşımıza olan borcumu da siz ödeyin...........

Yorum

nasıl yani sizin mesajdaki alıntıyı ben nasıl silerim

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=9974.msg63480#msg63480 date=1259795504]
                nasıl yani sizin mesajdaki alıntıyı ben nasıl silerim
                [/quote]
                Arkadaşımız olayı anlamıştır,en azından alacağından vazgeçer.....Diye düşünüyorum....

Yorum

YUKARI ÇIK
                Çalışıyor...
                X