Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hangi Takımı Tutuyorsunuz ?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Hangi Takımı Tutuyorsunuz ?

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=6153.msg39379#msg39379 date=1246015032]
    Ben Allah'ın takımını tutuyorum
    Oyuncuları İmamlar Peygamberler Şehidler melekler
    Rakip takımları şeytanlar müşrikler zalimler
    maç saati sürekli ilk insandan son insana kadar
    sevincimi heyecanımı tartışmalarımı beklentilerimi izlemek için vaktimi hep bu takıma ayırdım...
    bu maçın dışındaki tüm maçların zalimler tarafından ümmeti uyutmak "lehvel hadis"le meşgul etmek için icad edildiğini düşünüyorum...
    siz de sevginizi nefsini ilah kabul etmiş zenginliği nedeniyle Allahı ve ahireti unutmuş oyunculardan oluşmuş takımları tutmayın...
    onlar sizin namazınızı ve dininizi alaya alır görmezlikten gelir en büyük mesele başkasıymış gibi yaşar öyle gösterir... iken siz hala onlara sevgi besliyorsunuz...
    .....
    [/quote]inanın bu yorumu bekliyordum sizden ....

Yorum

yorumuma yorumun nedir? merak edi-yorum

Yorum

biliyor musunuz ben de böyle düşünüyorum..imam-hatib e gelmeden fanatik bir tarftardım( ki saçma)...şimdi böyle şeyler o kadar çok saçma geliyor ki...bu ve buna benzer şeyler... dediğim gibi yorumunuzun aynen böyle olacağını bekliyordum zaten.çünkü tartışmalarımızda klasik konulara farklı görüşler sunuyordunuz hep,şaşırmadım yani

Yorum

maşallah demek İHL yararlı
          gerçekleri gösterip insanı uyarıyor
          mezuniyetin hayırlı olsun inşalla İHL yi herkese önerirsin
          hatta bu sitede bile...
          Ehlibeyt hep farklıdır ve en iyisidir
          doğrularım onlardandır yanlışlarım nefsimden
          Rabbim cümlemize Ehlibeytin yolunu nasip etsin daim...

Yorum

tabiki İHL yi herkese öneriyorum,bundan hiç şüpheniz olmasın,beni BEN yaptı diyebilirim,evet mezun oldum geçen mezuniyet gecesi vardı,size nasip olmadı gelmek..

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=6153.msg39247#msg39247 date=1245947382]

GALATASARAY
              8) :
              [/quote]

Yorum

[quote author=hak_yolcusu link=topic=6153.msg39314#msg39314 date=1246002997]
                thales kardeş çorumlu musunuz ben de çorumluyum ama ben gs liyim ;D
                [/quote]
                kahraman çorumluyum kardeşim
                "var olan bir gün, yok olan bir ömre bedeldir; o gün şehâdet günüdür..." H.A.

Yorum

yani kahraman çorumlu derken?? ;D :

Yorum

[quote author=Kızılbaş link=topic=6153.msg39338#msg39338 date=1246007970]
                    [quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=6153.msg39327#msg39327 date=1246005292]
                    Hangi takımı tuttuğumuzu söyleyelim. Her şeyde olduğu gibi bu konuda da bilinçil tavır önemlidir. Ve bu takım tutmalara izafidir.
                    Örneğin, Zalim futbol takımlarına karşı mazlumları tutarız. Amerika ile Venezüella karşılaşsa Venezüellayı tutarız.
                    Müslüman takımları kafirlere karşı tutarız. Arsenala karşı Galatasarayı tutarız. İsraile karşı Türk Milli Takımını tutarız.
                    İran milli takımını gönülden tutuyoruz. Ancak İslam İnkılabına ihanet edercesine, amerikan uşağı protestoculardan yana olduklarını gösteren 8 oyuncuyu lanetliyoruz. Özellikle ismi aklımızda kalan Ali Kerimi ve Mehdivikiayı nefretle kınıyorum. Şimdi İran milli takımının suudilere katara neden yenildiğini daha iyi anlıyoruz. Bunlarda demek ki hiç şeref ve haysiyet kalmamış. İslam İnkılabına bağlı olanları selamlıyoruz.
                    [/quote]

Kardeş bu nasl bir yorum savaş deil bu futbol :S
                    [/quote]

Soğuk savaş bilir misin kardeş. Spor bile olsa yenilenler çoğunlukla biz olduğumuz için batı rahat davranıyor. Hele onların aldığı başarıları bizler alalım, inanıyoruz ki spor bile savaş sebebi olur, ne diyorsun muhterem.
                    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Hele onların aldığı başarıları bizler alalım, inanıyoruz ki spor bile savaş sebebi olur
                      Dogru söylüyor
                      Allah Bize Yeter!
                      O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=hak_yolcusu link=topic=6153.msg39701#msg39701 date=1246132778]
                        yani kahraman çorumlu derken?? ;D :
                        [/quote]
                        anladın sen onu
                        "var olan bir gün, yok olan bir ömre bedeldir; o gün şehâdet günüdür..." H.A.

Yorum

anladım (galiba ??? )

Yorum

ben de edremit sporu tutuyorum
                            "Ali, nereye dönerse, hak onunla birliktedir.Ben neyi öğrendimse, onu Ali'ye de öğrettim, o benim ilmimin kapısıdır" Hz.Muhammed (saa)"

Yorum

fenerbahçe olmasın :
                              Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

neden fenerbahçe olsun ki?neden galatasaray değil de fenerbahçe?
                                "Ali, nereye dönerse, hak onunla birliktedir.Ben neyi öğrendimse, onu Ali'ye de öğrettim, o benim ilmimin kapısıdır" Hz.Muhammed (saa)"

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X