Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Şii Oldum -28 \ Rehbere_Sevdalı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Nasıl Şii Oldum -28 \ Rehbere_Sevdalı

düşünen herkes ehli muaviye vel yezidiyye mezhebinin batıl oldugunu gorecek ve hak yol olan Muhammed-Ali yoluna şialığa geçecektir.

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=16061.msg100175#msg100175 date=1281948552]
      düşünen herkes ehli muaviye vel yezidiyye mezhebinin batıl oldugunu gorecek ve hak yol olan Muhammed-Ali yoluna şialığa geçecektir.
      [/quote]

Bütün sünnileri ehli muaviye ve yezit mezhebinden görmek doğru değil. Eğer öyle düşünülüyorsa, yüzmilyonlarca insan Şia ve Ehli Beytten nasibini alamayacak demektir.

Bütün mezhebi yaklaşımlarımızın İmam Humeyninin Mektebine, Hattı İmama, İran İslam İnkılabının esprisine, Velayeti Fakihe uygun olması gerekir.

Yoksa kaş yapayım derken gözlerin çıkması uzak bir ihtimal değil.
      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

ABİ SONUCTA KAYNAKLAR MUAVIYE VE YEZIDIN ADAMLARI. EHLI SUNNETIN KAYNAKLARINA BAKALIM. YARISI EBU HUREYREKI MUAVIYENIN ADAMI DIGER YARISI ISE ABDULLAH BIN OMER Kİ O DA YEZİDİN ADAMI.

Yorum

Dikkat ederseniz, kaynakları rivayet eden adamlardan ziyade rivayet ettikleri üzerinde durulmuştur. Usuli Ehli Beyt alimleri sünniler tarafından rivayet edilmiş hadisleri tetkik edip eğer rivayetler doğru ise ona itibar etmişler, kaynakla şii kaynağı olsa bile, rivayet edenler şii olsa bile, eğer rivayet edilenler sahih değilse onu reddetmişler.

Ehli Sünnet kaynaklarındaki Ehlibeytin Kabul ettiği delil olarak bildiği sahih hidasleri, şii kaynaklardaki uydurma mevzu hadisleri reddettiklerini buna örnek gösterebiliriz.
          Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

sahabe adil bilindiği için onların aktardıgı her hadis sahih kabul edilmiştir.amr bin as demiş resulullah dedi yeryuzundeki en imanlı insan amr bin asdır.amr bin asdan isnadı sahih ama amr bin asın kendisi yalancı

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=16061.msg100264#msg100264 date=1281989729]
              sahabe adil bilindiği için onların aktardıgı her hadis sahih kabul edilmiştir.amr bin as demiş resulullah dedi yeryuzundeki en imanlı insan amr bin asdır.amr bin asdan isnadı sahih ama amr bin asın kendisi yalancı
              [/quote]

Değerli kardeşim, biz sünni kaynaklarca rvayet edilen her şeyin doğru olduğunu söymeyiroruz. ki bunu sünnilerde söylemiyor zaten.

Biz, islami literatür olarak bize ulaşan sünni ve şii rivayetleri tetkik tahlil v e tahkik edecek Muhammedi İslam anlayışına sahip ulemaya sahip olduğumuzu söylüyoruz.

Öz Muhammedi İslama, Şiayı Aliye uygun olmayan her şeyi bertaraf edecek yetkin alimlerimiz var elhamdulillah. Bunun merkezinde de İslam İnkılabı vardır.

Yorum

selamun aleykum öncelikle siteye hoşgeldin abi geçte olsa siteden haber verdik sanada ...Rabbim Ehlibeyt a.s yolundaki hizmetini izzeti dergahında kabul buyursun inş.
                De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
                (Tevbe Suresi 105)

Yorum

[quote author=منتظر(Muntazar) link=topic=16061.msg100314#msg100314 date=1282038452]
                  selamun aleykum öncelikle siteye hoşgeldin abi geçte olsa siteden haber verdik sanada ...Rabbim Ehl-i Beyt ((a.s.)) yolundaki hizmetini izzeti dergahında kabul buyursun inş.
                  [/quote]

we aleykum es selam kardeşim geç haber vemenin bir cezası var elbet istanbula geldiğimde görüşürüz duaların için Allah razı olsun bilmukabele inşallah

Yorum

ACİL

http://www.velayet.com/index.php?topic=16115.new#new

http://www.rasthaber.com/30020_Muslu...osmali%20.html

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=16061.msg100187#msg100187 date=1281957838]
                      Dikkat ederseniz, kaynakları rivayet eden adamlardan ziyade rivayet ettikleri üzerinde durulmuştur. Usuli Ehli Beyt alimleri sünniler tarafından rivayet edilmiş hadisleri tetkik edip eğer rivayetler doğru ise ona itibar etmişler, kaynakla şii kaynağı olsa bile, rivayet edenler şii olsa bile, eğer rivayet edilenler sahih değilse onu reddetmişler.

Ehli Sünnet kaynaklarındaki Ehlibeytin Kabul ettiği delil olarak bildiği sahih hidasleri, şii kaynaklardaki uydurma mevzu hadisleri reddettiklerini buna örnek gösterebiliriz.
                      [/quote]

BİSMİTEALA

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHL-İ BEYTE

Bu konuda sizle özellikle sizle yazışmam mümkün mü? Ama başka başlık ta ilgili alanda mesela hadis bölümünde. Eğer sizde kabul ederseniz yeni başlık açarak burdaki yazınızı oraya kopyalarsanız sevinirim.
                      EY AZİZAN, BİZ KAR-ZARAR HESABI YAPMAKSIZIN SEVGİ'YE TESLİM OLUR SELAMA ERERİZ. KİM NE DERSE SÖYLESİN, SEVDİM ALİ'Yİ. KAR-ZARAR http://www.nuvezan.com/

Yorum

[quote author=Hudeyfe link=topic=16061.msg100668#msg100668 date=1282253803]
                        [quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=16061.msg100187#msg100187 date=1281957838]

[/quote]

BİSMİTEALA

SELAM OLSUN ALLAH'IN HABİBİNE VE TEMİZ PAK KILDIĞI EHL-İ BEYTE

Bu konuda sizle özellikle sizle yazışmam mümkün mü? Ama başka başlık ta ilgili alanda mesela hadis bölümünde. Eğer sizde kabul ederseniz yeni başlık açarak burdaki yazınızı oraya kopyalarsanız sevinirim.
                        [/quote]

Olur muhterem kardeşim.

Yorum

[quote author=Rehbere_Sevdali link=topic=16061.msg100323#msg100323 date=1282040212]
                          [quote author=منتظر(Muntazar) link=topic=16061.msg100314#msg100314 date=1282038452]
                          selamun aleykum öncelikle siteye hoşgeldin abi geçte olsa siteden haber verdik sanada ...Rabbim Ehl-i Beyt ((a.s.)) yolundaki hizmetini izzeti dergahında kabul buyursun inş.
                          [/quote]

we aleykum es selam kardeşim geç haber vemenin bir cezası var elbet istanbula geldiğimde görüşürüz duaların için Allah razı olsun bilmukabele inşallah
                          [/quote]
                          De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
                          (Tevbe Suresi 105)

Yorum

selamün aleyküm

Yorum

ve aleykum selam ve rahmetullahi berekatuh

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=16061.msg115773#msg115773 date=1295650233]
                                ve aleykum selam ve rahmetullahi berekatuh
                                [/quote]
                                QUR WAY IS THE WAY OF İMAM MOOSA AL KADHEM
                                WHO TEACHED US TO LİVE IN THE PRISON......

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X