Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

ALİYYEN VELİYYULLAH.....

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ALİYYEN VELİYYULLAH.....

OKUMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM www.aliyyenveliyullah.com
    vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
    [center]

Ynt: ALİYYEN VELİYYULLAH.....

değerli kardeşim verdiğiniz sanırım bir site linki
    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Yorum

Selamun Aleykum işte Aliyyen veliyullah kitabının linki...
      Tıkla

HZ. MEHDİ (A.F) HAKKINDA HADİSLER
      (GAYBET-İ NUMANİ)
      YAZAR:
      Şeyh Muhammed bİn İbrahİm-i Numanî
      ÇEVİRİ:
      C E V A D G Ö K
      Tıkla

İSLAM TARİHİ'NDE GERÇEĞE GİDEN YOL

Mehdi Aksu

Tıkla

Yorum

(EL-GADİR)

Yazan: Allame EMİNİ

Orijinal Adı: Fi Rihab’il Gadir

Özetleyen: Aliasker HORASANİ

Mutercim: Seyid Ali HÜSEYNİ

Yayına Hazırlayan: Bahri AKYOL

Yayın: İslami Kültür ve İlişkiler Merkezi

Tıkla

Yorum

s.a bu son yazdıgınız kıtaba bakıcam ınsaallah doıgerlerını okudum cok sukur .Allah razı olsun...
          bu arada husnige eserının oldugu lınkıde verırsenız cok ıı olur sımdıden Allah razı olsun...
          Ey ateş!
          Seninle ululuk tasladı şeytan.
          Ve ey insan!
          Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

Allah razı olsun kardeşim
            Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
            İmam Ali (a.s)

Yorum

El-Müracaat

ABDÜL HÜSEYİN ŞEREFUDDİN

(Şiilik Sünnilik Üzerine Mektuplaşmalar)

Çeviri: Sabahattin Sonay

Tıkla

Yorum

[quote author=kanlı yetim link=topic=452.msg2406#msg2406 date=1233076826]
                s.a bu son yazdıgınız kıtaba bakıcam ınsaallah doıgerlerını okudum cok sukur .Allah razı olsun...
                bu arada husnige eserının oldugu lınkıde verırsenız cok ıı olur sımdıden Allah razı olsun...

[/quote]

Kanlı yetim kardeş Allahın selamı üzerine olsun (husnige) kelimesini Anlamadım ne kitabı.açıklarsanız sevinirim...

ALLAHUMME SALLİ ALE MUHAMMED VE ALİ MUHAMMED VE ACCİL FERECEHUM VEL EN EDAHUM

Yorum

(Hüsniye) kitabınımı kastetmiştiniz mi?

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

FE İNNE HİZBELLAHİ HUMUL ĞALİBUN
                  ÜZÜLMEYİN, GEVŞEMEYİN, EĞER İNANIYORSANIZ ÜSTÜN GELECEK OLAN HİZBULLAHTIR

Yorum

[quote author=aliyyenveliyullah link=topic=452.msg2475#msg2475 date=1233127234]
                    (Hüsniye) kitabınımı kastetmiştiniz mi?

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

FE İNNE HİZBELLAHİ HUMUL ĞALİBUN
                    ÜZÜLMEYİN, GEVŞEMEYİN, EĞER İNANIYORSANIZ ÜSTÜN GELECEK OLAN HİZBULLAHTIR

[/quote]s.a kardesım ewet o kıtabı okumak ıstıyordum ama bulamadım siparıs etmeden bıraz bakamaıstıyorum sayenızde ınsaallah..ilgınız ıcın Allah razı olsun ...
                    Ey ateş!
                    Ve ey insan!

Yorum

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHLİ-BEYTE

Aliyyenveliyullah kardeş Allah razı olsun paylaşımların için lakin şunu unutmamak gerek. Bu linkini verdiğiniz kitapların müellifleri ile görüşüp izin aldınızmı?

Benim bir sohbetinde bu konu hakkında soru sorduğum Mehdi Aksu buna izin vermediğini beyan etmişti.

Ve bazı yayın evinden çıkan bazı kitaplara o yayın evi izin vermiyor bu şekilde yayınlanmasına.

Dikkat edelim kul hakkına giriyor eğer imkanınız var ise paylaştığınız kitapları paylaşmadan önce müelliflerinden izin alınız daha sonra rahatça paylaşınız.

İnş yanlış anlamazsınız bir kardeş uyarısı olarak anlayınız lütfen
                      EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

[quote author=Hudeyfe link=topic=452.msg2614#msg2614 date=1233177158]

Aliyyenveliyullah kardeş Allah razı olsun paylaşımların için lakin şunu unutmamak gerek. Bu linkini verdiğiniz kitapların müellifleri ile görüşüp izin aldınızmı?

Benim bir sohbetinde bu konu hakkında soru sorduğum Mehdi Aksu buna izin vermediğini beyan etmişti.

Ve bazı yayın evinden çıkan bazı kitaplara o yayın evi izin vermiyor bu şekilde yayınlanmasına.

Dikkat edelim kul hakkına giriyor eğer imkanınız var ise paylaştığınız kitapları paylaşmadan önce müelliflerinden izin alınız daha sonra rahatça paylaşınız.

İnş yanlış anlamazsınız bir kardeş uyarısı olarak anlayınız lütfen
                        [/quote]s.a kardesım cok dogru soyluyorsun ama heralde kardesım kendı sıtesınden verıyor lınklerı cunku kendı sıtelerının kutupanesı cok genıs ve ızın almadanda o zengın kutupane olusmaz dıye dusunuyorum...ama kendısıde acıklama yapıcaktır ınsaallah bakalım...
                        wesselam..
                        Ey ateş!
                        Ve ey insan!

Yorum

Bu hizmetlerinizden dolayı Allah cümlenizden razı olsun. Ehl-i Beytin şefaatine nail olasınız inş.

Yorum

Değerli Kardeşim Eğer bizde kul Hakkını bilmiyorsak yazıklar olsun bize.EĞER RAHATSIZ OLDUYSANIZ SON YAZIŞIM OLUR ALLAHA AMENET OLUN.
                            Mehdi Aksu Hocadan bash etmişsiniz kendisi benim amcam oğlu ,akrabam ve arkadaşım. Bunların hepsi velayet aşkıyla yanıp tutuşan kişilerdir . ben linki başka siteden verdim www.aliyyenveliyullah.com . hepimizin amacı -LAİLAHEİLLALLAH, MUHAMMEDEN RASULULLAH, ALİYYENVELİYULLAH -Bayrağını tüm dünyda dalgalndırmaktır. HEPİMİZ EHL-İ BEYT AS MEKTEBİNE HİZMET ETMEK İÇİN ÇIRPINIYORUZ.

İmam Caferi Sadık Aleyhisselam şöyle buyurdu: Dinini korumaya çalışanın durumu, dikenlerle dolu olan bir ağacı eliyle budamaya ve dikenleri yok etmeye çalışan kişinin durumu gibi olacaktır.

Kaynak: Mucem-ul Ehadisi İmam Mehdi Aleyhisselam c. 3 s. 359, Usulu Kâfi c. 1 s. 376, Bihar-ul Envar c. 52 s. 135, Gaybeti Tusi s. 455, Kemal-ud Din c. 2 s. 346

Yorum

Değerli Kardeşim Eğer bizde kul Hakkını bilmiyorsak yazıklar olsun bize.EĞER RAHATSIZ OLDUYSANIZ SON YAZIŞIM OLUR ALLAHA AMENET OLUN.
                              Mehdi Aksu Hocadan bash etmişsiniz kendisi benim amcam oğlu ,akrabam ve arkadaşım. Bunların hepsi velayet aşkıyla yanıp tutuşan kişilerdir . ben linki başka siteden verdim www.aliyyenveliyullah.com . hepimizin amacı -LAİLAHEİLLALLAH, MUHAMMEDEN RASULULLAH, ALİYYENVELİYULLAH -Bayrağını tüm dünyda dalgalndırmaktır. HEPİMİZ EHL-İ BEYT AS MEKTEBİNE HİZMET ETMEK İÇİN ÇIRPINIYORUZ.
                              Kardeş bu kadar celallenmenin gereği yok bir müslüman kardeşin olarak ben uyarıda bulundum eğer müslüman kardeşlerinin yanlış gördükleri bir fiilde seni uyarmalarından rahatsız oluyorsan bir daha şahsen ben uyarmam

Geçen cuma günü Mehdi Aksu hocayı ziyaret ettim ve bu konudan bahsettim sadece sizin site izin aldığını beyan etti bende rahatladım.
                              EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X