Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Seyyid Hasan Amili Ağa Iğdır'da FOTO

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Seyyid Hasan Amili Ağa Iğdır'da FOTO

İran'ın Erdebil Şehri Cuma İmamı Seyyid Hasan Amili 3 kasım cuma günü ığdır da Gadir-i Hum Bayramı kutlamalarına katıldı

[center]
    ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
    [center]
    Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
    Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Ynt: Seyyid Hasan Amli Ağa Iğdır'da FOTO

[center]
    [center]

Yorum

[center]
      [center]

Yorum

[center]
        [center]

Yorum

[img width=448 height=600]http://img19.imageshack.us/img19/7355/59899945511458926351729.jpg[/img]

[center]
          [center]

Yorum

Maşallah çok karizmatik. Velayeti Fakih binasının sağlam sütunları bu alimler.
            Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
            Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Bu günde El mustafada bizleri şereflendirmişti... Rabbim vucudunu bereketli kılsın inş...
              "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
              "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

Maşaallah helal olsun ığdırdaki gayretli hocalara. İStanbul bu konuda sınıfta kaldı ne yazıkkıi sadece yaptık oldu bittiye geldi. Maalesef Ehlader sınıfta kaldı. Bu kada önemli bir zatı sadece molla sınıfının görebileceği binalarına getirip oldu bittiyle gadirhum ne yazıkki kutlandı. ilginç.. !
                De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
                (Tevbe Suresi 105)

Yorum

salonun atmosferi o kadar büyüleyiciydi ki inanılmaz bir heyecanla dinledik ve öylesine bir konuşmayla tüylerimizi diken diken etti ki anlatılmaz derece. şu an yazarken bile o heyecanın tadını alıyor gibiyim
                  [center]
                  [center]

Yorum

[quote author=meşedi ali enis link=topic=24242.msg163583#msg163583 date=1352184942]
                    salonun atmosferi o kadar büyüleyiciydi ki inanılmaz bir heyecanla dinledik ve öylesine bir konuşmayla tüylerimizi diken diken etti ki anlatılmaz derece. şu an yazarken bile o heyecanın tadını alıyor gibiyim[/quote]

Keşke Orda olabilseydim. Ama İnşaallah bir gün onu rahat bir zamanda onu Erdebil Sehrinde ziyaret edecegim

Yorum

Herkesin amacı ve hizmeti gadiri humda emredilene uymak değilmidir.Amaç nerde kaldı siz nelerle uğraşıyorsunuz. neler sizlerin tüylerinizi diken diken ediyor.Bu durumlara şaşrımamak elde değil doğrusu
                      "Allah'ım, sen, (Resul ve Ehl-i Beyt'ine) ilk zulmedeni benim özel lanetime mazhar eyle.

علی ♥علی ♥علی MEN ALİYYEL MURTAZA' NIN NÖKERİYEM علی ♥علی ♥علی

Yorum

biz bu tenlerde, gadiri humdan iz görüyoruz. İmam Ali a.s'ın soyundan olan bu mübarek insanlarda bir iz görüyoruz. gerek ilim gerek tence o İmam'ın varisleri bunlar. Alimler Peygamberlerin varisleridir. İmamların varisleridir. bu vesileyle bir rüyamı anlatmanın tam zamanı:

hudeyfe can'la bir gece tartıştık: Peygamberin (s.a.a) hayattayken kendisi mi şifa vasıtasıydı yoksa kendisiyle beraber kullandığı eşyalar da şifa mıydı? ben ikincisini savundum. tabi bu ihtilafımız Peygamber s.a.a'in varisi İmamlarımız için de aynen sürdü. Ben İmam Zaman Rıza a.s'ın kendisi gibi kullandığı, ve hareminde bulunan cisimlerin de Allah'ın izniyle şifa vesilesi olduğunu söyledim. O ise İmam a.s'ın sadece İmam a.s'ın kendisinin şifaya vasıta olabileceğini söyledi. Geldik gaybet dönemine. bu kısmı ben düşündüm. Bu zamanda biz İmam zaman a.f'in nasıl şifa vasıtası olacağını düşündüm. Eğer İmam Rıza a.s zamanında ya da o çevrede yaşayan insanlar onun eşyalarına ulaşma ve şifa bulma imkanlarına sahipler ama biz gaybet dönemi imamının bağlıları bundan mahrumsak bu durumda Allah'ın adaletsizliği sorunu doğmaz mı? diye düşünerek uykuya daldım. gece kalbim sıkıştı nefesimin daraldığını hissettim rüyamda. sanki zor nefes alıyordum ve bu durumdan da korkuyordum. bu halimle İmam Hamenei (r.a)'ı gördüm. ona çok yakınlaşmıştım. bana nefesiyle bir üfürdü. ilk başta, başkalarının nefeslerinden acaip rahatsız olacağımı düşündüm. İmam Hamenei (r.a) da "başka"sıydı. ondan da rahatsız olurum diye düşünmüştüm. ne de olsa benden başka bir bedene sahipti. benim dışımda biriydi. ne kadar saygı muhterem gürdüğüm biri bile olsa nefesinden rahatsız olurum diye düşündüm. çünkü tam da nefesi ağzıma gelmiş içime çekmiştim. aman Allah'ım o da neydi. Önce ne kadar yanıldığımı anladım. o nefesin hiç de kokmadığını gösteren en iyi parfüm gibi bir güzel koku yayıldı tüm çevreme. sanki en güzel bir rüzgar gibiydi. hayatta öyle güzel bir koku almamıştım. ve ardından nefes borum, bu güzel havayı içime çekmemle birden bire açıldı. hem de hiç bir prüz prazit kalmaksızın. Aman Allah'ım o ne açılıştı. öyle yavaş yavaş değil birden bire sanki hiç tıkanmamış gibiydi. aşama aşama açılmada bir daralmadan tam düzelene kadar en azından nefesi başta yavaş alırsın sonra ortaya doğru açılır, bu şekilde değil birden anında açılma oldu. ve rahatladım.

bedenimin rüyamın etkisiyle rahatlması mıdır yoksa Ruhumun İmam Hamenei r.a'ten aldığı gıda mdır bilemem ama gördüğüm rüya sanki hala da beni etkisi altında , hatırladığımda bana müthiş bir haz verir.

böylece anladım ki Rabbim zerre miktarı adaletsiz değildir. Nasıl ki Peygamber ashabı onun hem vahyi bilgileriyle rahmete kavuşur ruhları şifa bulur, hem bedenleri O hazretin şifasıyla istifade eder idiyse, sonraki İmamlarımız için de aynı şey geçerli idiyse, ve bu konuda mekan ve cisim farkı olmaksızın Allah onların aracılığıyla şifa dağıtırsa, günümüz gaybet döneminde taklit ettiğimiz o yüce müctehidlerimiz de aynı işlevi görmektedirler. hem de eksiksiz olarak. hem O ilahi vahiy kaynağından aldıkları bilgilerle ruhumuzu davranışlarımızı ve inançlarımızı terbiye edip sağlığa kavuşturuyorlar hem de mübarek bedenleriyle bedenlerimizi sıhhat ve selamete kavuşturuyorlar. böylece alemlere rahmetlik sürüyor...

Yorum

[quote author=kerrar14 link=topic=24242.msg163588#msg163588 date=1352197206]
                          Herkesin amacı ve hizmeti gadiri humda emredilene uymak değilmidir.Amaç nerde kaldı siz nelerle uğraşıyorsunuz. neler sizlerin tüylerinizi diken diken ediyor.Bu durumlara şaşrımamak elde değil doğrusu
                          [/quote]amaç imam görenlerle beraber ömere lanet ede ede belediye meydanında yemek vermek mi?
                          [center]
                          [center]

Yorum

Anlamaz bunlar. Vallahi Anlamazlar. Yıllardır Klasikleşmiş söz ve yapı.

Yorum

[quote author=meşedi ali enis link=topic=24242.msg163632#msg163632 date=1352358314]
                              amaç imam görenlerle beraber ömere lanet ede ede belediye meydanında yemek vermek mi?
                              [/quote]
                              imam görenler kimlermiş .iddasını kanıtlamayan müfterihdir.iftira atmak kolaydır.bunu kimin ağzından duydun. kim imam gördüğünü iddia ediyor.
                              biliyorsunki gıybet insan leşi yemekle eştir.
                              iftira ise bundan daha kötüdür.
                              gadiri humda emredileni ortadan kaldırmaya, tüm güçlerini hracayanlarla ve onları sevenlerle dost olmaya devam ediniz siz. Boş verin ona buna iftira atmayı.
                              "Allah'ım, sen, (Resul ve Ehl-i Beyt'ine) ilk zulmedeni benim özel lanetime mazhar eyle.

علی ♥علی ♥علی MEN ALİYYEL MURTAZA' NIN NÖKERİYEM علی ♥علی ♥علی

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X