Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

niçin allaha inanıyoruz(indir)

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

niçin allaha inanıyoruz(indir)

selamunaleykum
    birçok buluşa ve değerli çalışmalara imza atmış bilim adamlarının yazılarından oluşan bir kitap
    okudukça allahu tealanın kudreti adeta insanı büyülüyor
    keyifli okumalar..
    http://retole.com/indir.aspx?ID=7895...ee37f511913bac" title="Nicin+All...rar"]http://retole.com/indir.aspx?ID=7895fc13088ee37f511913bac[/url]
    "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Ynt: niçin allaha inanıyoruz(indir)

paylaşım için Allah razı olsun kardeş

Yorum

Allah razı olsun kardeşim.
      "Eğer küfredecek olursanız, çocukların saç­larını ağartan bir günde, siz kendinizi nasıl koruyacaksınız?" Müzzemmil / 17

Yorum

[quote author=englishteacher link=topic=9974.msg63318#msg63318 date=1259747169]
        Allah razı olsun kardeşim.
        [/quote][quote author=Elmeddin link=topic=9974.msg63314#msg63314 date=1259746663]
        paylaşım için Allah razı olsun kardeş
        [/quote]

amin ecmain
        "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

Allah razı olsun muttaki
          [glow=red,2,300]Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
          Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
          Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.[/glow]

Yorum

[quote author=EdRiKnİ link=topic=9974.msg63377#msg63377 date=1259772447]
            Allah razı olsun muttaki

amin cümle kardeşlerimizden razı olsun inşaallahuteala
            [/quote]

Yorum

Ben Allah'a inanmak için öyle bilmem kaç bilim adamının bilimsel çalışmalarına,bilmem kaç din alimi,molla bozuntusu,şeyh şıh takımının saçma sapan zırvalarına,hiç ihtiyaç duymam....Samimi olarak inanırım olur biter......Sizler arayın durun bakalım........

Yorum

[quote author=CEPNİ61 link=topic=9974.msg63384#msg63384 date=1259773371]
                Ben Allah'a inanmak için öyle bilmem kaç bilim adamının bilimsel çalışmalarına,bilmem kaç din alimi,molla bozuntusu,şeyh şıh takımının saçma sapan zırvalarına,hiç ihtiyaç duymam....Samimi olarak inanırım olur biter......Sizler arayın durun bakalım........

sayın cepni daha şimdi okudum diğer taraftaki mesajınızı
                oradada bilimsel çalışmalardan bahsediyorsunuz
                ne bu şimdi dini açıdan yaklaşınca bilime bakın bilimsel açıdan yaklaşım sununca yok bune vs...
                bu neyaman çelişkidir...[/quote]

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=9974.msg63393#msg63393 date=1259774948]

sayın cepni daha şimdi okudum diğer taraftaki mesajınızı
                  oradada bilimsel çalışmalardan bahsediyorsunuz
                  ne bu şimdi dini açıdan yaklaşınca bilime bakın bilimsel açıdan yaklaşım sununca yok bune vs...
                  bu neyaman çelişkidir...[/quote]
                  [/quote]
                  Yahu neyin çelişkisi be arkadaş;ben bilim ispatladı diye mi Allah'a inanıyorum....Bana ne bilimden;Allah konusunda....Yarın bilim Allah'ın olmadığını ispatlarsa ben Allah'a inanmayacakmıyım....O bilimin sorunu......Bana ne.......
                  Bak;Allah'a inanmak için bir sebep,bir gerekçe gerekmez;sizler imanın daha bu en ilk kademesini bile anlıyamamışsınız;en üst kademeden maaşallah zırvalayıp duruyorsunuz......
                  Ben Allah'a inanıyorum....Bilim ne derse desin..............
                  Ben bilime de inanıyorum;çünkü insanların sorunlarının çözümüne yardımcı oluyor.....................Anlayabilecekmisin...

Yorum

Bir önceki mesajımda dediğin gibi ve sandığım gibi "Cepni61" Allah'a inanıyor..
                    O derki türler arası bir başkalaşım süreci vardır ve onun adı "Evrim"dir.
                    O bilimi de buluşları da evrim konusu içerisinde işliyor.

ve O derki; Bilimin Allah'ı ispat etmesine gerek yok.
                    Allah zaten iman gözüyle görülebiliyor.

Bir âlim varmış çok meşhurmuş, çünkü Allah'ın varlığına dair yüz delil bulmuş.
                    Herkes bunun kapısına gider ilim alırmış o da evinde davetler düzenler herkesi çağırırmış. Fakat yalnızca bir oduncu onun davetine katılmamış. Haber salmış âlim buna, gelsin beni ziyaret etsin beni ziyaret farzdır diye..
                    Oduncu gitmemiş. Bu sefer âlim ayaklanmış onun yanına gitmiş. Neden yanıma gelmezsin ey oduncu ? Oduncu demişki faziletin nedirki sana gelmeyi farz kılarsın?? âlim; benim Allah'ı tanıtmak için 100 delilim var. Oduncu;
                    - Benim onu tanımam için delile gerek yok, der.
                    Alimde dediğinden utanır...

Biraz buna benziyor yanılıyorsam düzelt Cepni61?
                    "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

[/quote]

molla bozuntusu derken ne demek istedin? gerçi izaha ihtiyaç duymuyorum ve seni edebe çağırıyorum!

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=9974.msg63404#msg63404 date=1259776182]
                        [/quote]

molla bozuntusu derken ne demek istedin? gerçi izaha ihtiyaç duymuyorum ve seni edebe çağırıyorum!
                        [/quote]
                        Allah'a inanmak için hiç kimsenin ne delaletine ve ne de iş'arına ihtiyacım yoktur.......Kendi aklımca inanırım Allah'a...... Sen de nasıl istersen öyle inan........İstersen bir molla bozuntusunun delaletiyle,veya bir ayetullahın yol göstermesi ile,veya bir papazın telkini ile........Tercih senin.............

Yorum

senin heva ve bilgi sandığın safsatanla Allah'a inanılmaz. içinde doğal iman olduğunu ima ettiğin, gerçekte nefsinin hevasına uygun elleri kolları bağlı bir tanrı inancı da senin gibi kendini bir şey sanan bilmiş bozuntuları ancak kendini kandırır. Sen ayetullah ve mollaların ayağının kirine kurban ol... layıksan tabi...

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=9974.msg63414#msg63414 date=1259778053]
                            senin heva ve bilgi sandığın safsatanla Allah'a inanılmaz. içinde doğal iman olduğunu iman ettiğin, gerçekte nefsinin hevasına uygun elleri kolları bağlı bir tanrı inancı da senin gibi kendini bir şey sanan bilmiş bozuntuları ancak kendini kandırır. Sen ayetullah ve mollaların ayağının kirine kurban ol... layıksan tabi...
                            [/quote]
                            Eeee,o zaman söyle Allah'a inanmanın formulünü kendisini Zıllüllahil fil alem sanan zavallı zındık..........sen ister Muaviye öğretisi,ister yezid anlayışı,veya ister Hasan sabbah ister imam Humeyni anlayışı ile inan o yüce Allah'a.............Ben kendi kalb gözüm ve de insanlık anlayışım ile inanacağım;var mı bir diyeceğin...................Ne bir molla bozuntusu umurumdadır,ne de aklını kaybetmiş bir ayetullah,veya nesebi gayri sahih şeyh sahtekarları veya seyyid bozuntuları.......Sen hangisinin delaletiyle taparsan tap o Allah'a,ben tüm saf ve de tertemiz kalbimle iman edeceğim...........
                            var mı bir diyeceğin..............

Yorum

sayın cepni rica ederim hitaplarınıza dikkat ediniz
                              şimdiye kadar sizin inancınıza birçok şekilde ahkama uymadığı halde birşey demedikki siz kalkıpta bizim allaha olan inancımızı küçümsüyorsunuz
                              öncelikle bu kitabı okumadan öncede allaha tam bir teslimiyetle inanıyordum bu bir
                              kitabı okuyuncada yukarıdada dikkat ederseniz allahu alimin kudreti karşısında büyülendim ve her okuduğumda onun büyüklüğünü anıp onun kulu olduğum için şükürler ettim vs.. buda iki

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X