Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Seyyid Hasan Amili Ağa Iğdır'da FOTO

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Seyyid Hasan Amli Ağa Iğdır'da FOTO

[quote author=Murtazaali link=topic=24242.msg163635#msg163635 date=1352365217]
    Anlamaz bunlar. Vallahi Anlamazlar. Yıllardır Klasikleşmiş söz ve yapı.
    [/quote]
    elekten geçirilmek bu olsa gerek. bakalım zuhurda kim anlamış kim anlamamış ozaman belli olacak işte.
    "Allah'ım, sen, (Resul ve Ehl-i Beyt'ine) ilk zulmedeni benim özel lanetime mazhar eyle.

علی ♥علی ♥علی MEN ALİYYEL MURTAZA' NIN NÖKERİYEM علی ♥علی ♥علی

Yorum

[quote author=kerrar14 link=topic=24242.msg163638#msg163638 date=1352369285]
      gadiri humda emredileni ortadan kaldırmaya, tüm güçlerini hracayanlarla ve onları sevenlerle dost olmaya devam ediniz siz. Boş verin ona buna iftira atmayı.[/quote]

İftira atmayın diyenin İftirasının büyüklüğüne bakınız. Dedim ya yıllardır Klasik sözler. Çok şey yazarım ama Mektebi Maslahat gereği susmak farz oluyor bazen.

Yorum

[quote author=kerrar14 link=topic=24242.msg163639#msg163639 date=1352369358]
        elekten geçirilmek bu olsa gerek. bakalım zuhurda kim anlamış kim anlamamış ozaman belli olacak işte.
        [/quote]

Aynı sözler.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=24242.msg163641#msg163641 date=1352371273]
          Aynı sözler.
          [/quote]
          Elbet aynı sözleri duyacaksın, emir değişmemişki sözlerde değişsin
          "Allah'ım, sen, (Resul ve Ehl-i Beyt'ine) ilk zulmedeni benim özel lanetime mazhar eyle.

Yorum

Şimdi imam görenleri mi tanıtım sana? güldürme meni. lanet okuduğun insanlara yemek vermenin anlamı ne? onlar yemeği yerken bile onlara lanet ediyorlar.
            ay baxdavar ya o eysanı verme yada nehleti elemeda
            [center]
            ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
            [center]
            Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
            Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

[quote author=kerrar14 link=topic=24242.msg163642#msg163642 date=1352371601]
              Elbet aynı sözleri duyacaksın, emir değişmemişki sözlerde değişsin
              [/quote]

Ne kadar keskin sözler ne kadar. Cennet elinizde, İsminiz ordu defterinde. Defter sizin elinizde. Asın bakalım önünüze geleni. Estağfirullah.

Yorum

[quote author=meşedi ali enis link=topic=24242.msg163644#msg163644 date=1352372185]
                Şimdi imam görenleri mi tanıtım sana? güldürme meni. lanet okuduğun insanlara yemek vermenin anlamı ne? onlar yemeği yerken bile onlara lanet ediyorlar.
                ay baxdavar ya o eysanı verme yada nehleti elemeda
                [/quote]
                imam görenler diyerek iftira atılan kişileri ben çok iyi tanıyorum ama senin tanımadığın çok belli.

yemek veya başka şey verilmesi olayına gelince . yapılanlar, gadiri hum bayramını kutlamak içindir

gelen herkes imam Ali aleyhisselamın misafiridir. kimseye sen gelme diyemessin. bu hiçbir şianın hakkı değil.

orda durupta sen şiasın sen mualifsin diye ayırarak, ki bunada imkan yok zaten, insanları o şekilde tasnif edemessin.

zaten edemessin çünkü orada hepimiz imam aleyhisselamın misafiriz. gadiri hum tüm insanların ahdine vefa etmesi gereken bir olaydır.

Lanet herzaman ve her daim Ehlibeyt alyhisselamın düşmanlarının üzerine olsun.

Yorum

Ynt: Seyyid Hasan Amili Ağa Iğdır'da FOTO

Meşhedi Ali Enis Kardeşim! Seni Şahsen tanımıyorum ama seni, Gadir-i Hum ile birlikte Ulemaya, Müçtehitlere ve Allame Amuliye gösterdiğin Hassasiyetten dolayı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Allah seni Gadir-i Hum'un Şah'ının Şefaatine nail etsin. (AMİN)

Yorum

Bazı insanlar vardır üç türlüdür. Günlerini ve Yapılarını üçe ayırmak gerek. Gündüz Farklı, Akşam farklı ve gece yarısı ise tam farklıdır. Bu tür insanlar çevremizde olsa bile biz gündüz gördüklerimizle yetinerek onlara saygı duyuyor, Hürmet gösteriyor, muhabbet ediyoruz. Ama artık Akşamları ile Gecelerinden Allah'a sığınırız. İmam Ali a.s'ın muhabbetini öyle bir akşam ile ve öyle bir gece ile yaşamaktan Allah'a sığınırım.

Yorum

Bazı İnsanların Samimiyetlerine İnanmıyor değilim. Aksine İnanıyorum. Ama gel gör ki keşke bu arkadaşlarımız başkalarının düşünce ve cevaplarına az da olsa itibar edip dinlemeyi veya duydular ise duyduktan sonra araştırabilseler.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=24242.msg163657#msg163657 date=1352388874]
                        Meşhedi Ali Enis Kardeşim! Seni Şahsen tanımıyorum ama seni, Gadir-i Hum ile birlikte Ulemaya, Müçtehitlere ve Allame Amuliye gösterdiğin Hassasiyetten dolayı can-ı gönülden tebrik ediyorum. Allah seni Gadir-i Hum'un Şah'ının Şefaatine nail etsin. (AMİN)
                        [/quote]
                        amin erbab. Allah alimlerimizin önderliğinde ulemaya, ulemanın önderliğinde de imamlara yüzümüzü ak etsin.
                        [center]
                        ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                        [center]
                        Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                        Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

YUKARI ÇIK
                        Çalışıyor...
                        X