Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Şii Oldum-35 / isfahanim

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ALLAH (cc) razı olsun. rabbimin selameti üzerineze olsun...
    ßiLséLérdi séndé néLér gördüqümü, inanmazLardı hayaL dérLérdi. GöRséLéRdi sénDé néLér qördüqümü ömür boyu hayaL kurmak istérLéRdi...

Yorum

Allah bu yoldan ayırmasın sizi kardeşim. Aramıza hoş geldiniz. Öyle sanıyorum ki yaşadıklarınız epey uzun ama bazı insan kendisini yazıyla anlatamaz. Sizin durumunuzu okurken de bu hisse kapıldım ama yaşadıklarınız eminim daha etkileyicidir.
      Akıllının cahile şaşırmasından daha çok cahil akıllıya şaşırır (ve onun davranışlarına hayret eder).‏

Yorum

Amin inş. tûmûmûz adım attıqımız yoldan enqelsiz rabbin huzuruna warırız. bi ûst mjdada yazdıqım qibi pek knuşmayı yazmayı sewen biri deqilmdir ondandır kısa kesişim ama anlatbildiysem ne mutlu. allah dualarınızı kabul buyursun, selametle
        ßiLséLérdi séndé néLér gördüqümü, inanmazLardı hayaL dérLérdi. GöRséLéRdi sénDé néLér qördüqümü ömür boyu hayaL kurmak istérLéRdi...

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=18561.msg112133#msg112133 date=1291964144]
          bu tür lütufları boldur Rabbimizin. ve O nimetinden dilediğine verir ve verdiğinden kimse Onu hesaba çekemeyeceği gibi O'nu sorgulayamaz bile..

Mürsel Aydin Hocamızın dediğine paralel benzer şekilde Mirzehan kardeşimiz de bir doktorun yaşadıklarını anlattı. Çok etkili bir hikaye idi. şayet burada ya da başka başlık açarak bu ibret dolu ve imrenilecek şii oluş sürecini anlatırsa sahibinden de izin alarak, çok istifade edecek çıkar diyorum..
          [/quote]

Zamanı gelirse inşAllah abi
          Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

YUKARI ÇIK
          Çalışıyor...
          X