Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Şii Oldum - 14 \ EHL-İ BEYT AŞIĞI

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Nasıl Şii Oldum - 14 \ EHL-İ BEYT AŞIĞI

[quote author=EHLİBEYT_AŞIGI link=topic=5650.msg35702#msg35702 date=1244715998]
    s.a sayın mescidi aksa (KARDESİM) bana neden böyle davrandıgınzı inanın anlayamıyorum siz hariç herkes bana yolunu kaybetmiş dogru yolu bulmaya calısan aciz e yardım etmek isterken siz inanın kalbimi kırıyorsunuzki ! herkeste olan şiilik nuru anlayısı sizde biraz eksik gibi allah benim niyetimi biliyo siz ne derseniz diyin bana yarım etmeye çalisan o kadar iyi kardesim varki sizin yardımınıza ihtiyacım yok!!!! size acıklama yapmak zorunda degilim ama diger kardeslerim icin söylüyorum o link in sahibi arkasımla ailem görüsmeme karsı ailem tanımasın diye ismini degiştirdi hepsi vallhi siiligim üstüne yemin ederim bu....
    [/quote]

özelden yazarsanız size gerekli cevaplar verilecektir.
    Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

benim buraya yazdıklarım suya yazmışım gibi hemen siliniyor
      nedense o yüzden yazmak istemediğimi sizinle paylaşayım istedim bakalım bu duracak mı

Yorum

Sayın Ehl-i Beytin izinden kardeşim. Bu bölümde bir yanlış anlaşılma meydana geldi. Yanlış anlaşılmayı ortadan hamdolsun kaldırdık. Ve bölümde yeşim kardeşimize saygı için onu daha fazla üzmemek için, yanlış anlaşılmaya dair yazılan bütün yazıları sildim. Sadece sizin değil, Murtazaalinin, Serdarcanın, Gülistanın ve hatta iki adminin bile yazılarını sildim. Sadece size özel değil. Amacımız Yeşim kardeşimin kaldığı yerden anlatmaya devam etmesidir.

Yorum

allahu ekber diyecek bir sözüm yok rabbim kuran ve ehlibeyten ayırmasın hayran kalıyorum her gün
          insan olma bilincinizi selamlıyorum

Yorum

konu dışı mesajlar silinmiştir ve bundan sonra da silinmeye devam edilecektir.

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X