Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ALİYYEN VELİYYULLAH.....

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: ALİYYEN VELİYYULLAH.....

[quote author=aliyyenveliyullah link=topic=452.msg4614#msg4614 date=1234077244]
    ALLAHUMME SALLİ ALE MUHAMMED VE ALİ MUHAMMED VE ACCİL FERECEHUM VEL EN EDAHUM

Değerli Kardeşim Eğer bizde kul Hakkını bilmiyorsak yazıklar olsun bize.EĞER RAHATSIZ OLDUYSANIZ SON YAZIŞIM OLUR ALLAHA AMENET OLUN.
    Mehdi Aksu Hocadan bash etmişsiniz kendisi benim amcam oğlu ,akrabam ve arkadaşım. Bunların hepsi velayet aşkıyla yanıp tutuşan kişilerdir . ben linki başka siteden verdim www.aliyyenveliyullah.com . hepimizin amacı -LAİLAHEİLLALLAH, MUHAMMEDEN RASULULLAH, ALİYYENVELİYULLAH -Bayrağını tüm dünyda dalgalndırmaktır. HEPİMİZ EHL-İ BEYT AS MEKTEBİNE HİZMET ETMEK İÇİN ÇIRPINIYORUZ.

İmam Caferi Sadık Aleyhisselam şöyle buyurdu: Dinini korumaya çalışanın durumu, dikenlerle dolu olan bir ağacı eliyle budamaya ve dikenleri yok etmeye çalışan kişinin durumu gibi olacaktır.

Kaynak: Mucem-ul Ehadisi İmam Mehdi Aleyhisselam c. 3 s. 359, Usulu Kâfi c. 1 s. 376, Bihar-ul Envar c. 52 s. 135, Gaybeti Tusi s. 455, Kemal-ud Din c. 2 s. 346
    [/quote]

Değerli www.aliyyenveliyullah.com yönetici aliyyenveliyullah kardeşim. Allah sizden razı olsun. Sizi ve Hudeyfe kardeşi bizzat ve yakinen tanıdığım için, ihlasınızı, samimiyetinizi ve iyi niyetinizi çok iyi biliyorum.

Aliyyenveliyullah kardeşim, Hudeyfe kardeşim, bildikleri doğrultusunda bir hatırlatma yapmış, fakat keşke yazmadan önce özelinden hatırlatsaydı. Ama bu sorun olmamalı.

Çünkü Allahta şahit ki, bizler senin emeklerini, gayretini, çabanı çok iyi biliyoruz. Özelliklede ben. Amacının çok yönlü bir hizmet olduğunu sitenizin ana sayfasından rahatlıkla anlıyoruz. Çünkü ana sayfanız gerçekten çok donanımlı.

Yalnız buna emin olun Hudeyfe kardeşte en az sizin kadar samimi ve ihlaslı birisidir. Kendisini yakinen tanıdığım için, mektep adına kim hizmet ediyorsa yanında olduğunuda biliyorum.

Sayın aliyyenveliyullah kardeşim siz aynen hizmetinize devam edin. Lütfen pes etmeyin. Yanlış anlaşılmalardan veya yanlış anlamalardan dolayı pes etmek bizlere yakışmaz.

Ne demiş Başbakanımız

DURMAK YOK YOLA DEVAM ;D

Bu arada Aliyyen veliyullah kardeşim Mehdi Aksu Senin Amca oğlun ve arkadaşınsa, Hudeyfeninde öz abisi...Haberin olsun. Hatırlatayım dedim ;D

Yorum

Allah razı olsun..

Yorum

Allah Razı olsun . İmam Humeyni ra kırk Hadis Şehri 1 ve 2 nci ciltlerini de linkini koysaydınız çok iyi olurdu bence

Yorum

YUKARI ÇIK
        Çalışıyor...
        X