Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Şii Oldum - 14 \ EHL-İ BEYT AŞIĞI

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Nasıl Şii Oldum - 14 \ Yeşimm

bunda anlaşılmayacak ne var ki sn hilalnur
    Bilmem,bana biraz tuhaf geldi sadece.
    Allah Bize Yeter!
    O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

hosgelmissiniz degerli bacimiz...
      ehlibeyt sevgisinin imtihanlari cok özel oluyor...
      anladigim kadariyla siz daha ziyade gönül yolundan ulasmissiniz gercege...Allah sabir ve sebat versin...

fakat firsat buldukca hikayenizi yazarsaniz seviniriz.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

s.a allah yolunu açık etsın
        ((((( İLİM MECLİSLERİNİ GEZDİM KILDIM İLMİ TALEP DEDİLER İLİM EN SONA İLLE EDEP İLLE EDEP))))) RABBİM SEN BİZİ EDEPLENDİR BENİ VE BÜTÜN İNANLARI EDEPSİZLERDEN EYLEME!!!!!!! YER YÜZÜNÜN EN BÜYÜK EDEPSİZLERİ ALLAHA VERDİGİ SÖZÜ TUTMAYANLARMIŞ.....!!!!!!

Yorum

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN............!!!!

Yorum

[quote author=yeşimm link=topic=5650.msg35174#msg35174 date=1244561069]
            s.a kardeslerim hepinize ilginizden dolayı cok tesekkür ediyorum iletim cok geç oldu çünkü ailemden gizli sii oldum ögrendiklerinde çooook büyük tepki gösterecekler ama ben yolumdan dönmem rabbim yolumu yolların en hayırlısında sabit kılsın..... etrafımda hic sia yok bi kişi hariç......... her zaman yüregimde ehlibeyt askı vardı fakat onlardan olmak cok baska su an içimden gecen herseyi yazmak istiyorum fakat ailem girdigim siteye dahi karı ne olu dua edin
            [/quote]a.s bacım dualarım seninle elimden geldiği kadar yardımcı olacağım sana Allah yar ve yardımcın olsun inş..
            [center]

[center][center]

Yorum

yeşim kardeşim her türlü bilgi,belge,kitap vs... noktasında yardıma hazırız.
              özelde yada genelde isteklerinizi, sorularınızı yöneltmeniz yeterlidir.
              Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
              İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat link=topic=5650.msg35263#msg35263 date=1244578106]
                yeşim kardeşim her türlü bilgi,belge,kitap vs... noktasında yardıma hazırız.
                özelde yada genelde isteklerinizi, sorularınızı yöneltmeniz yeterlidir.
                [/quote]

Yorum

şii olmaya karar vermiş birine soru sor ona göre yardım edelim demek faydalı olmaz:
                  böyle biri aşk deryasına birdenbire dalmış nereden neyi alacağını bilmeyen bir körebe gibidir
                  onu hidayet etmek gerekir
                  önce kutlamak gerekir ki biz bunu yaptık sonra şianın sunnilikten farkı olan konuları anlatan kitaplar önermek gerekir ki bunların en derli toplu olanı Peşaver Geceleri kitabıdır
                  daha sonra ona günlük yaşamda bir taklid mercii kavramına muhtaç olduğu hatırlatarak günlük hayatında pratik yaşamında taklit edeceği müctehid için seçenekler sunmak gerekir...
                  ben de ilk girdiğimde kendimi böyle hissetmiştim
                  sadece tarif edilmez bir huzur ve itminan kaplıyor tüm hücrelerinizi...
                  ancak nereye gideceğinizi bilemiyorsunuz...
                  Yeşimm kardeşim Peşaver Geceleri caferlik.com da var ordan indirebilir ailenden habersiz bilgisayardan okuyabilirsin...
                  keşke tüm evlatlar senin gibi Hak yolda aileden gizli bilgisayar kullansalar...
                  senin bu durumun beni İHL'de öğrenci olduum yıllardaki bir anımı anımsattı bana
                  Devlet yurdunda yatılı kalırdık İHLye ait. akşam erken saatte Yurdun kapısı kapanırdı. Zemin katta bir havalandırma penceresi keşfettik açar ordan kaçardık
                  kaçan öğrenciler iki guruptu bir gurup sinama ya ya da diğer yerlere kaçardı biz ise okul hocalarımızın kendi evlerinde düzenlediği tefsir derslerine gitmek için kaçardık
                  ama kaçardık
                  kaçmak öğrencilik ihtiyacıdır
                  tüm öğrencilere önerimdir bir eğitimci olarak...

Yorum

Peşaver Geceleri : http://caferilik.com/kutuphane/diger/pesaver/0-17.htm

Cevaplıyoruz: http://www.islamkutuphanesi.com/turk...vapliyoruz.htm

Prof. Dr. Muhammed Ticani Külliyatı: http://www.islamkutuphanesi.com/turk...yati/index.htm

Yorum

evt tamamen katılıyorum çok güzel kitaplar... ayrıca tüm sünnilere de tavsiyemizdir

Yorum

yüce rabbim hepinizden razı olsun insallah iste gercek müslümanlık kardeslik bu degilmi.. belki sizin ilginiz yardımınız olmasa bu kadar ümit var olmazdım cünkü bana yardım edecek kimseyi tanımıyorum yüce mevlam neyler neylerse güzel eyler yüregimde yanan 18 yıllık acının yaranın merhemini bir haftada buldum çok şükür insallah nasıl olmam gerkeni de bildirirsiniz nasil ibadet edecegimi gerçek bir siinin hakka en güzel sekilde yaklasımını ehlibeyte layık sevdalılr olmasını bilmek istiyorum ögrenmek yasamak bilip amel etmek istiyorum ne olur kardeslerim beni bildiklerinizle bilgilendirin....... yüce rabbim bu baglılıgın mükafatını mahserde ehlıbeytle olmayı versin.....AMIN
                        ((((( İLİM MECLİSLERİNİ GEZDİM KILDIM İLMİ TALEP DEDİLER İLİM EN SONA İLLE EDEP İLLE EDEP))))) RABBİM SEN BİZİ EDEPLENDİR BENİ VE BÜTÜN İNANLARI EDEPSİZLERDEN EYLEME!!!!!!! YER YÜZÜNÜN EN BÜYÜK EDEPSİZLERİ ALLAHA VERDİGİ SÖZÜ TUTMAYANLARMIŞ.....!!!!!!

Yorum

olsun bacı arkadaşın seni hidayete çevirmek istemiş
                          ama önemli olan şia olmayı o istediği için değil kendi hür iradenle karar verdiğin için mezhebini değiştirmelisin önemli olan senin kendi kararındır
                          eğer gerçekten kendi arzunsa bu gerek arkadaşın gerek bizler sana yardım etme konusunda elimizden geleni yapacağız inşaallah
                          bacı buarada özel bir sorum olacak hangi şehirde yaşıyorsun belki forumda seninle aynı şehirde olan kardeşlerimiz vardır belki bir alimimiz vardır ve sana yardım edebilirler bundan dolayı soruyorum
                          "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

Ynt: Nasıl Şii Oldum - 14 \ EHL-İ BEYT AŞIĞI

s.a sayın mescidi aksa (KARDESİM) bana neden böyle davrandıgınzı inanın anlayamıyorum siz hariç herkes bana yolunu kaybetmiş dogru yolu bulmaya calısan aciz e yardım etmek isterken siz inanın kalbimi kırıyorsunuzki ! herkeste olan şiilik nuru anlayısı sizde biraz eksik gibi allah benim niyetimi biliyo siz ne derseniz diyin bana yarım etmeye çalisan o kadar iyi kardesim varki sizin yardımınıza ihtiyacım yok!!!! size acıklama yapmak zorunda degilim ama diger kardeslerim icin söylüyorum o link in sahibi arkasımla ailem görüsmeme karsı ailem tanımasın diye ismini degiştirdi hepsi vallhi siiligim üstüne yemin ederim bu....

Yorum

vallahı o kadar üzülüyor aglıyorum ki rabbim bazılarımıza sii li yasamayı amel etmeyi nasib etmiş fakat degerlendirmeyi bilmiyorlar. ben geceleri siiligi yasamak için kalkarken bazıları bizimle kafamı buluyorsun diyo hayır sizinle kafa bulmuyorum sizinle dogru yolu bulaya çalişiyorum ama belliki istemiyorsunuz beni aranızda!!!! çok üzülerek aglayarak söylüyorum bir daha siteye girmeyecegim :'( oysa ne ümitlerle girmiştim aranıza hakkınızı hepiniz helal edin hepinizden allah razı olsun ne olur dua edinki yarım kalmiş yolculuga devam edeyim... ehlibeytin izinde yebnel zehra ve bütün kardeslerime coooooook tesekkür ediyorum wes-selam :'( :'( :'( :'( :'(

Yorum

ehlibeytasigi kardesim, cok fazla duygusalsiniz su an, bu kadar acele karar vermeyin, sizin icin kacinilmaz olan bir sey, karsinizdaki bir kardesiniz icinde kacinilmazdir, bu kacinilmaz olan seyin adi "hata" dir...kardesiniz size karsi bir hata yapmissa, siz bu kadar kardesinizi terk etmekle kac hata yapmis olacaksiniz!?

kalmanizi tavsiye ederim, kimbilir, birde bakarsiniz, zaman icerisinde en büyük destegi, en cok kirildiginiz kardesinizden göreceksinizdir!

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X