Ynt: Osman bin Affan'ın mezarı nerdedir?
Selamun Aleyküm Muhterem Kardeşlerim,
Sayın Mühendis Kardeşim, uyarın için Teşekkür ederim.
Fotoğrafı yükledikten sonra 2 şey garibime gitmişti :
1. si nette bu konuya değinilmiyordu.
2. si de sol elini sağ elin üstüne koyan sadece Besar Esed değildi.
Bu işte bir gariplik olduğu ortada idi.
Yazdığınız gibi Photoshop'da resme bir daha baktım : Gerçekten
Görüntü - Görüntü Döndürme - Tuvalı Yatay Çevir'e bir tıklamayla resim yön değiştiriyor.
Normalde yalandan nefret ederim,
Pişman olacağım sözleri de söylememeye çalışırım.
Buna rağmen yanlış yaparsam özür dilemekten utanan bir insan değilim.
Gerçi Alemlerin Rabbi; uykuda söylenen sözler, delinin hareketleri ve unutkanlıkla yapılan yanlışları sorumlu tutmuyor.
Benim hatam biraz farklı ama, Gene de bilmeyerek de olsa yanlış bir bilgiyi (görüntüyü) paylaştığım için Forum üyelerinden özür diliyorum.
Ancak, Suriye Rejimine isyan eden çok sayıda art niyetli ve Fasık gruplar olmasına rağmen Suriye'de işlenen cinayet ve katliamlarda Muhalifler kadar yönetimi de suçlu görüyorum. Bir Müslüman bir İnsan olarak bu zulümleri; kim yaparsa yapsın içime sindiremem. Daha bugün Hama'da 250 insan öldürüldü. Bölgeden kaçıp Türkiye'ye gelenlerin hemen hepsi yönetimi suçluyor. Şehirler ve köylerde yönetime karşı eylem olunca, devlet güçleri bazı bölgelere giremediği için, maalesef şehirleri uzaktan bombalıyor. Tıpkı Gazze'den roket atıldığında Siyonist İsrail'in, Gazze'ye ölüm olup yağması gibi... Suriye'de ne yazık ki insanlık dışı olaylar olmaktadır. ve onbinlerce ölümden sonra uzlaşma olması da imkansızdır.
Kısacası el bağlama olayındaki hatamı kabul ediyorum...
Ancak Besar Esed konusunda ilk olduğum yerdeyim.
SAYGILAR...
Selamun Aleyküm Muhterem Kardeşlerim,
Sayın Mühendis Kardeşim, uyarın için Teşekkür ederim.
Fotoğrafı yükledikten sonra 2 şey garibime gitmişti :
1. si nette bu konuya değinilmiyordu.
2. si de sol elini sağ elin üstüne koyan sadece Besar Esed değildi.
Bu işte bir gariplik olduğu ortada idi.
Yazdığınız gibi Photoshop'da resme bir daha baktım : Gerçekten
Görüntü - Görüntü Döndürme - Tuvalı Yatay Çevir'e bir tıklamayla resim yön değiştiriyor.
Normalde yalandan nefret ederim,
Pişman olacağım sözleri de söylememeye çalışırım.
Buna rağmen yanlış yaparsam özür dilemekten utanan bir insan değilim.
Gerçi Alemlerin Rabbi; uykuda söylenen sözler, delinin hareketleri ve unutkanlıkla yapılan yanlışları sorumlu tutmuyor.
Benim hatam biraz farklı ama, Gene de bilmeyerek de olsa yanlış bir bilgiyi (görüntüyü) paylaştığım için Forum üyelerinden özür diliyorum.
Ancak, Suriye Rejimine isyan eden çok sayıda art niyetli ve Fasık gruplar olmasına rağmen Suriye'de işlenen cinayet ve katliamlarda Muhalifler kadar yönetimi de suçlu görüyorum. Bir Müslüman bir İnsan olarak bu zulümleri; kim yaparsa yapsın içime sindiremem. Daha bugün Hama'da 250 insan öldürüldü. Bölgeden kaçıp Türkiye'ye gelenlerin hemen hepsi yönetimi suçluyor. Şehirler ve köylerde yönetime karşı eylem olunca, devlet güçleri bazı bölgelere giremediği için, maalesef şehirleri uzaktan bombalıyor. Tıpkı Gazze'den roket atıldığında Siyonist İsrail'in, Gazze'ye ölüm olup yağması gibi... Suriye'de ne yazık ki insanlık dışı olaylar olmaktadır. ve onbinlerce ölümden sonra uzlaşma olması da imkansızdır.
Kısacası el bağlama olayındaki hatamı kabul ediyorum...
Ancak Besar Esed konusunda ilk olduğum yerdeyim.
SAYGILAR...
Yorum