Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hangi Takımı Tutuyorsunuz ?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ben GALATASARAY
    8) :

eklemeyi unuttuğum varsa söyleyin ekleyeyim ...
    104
    GALATASARAY
    17.31%
    18
    IĞDIR SPOR :)
    26.92%
    28
    Gençler Birliği
    7.69%
    8
    Ankara spor
    4.81%
    5
    Beşiktaş
    4.81%
    5
    Trabzon spor
    2.88%
    3
    Kayseri spor
    8.65%
    9
    fenerbahçe
    7.69%
    8
    Sivas spor
    17.31%
    18
    hiçbiri
    0%
    0
    çorum spor
    1.92%
    2
    Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Ynt: Hangi Takımı Tutuyorsunuz ?

Hiçbiri

Yorum

sizin için hiçbiri şıkkını ekledim
      Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

ben hiçbirinide tıklamıyorum. Yine Hiçbirinin hiçbiri

Yorum

Yorum

GALATASARAY
            Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
            İmam Ali (a.s)

Yorum

hiçbiri...
              Yıka ruhumu merhamet lütfuyla

Bula nurlara gözlerimi n’olur

Çevir basiret çölümü aydınlıklara

Yorum

çorumspor
                "var olan bir gün, yok olan bir ömre bedeldir; o gün şehâdet günüdür..." H.A.

Yorum

çorumsporu da ekledim kardeş

Yorum

thales kardeş çorumlu musunuz ben de çorumluyum ama ben gs liyim ;D

Yorum

Hangi takımı tuttuğumuzu söyleyelim. Her şeyde olduğu gibi bu konuda da bilinçil tavır önemlidir. Ve bu takım tutmalara izafidir.
                      Örneğin, Zalim futbol takımlarına karşı mazlumları tutarız. Amerika ile Venezüella karşılaşsa Venezüellayı tutarız.
                      Müslüman takımları kafirlere karşı tutarız. Arsenala karşı Galatasarayı tutarız. İsraile karşı Türk Milli Takımını tutarız.
                      İran milli takımını gönülden tutuyoruz. Ancak İslam İnkılabına ihanet edercesine, amerikan uşağı protestoculardan yana olduklarını gösteren 8 oyuncuyu lanetliyoruz. Özellikle ismi aklımızda kalan Ali Kerimi ve Mehdivikiayı nefretle kınıyorum. Şimdi İran milli takımının suudilere katara neden yenildiğini daha iyi anlıyoruz. Bunlarda demek ki hiç şeref ve haysiyet kalmamış. İslam İnkılabına bağlı olanları selamlıyoruz.
                      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=6153.msg39327#msg39327 date=1246005292]
                        Hangi takımı tuttuğumuzu söyleyelim. Her şeyde olduğu gibi bu konuda da bilinçil tavır önemlidir. Ve bu takım tutmalara izafidir.
                        Örneğin, Zalim futbol takımlarına karşı mazlumları tutarız. Amerika ile Venezüella karşılaşsa Venezüellayı tutarız.
                        Müslüman takımları kafirlere karşı tutarız. Arsenala karşı Galatasarayı tutarız. İsraile karşı Türk Milli Takımını tutarız.
                        İran milli takımını gönülden tutuyoruz. Ancak İslam İnkılabına ihanet edercesine, amerikan uşağı protestoculardan yana olduklarını gösteren 8 oyuncuyu lanetliyoruz. Özellikle ismi aklımızda kalan Ali Kerimi ve Mehdivikiayı nefretle kınıyorum. Şimdi İran milli takımının suudilere katara neden yenildiğini daha iyi anlıyoruz. Bunlarda demek ki hiç şeref ve haysiyet kalmamış. İslam İnkılabına bağlı olanları selamlıyoruz.
                        [/quote]

Kardeş bu nasl bir yorum savaş deil bu futbol :S

Yorum

Fener Bahçe
                          WwW.İslamSes.CoM

Yorum

[quote author=mikdat link=topic=6153.msg39253#msg39253 date=1245948427]
                            GALATASARAY

[/quote]
                            Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

Ben Allah'ın takımını tutuyorum
                              Oyuncuları İmamlar Peygamberler Şehidler melekler
                              Rakip takımları şeytanlar müşrikler zalimler
                              maç saati sürekli ilk insandan son insana kadar
                              sevincimi heyecanımı tartışmalarımı beklentilerimi izlemek için vaktimi hep bu takıma ayırdım...
                              bu maçın dışındaki tüm maçların zalimler tarafından ümmeti uyutmak "lehvel hadis"le meşgul etmek için icad edildiğini düşünüyorum...
                              siz de sevginizi nefsini ilah kabul etmiş zenginliği nedeniyle Allahı ve ahireti unutmuş oyunculardan oluşmuş takımları tutmayın...
                              onlar sizin namazınızı ve dininizi alaya alır görmezlikten gelir en büyük mesele başkasıymış gibi yaşar öyle gösterir... iken siz hala onlara sevgi besliyorsunuz...
                              .....

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X