Ynt: Mesnevi'den Yüz Kızartıcı Hikayeler
[quote author=Mekteb-i Mülkiye link=topic=8021.msg52453#msg52453 date=1252209945]
kızılbaş mesneviden paylaşacağım şeylerin islam ahlakına göre aykırı olduğunu ve bu yüzden paylaşmaktan vazgeçtiğimi söyledim bu sizi ilgilendirmiyoki
sizin inandığınız dine göre bunlar normal sıradan şeyler olabilir ama islam ahlakı bunları kaldırmaz
değerlerimiz çok farklı çünkü
o yüzden bu müslümanların meselesidir siz araya girmezseniz sevinirim
verdiğin linkte ise ali şeriatinin eşini söylemlerini aktarmışsın
ben şeriatiyi kendi eserleriyle tanırım eşi bile olsa başkalarının yazdıklarıyla değil
kaldı ki celaleddin ruminin çok güzel tespitleri fikirleri görüşleri olabilir ama bu onun mesnevisindeki ahlaksız hikayeleri ve onun sapkın fikirlerini görmezden gelmeme engel değil
anladın?
[/quote]
Ben bi müslüman olarak görevimi yapıp senin bir Allah velisini kötülemenin cevabını verdim
Yoksa senle muhattap olmaya can atmıyorum.
Ali şeriatinin kendi mektubuda var orda
İyi oku 
Kullanılan ifadenin olağan olduğunda mantıkla açıkladım.
Kaç sıfır oldu ya ? ;D
İstersen dahada bişey yazmam yazacaklarımı yazdım zaten.
[quote author=Mekteb-i Mülkiye link=topic=8021.msg52453#msg52453 date=1252209945]
kızılbaş mesneviden paylaşacağım şeylerin islam ahlakına göre aykırı olduğunu ve bu yüzden paylaşmaktan vazgeçtiğimi söyledim bu sizi ilgilendirmiyoki

sizin inandığınız dine göre bunlar normal sıradan şeyler olabilir ama islam ahlakı bunları kaldırmaz

o yüzden bu müslümanların meselesidir siz araya girmezseniz sevinirim
verdiğin linkte ise ali şeriatinin eşini söylemlerini aktarmışsın

ben şeriatiyi kendi eserleriyle tanırım eşi bile olsa başkalarının yazdıklarıyla değil

kaldı ki celaleddin ruminin çok güzel tespitleri fikirleri görüşleri olabilir ama bu onun mesnevisindeki ahlaksız hikayeleri ve onun sapkın fikirlerini görmezden gelmeme engel değil

anladın?
[/quote]
Ben bi müslüman olarak görevimi yapıp senin bir Allah velisini kötülemenin cevabını verdim

Yoksa senle muhattap olmaya can atmıyorum.

Ali şeriatinin kendi mektubuda var orda

Kullanılan ifadenin olağan olduğunda mantıkla açıkladım.
Kaç sıfır oldu ya ? ;D
İstersen dahada bişey yazmam yazacaklarımı yazdım zaten.
Yorum