Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nasıl Şii Oldum - 27 / Musavi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Nasıl Şii Oldum - 27 / Musavi

on yedi bin sadece . çünkü bundan daha fazlası sadece cemelde öldü

Ali a.s. zamanında üç savaşta toplam 150bin civarı adı müslüman olan kişi öldü. Ali a.s. taraftarı o yüce şehidler ki Ammar R.A. bunlardan biridir Rabbim bol bol ödül versin ve cennette bizi onlara komşu eylesin çünkü biz de onlar gibi Ali a.s. aşkıyla yanmaktayız ve Ali zıttı olan şeyler elimizin tersiyle itiyor ve aklımıza uymuyorsa aklımızı tekrar gözden geçiriyoruz... ...

Yorum

aynen kardeşim Peygamberin dedigi gibi

“Ya Ammar! Eğer tüm insanlar bir yoldan gitse ve Ali’de başka bir yolu
      seçse
      sen Ali’nin gittiği yolu seç, halkın gittiği yolu bırak. Ya Ammar! Ali
      seni
      hidayetten çıkarmaz dalalete de düşürmez. Ey Ammar! Ali’ye uymak bana
      uymaktır. Bana uymak ise Allah’a uymaktır.”

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=14080.msg84884#msg84884 date=1275040784]
        bana mesaj atılmış senıde etkılerıne almışlar diye ben kımsenın etkısıne gırmedım kendım ogrenıp şii oldum.ama tam tersine sunni oluşum hep birilerinin etkisiyle olmuştu.Ama ehlibeyt mektebine tamamen delillerle gectim.Apacık deliller ile.Birisi sunu diyebilirmi peygamber hanefi mezhebine uyun demiş veya şafiye.Dedigim gibi 5 senedir zaten bu 4 mezhebi red ediyordum.

Bazıları: “Mezheplerdeki farklılıklar ufak tefektir, biri namazda elini bağlar, biri salar. Şehirlerde olana Hanefi, köylü olana Şafi uygundur. Dolayısıyla tüm bu ihtilaflar rahmettir...” gibi izahlarla farkları ufak tefek göstererek, mezhepleri sorgulanamaz kılmayı istemekte, halka taklitçiliği yutturmaktadırlar. Oysa mezhebin birinin öldürülmesini emrettiğini biri sadece dövüyor, bir mezhebe göre helal, diğerine göre haram oluyor, birinin farz bildiğini, diğeri farz bilmiyor. Yani mezhepler helalleri, haramları ayrı birer dine dönüşmüş vaziyetteler. Mezhep imamı dilediği hadisi seçerek, nasih mensuh ile oynayarak, hadisleri keyfince yorumlayarak; Kuran’ın da, uydurmalarla dolu hadislerin de üstüne çıkmaktadır. Din, mezhep imamının bakışına göre şekillenmiş, oluşturulmuş oluyor. Ayrılığın iyilik, rahmet olduğu Kuran’a aykırı bir mantıktır ve uydurma bir hadisten gelmektedir.

Hanefiye gore haram olan birşey şafiye helal oluyor.Olacak iş mi bu ?
        [/quote]
        Bismillahirrahmanirrahim..

Söylerler kardeşim söylerler herşey söylerler takma kafana..sen kalbini dinle ruhunu dinle..Ehlisünnet iken kalbideki Ehlibeyt sevgisi ile Şimdiki Ehlibeyt sevgisini teraziye koy tart aradaki farkı gör..

Ehlisünnet iken Peygamberi nasıl tanıyordun şimdi nasıl tanıyorsun onu düşün aradaki farkı gör..ne demek istediğimi o zaman anlarsın kardeşim.

Bugüne kadar bir çok hanefi olsun şafi olsun arkadaşımız dostumuz komşumuz oldu ve hiçbirine gel sende şia ol demedim, demedik..zaman zaman tartışmalar olmuştur ve hep biz sorgulanmışızdır inancımızdan dolayı hep bize sormuşlarıdır..mantıklı cevaplar gelmeye başlayınca ve iş tersine dönüp bu sefer biz sormaya başladığımızda hep aynı şeyle aynı cevapla karşılaştık..o konular bizi aşar çok fazla konuşmak iyi değil ALLAH korusun DİNDEN çıkarız..

Düşünsenize islamı konuşuyorsunuz islamda yaşanan olayları konuşuyorsunuz ki bu olaylar neticesinde takip edeceğiniz insanı seçiyorsunuz yada seçeceksiniz hemen karşınıza dinden çıkarsın diye set çekiyorlar konuşmuyor konuşturmuyorlar..

Ama senin gibi akıllı kardeşlerimizde dinini sorguluyor yolunu sorguluyor,okuyor okumakla kalmıyor okuduğunu sorguluyor, dinliyor dinlediğini sorguluyor ve nihayetinde kendisine yol çiziyor ve çizdiği yolda dosdoğru peygambere gidiyor..

çok okumakla yada dinlemek alakalı değil insanın değişmesi.okuduğunu ve dinlediğini anlaması ve düşünmesi yeterli oluyor doğru yolu bulmasına..

Bundan iki ay önce istanbul başakşehirde bir partinin düzenlediği bir konferansa giden bir arkadaşım alattı..islamda ilk iman çocuk konulu konferans..arkadaşımın adı EMİN adı gibide imanlı bir kardeşim arkadaşımdır..Diyorki konuşmacı Hz Aliyi anlatıyor.salonda en az 700 800 kişi var..ve o konuşmacı sözü SIFFIN savaşına getiriyor.hem Hz Aliye hem muaviyeye HZ diyerek sohbetine devam ediyor ve SIFFIN savaşının sonucunu söylerken aynen şu sözleri söylüyor..

ALİ GALİP İSLAM MALUB

Bu sözünü sorgulayan soran ve açıklamasını isteyen kimse çıkmıyor..Yani Ali galip geldi ama islam yenildi..islamı kim olarak gösteriyor Muaviyeyi..yazıklar olsun bunlaraki muaviyeyi islamın özü olarak kabul ediyorlar.

Arkadaşım salonu terk ediyor ama tepki vermiyor..bana anlattı ben dedim sabredemem onca kişinin içinde o konuşmacıyı rezil ederdim..

şunu söylemek istiyorum 700 800 kişiden hiçkimse demiyorki ya sen ne diyorsun ne demek ALİ GALİP,İSLAM MALUB..

Burdan ben şunu anlıyorum ki bu benim şahsi fikrimdir oraya insanlar dünyalık için gelmişler..dedim ya bir partinin düzenlediği konferans diye..orda olayım benide görsünler zamanı gelince namalanayım eksik kalmayalım diyerek gelmişler koyun sürüsü gibi dinlemiş gitmişler..sorma yok sorgulama yok düşünmek yok..

Musavi kardeşim sen ruhunu besliyorsun..ruhunu öyle bir besinle besliyorsun ki ebedi hayatına yeter o besin..

Bugün ıraktan gelen bir alimimiz sağolsun cumadan sonra 15 dakıka sohbet etti çok güzel feyiz aldık..ordan aklıma geldi bu ruhun besini meselesi.

Dediki toprağın besini su..toprak suyu almazsa ölür..insanın bedeninin besini su ve yemek.insan yemek yemezse su içmezse ölür herkes öldüğünü görür..ama ruhun besini olmazsa o ruh ölür ve o insanın kendisi bile farkına varmaz ruhunun öldüğünü..peki ruhun ölmemesi için ne yapamak lazım..Ehlibeytİ tanıyacaksınız onların yolundan gideceksiniz..kuranı kerimin tek kılavuzu olarak Ehlibeyti tanıyacaksınız ki o kuranı anlayabilesiniz..

biraz uzun oldu ama bu konuları konuşmak güzel..
        ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

Allah razı olsun Serdar bey.Evet bende arastırdım hatta hadis kitaplarında o hadisleri aradım.Gadir hum hadisinin ravilerine teker teker baktım.Ve sonunda bu hadisin mutevatur oldugunu gordum.Diger hadislere de baktım.Menzilet hadisini yıllardır biliyordum ama o manada hıc dusunmemiştim.Ama dedigim gibi hepsi Hz.Alinin imametini kesin olarak ispatlayan deliller ve sunni kaynaklarında bile var.

Resulullah (s.a.a) şöyle buyurdu: "Ali'yi çirkin bir şekilde anıyorsunuz; oysa o benden, ben de ondanım. O benden sonra sizin emirinizdir. O bendendir ve ben de ondanım ve o benden sonra sizin emirinizdir.

Müsned-i Ahmed, c.5, s.356; Hasais-i Neseî, s.24, biraz farkla; Müstedreku's- Sahihayn, c.3, s.110, sözcük farkıyla; Mecmau'z-Zevaid, c.9, s.127; Kenzü'l- Ummal, c.12, s.207 İbn Ebî Şeybe'den özetle ve c.12, s.210 Deylemî'den; Kunuzu'l-Hakaiki, Menavî, s.186.

Resul-i Ekrem (s.a.a) öfkesi yüzünden okunduğu hâlde onlara dönerek şöyle buyurdu: Ali'den ne istiyorsunuz, Ali'den ne istiyorsunuz, Ali'den ne istiyorsunuz?! Ali bendendir ve ben de Ali'denim, Ali bendendir ve ben de Ali'denim. Ve o benden sonra her müminin velisidir

Sahih-i Tirmizî, c.13, s.165, "Menakıbu Ali b. Ebu Talib" babı; Müsned-i Ahmed, c.4, s.437; Müsned-i Tayalesî, c.3, s.111, 829. hadis; Müstedrek-i Hâkim, c.3, s.110; el-Hasais, Neseî, s.19 ve 16; Hilyetu'l-Evliyâ, Ebu Nuaym, c.6, s.294; Riyazu'n-Nazira, c.2, s.171; Kenzü'l-Ummal, c.12, s.207 ve c.15, s.125.

Gelelim Muaviyeye

Muaviye Hz. Ali’ye sövmeleri için emir verdi.

(Sahih-i Müslim c.2, s.360 / Sahih-i Tirmizi c.5, s.301, Hadis No: 3808 / el-Hakim Nişaburi'nin "Müstedrek alas-Sahihayn" c.3, s.109 / Hasais en-Nisai s.48, 81 Haydariye Bas. / el-Künci eş-Şafii'nin "Kifayet'üt Talib" s.84,86 Haydariye Bas./ İbn-i Asakir'in "Tarih-i Dimaşk" c.1, s.206, Hadis No: 271,272 / ez-Zerendi el-Hanefi'nin "Nazım Dürer es-Simtayn" s.107 / Menakib-i Hüvarezmi s.59 / İbn-i Esir'in "Üsd'ül Gabe" c.1, s.134; c.4, s.25-26 / el-Askalani eş-Şafii’nin “el-İsabe fi Temyiz es-Sahabe” c.2, s.509 / İbn-i Mezahim’in “Vak’it Siffiyn” s.82, 92 / İbn-i Abdu Rabbih’in “İkd’ül Ferid” c.4, s.29 / İbn-i Ebil Hadit'in "Şerhu Nehc'ül Belağa" c.1, s.256, 361, Mısır 1. Bas. / Sıbt İbn-i Cevzi’nin “Tezkiret’ül Havas” s.63 / el-Emini’nin “el-Gadir” c.1, s.257; c.3, s.200)

İbn-i Abbas dedi ki: Allah’a ant olsun ki, Resulullah (saa)’ın şöyle buyurduğunu duydum: (Men sebbe Aliyyen fekad sebbeni, vemen sebbeni fekad sebbalâh, vemen sebballâh azze ve celle ekebbehullâhu alâ menherihi finnâr)

Meali: “Ali'ye söven bana sövmüştür, bana söven de Allah’a sövmüştür, Allah’i söven kişiyi, Allah onu burnu üzere ateşe dökecektir”

Burdan net olarak anlaşılıyor ki Muaviye cehennemlik bir munafıktır.

Yorum

aleykumselam kardeşim
            allahuekber
            rabbim peygamber efendimize layık ehlibeytinin yolundan ayrılmayan bir ümmet eylesin inşaallah
            ehli beyt as şefaatçiniz olsun
            ankarada cemaatimize bir mümin kardeşimizin katılması beni daha çok sevindirdi
            babı ali vakfımıza ve keçiörendeki camilerimize sincandaki camimize buyrun gelin ve ehli beyt aşkıyla yoğrulmuş sohbetlerimize katılın
            değerli kardeşim yanlız arkadaşınızın size kitap verme kısmını açarmısınız biraz rica etsem:arkADAŞINIZLA NASIL SOHBETLER EDİYORDUNUZDA O SİZE KİTAP VERME GİRİŞİMİNDE BULUNDU?
            AÇMANIZI DA HANİ OKUYAN EHLİ SÜNNET KARDEŞLERİMİZİN KANDIRILMIŞ OLDUĞUNUZ DÜŞÜNCELERİNDEN SIYRILMALAARI İÇİN RİCA EDİYORUM
            SERDAR CAN KARDEŞİM ANLATTIĞINIZI OKUYUNCA İÇİM YANDI RESMEN BU NASIL POLİTİKADIR Kİ HZ.ALİ A.S. GİBİ BİR MUTTAKİYYİ İSLAM DIŞI OLARAK İNSANNLARA AŞILIYOR
            ALLAH HEPSİNDEN BU ZULME SESSİZ KALDIKLARI İÇİN HESAP SORACAK
            AH BENİM GARİP MAZLUM İMAMIM...
            YILLARCA ONCA HAKSIZLIĞA MARUZ KALDIN SABRETTİN ÜZERİNDEN ASIRLAR GEÇMİŞ HALA BU ÜMMET SENİ SEVEMEMİŞ...(((
            "eğer sıffinde engellenebilseydi cansız kuranın mızraklanışı o zaman kerbelada mızraklanmazdı canlı kuranın başı"

Yorum

Ben bu müttaki'yi bir yerden tanıyorum ama hayırlısı...
              ''Senin hakkında ne düşünüyorsam, Allah bana 10 mislini versin''

Yorum

eğer dedikleri gibi bizi şiiler kandırabiliyora kanacak bir yapımız vardır demek ki o zaman buyrun siz kandırın. yeniden sünni yapın.. hadi bakalım?...
                ;D

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=muttaki link=topic=14080.msg84961#msg84961 date=1275061042]
                  aleykumselam kardeşim
                  allahuekber
                  rabbim peygamber efendimize layık ehlibeytinin yolundan ayrılmayan bir ümmet eylesin inşaallah
                  ehli beyt as şefaatçiniz olsun
                  ankarada cemaatimize bir mümin kardeşimizin katılması beni daha çok sevindirdi
                  babı ali vakfımıza ve keçiörendeki camilerimize sincandaki camimize buyrun gelin ve ehli beyt aşkıyla yoğrulmuş sohbetlerimize katılın
                  değerli kardeşim yanlız arkadaşınızın size kitap verme kısmını açarmısınız biraz rica etsem:arkADAŞINIZLA NASIL SOHBETLER EDİYORDUNUZDA O SİZE KİTAP VERME GİRİŞİMİNDE BULUNDU?
                  AÇMANIZI DA HANİ OKUYAN EHLİ SÜNNET KARDEŞLERİMİZİN KANDIRILMIŞ OLDUĞUNUZ DÜŞÜNCELERİNDEN SIYRILMALAARI İÇİN RİCA EDİYORUM
                  SERDAR CAN KARDEŞİM ANLATTIĞINIZI OKUYUNCA İÇİM YANDI RESMEN BU NASIL POLİTİKADIR Kİ HZ.ALİ A.S. GİBİ BİR MUTTAKİYYİ İSLAM DIŞI OLARAK İNSANNLARA AŞILIYOR
                  ALLAH HEPSİNDEN BU ZULME SESSİZ KALDIKLARI İÇİN HESAP SORACAK
                  AH BENİM GARİP MAZLUM İMAMIM...
                  YILLARCA ONCA HAKSIZLIĞA MARUZ KALDIN SABRETTİN ÜZERİNDEN ASIRLAR GEÇMİŞ HALA BU ÜMMET SENİ SEVEMEMİŞ...(((
                  [/quote]

yarın gidecegim inşaallah babı ali vakfına.eger uygunsanız kızılayda bulusup beraber gıdelım.

Arkadaşım Şehit Huseyin Beheştinin torunlarından biri.Kızılayda tanıştık bir arkadaş sohbetinde sorular sordum delillerini gosterdi sonra bana islamkutuphanesi.com adlı siteyi onerdi bende oradaki kitapları teker teker okudum ozellikle ticaniyi begendim.peşaver egceleri de oyle.Boylece ikna oldum.

Yorum

konuyu yeni gördüm ne mutlu maşeallah Rabbime hamdolsun ki ehlibeyt mektebine girenler hep alim derecesinde ilme ve güçlü bir imana sahip olarak gelenler oluyor inşAllah sizin yazılarınız okuyan sünni alevi vahhabi hangi mezhep olursa olsun hatta mezhepsiz bile olsa inşAllah Biiznillah doğruyu bulur

Hidayet eden yalnız Allahtır

Ehlibeyt mektebine hoşgeldiniz kareşim

vesselam..
                    "İmam"ın hattı” belli bir mezhebe mensup olanların değil,
                    "Muhammedi İslam kimliğ"ini kuşanan bütün Müslümanların hattıdır."

Yorum

[quote author=BEYZA link=topic=14080.msg85058#msg85058 date=1275081148]
                      konuyu yeni gördüm ne mutlu maşeallah Rabbime hamdolsun ki ehlibeyt mektebine girenler hep alim derecesinde ilme ve güçlü bir imana sahip olarak gelenler oluyor inşAllah sizin yazılarınız okuyan sünni alevi vahhabi hangi mezhep olursa olsun hatta mezhepsiz bile olsa inşAllah Biiznillah doğruyu bulur

Hidayet eden yalnız Allahtır

Ehlibeyt mektebine hoşgeldiniz kareşim

vesselam..

Allah razı olsun.Hoşbulduk.Evet apacık delillerle konusuyorum.Gadiri humu kimse inkar edemiyor ama tevil ediyorlar komık bir şekilde.
                      [/quote]

Yorum

SONRADAN ŞİA OLMAK DİYE BİR KAVRAM YOKTUR ASLINDA ..İMAM ALİ (A.S)BUYURUYORKİ: BİZİM ŞİALARIMIZIN SAYISI BİZİM YANIMIZDA SABİTTİR NE ÇOĞALIR NE AZALIR.
                        SONRADAN ŞİALIĞI TANIYANLAR İÇİN DE ŞÖYLE DİYEBİLİRİZ , ASLINDA ONLAR GALU BELADA ŞİALIĞI SEÇMİŞLERDİR FAKAT VERDİKLERİ SÖZÜ SONRADAN HATIRLAMIŞLAR VE ASLINA DÖNMÜŞLERDİR..
                        DİLERİM RABBİMDEN AYAKLARIMIZI BU YOLDA SABİT KILSIN ,BİR AN DAHİ EHLİBEYT(A.S)IN SEVGİSİNDEN GAFİL ETMESİN BİZLERİ

Yorum

36- (2408) Bana Züheyr b. Harb ile Şûca' b. Mabled hep birden İbnı Jleyye'den rivayet ettiler. Züheyr dedi ki: Bize İsmail b. İbrahim riva­yet etti. (Dedi ki) : Bana Ebû Hayyan rivayet etti. (Dedi ki) : Bana Ye-

b. Hayyân rivayet etti. (Dedi ki) : Ben Husayn b. Sebrâ ve Ömer b. Vlüslim Zeyd b. Erkam'e gittik. Yanına oturduğumuz vakit Husayn ona : Gerçekten ya Zeyd sen çok hayırla karşılaştın. Resûlüllah (SaUallahü Aleyhi ve SeUem)'\ gördün; hadîsini dinledin; onunla beraber gaza ettin; ve arkasında namaz kıldın. Gerçekten yâ Zeyd, sen çok hayırla karşılaş­tın. Bize yâ Zeyd! Resûlüllah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) 'den işittiklerini rivayet et! dedi. Zeyd :

Be kardeşim oğlu! Vallahi yaşım geçti; vaktim ilerledi. Resûlüllah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem)'dan bellediklerımin bazısını unuttum. Binâena­leyh size ne rivayet etmişsem kabul edin, neyi rivayet etmemişsem onu bana teklif etmeyin! dedi. Sonra şunu söyledi: Bir gün Resûlüllah (Sallallahü Aleyhi ve Sellem) Mekke ile Medine arasında Hum denilen bir su­yun başında aramızda hutbe okumak üzere ayağa kalktı ve Allah'a hamdü-sena etti. Va'z eyledi. Ve hatırlatma yaptı. Sonra şöyle buyurdu :

«Bundan sonra, dikkat edin ey cemaat! Ben ancak bir insanım. Rabbİ-min resulü gelip de ona icabet etmem yakındır. Ben size iki ağır yük bıra­kıyorum. Bunların birincisi içinde doğru yol ve nur bulunan Kitâbutlah'dır. Imdİ Kitâbullah'ı alın ve ona sarılın!» Müteakiben Kitabullah'a terğîb ve teşbîhde bulundu. Sonra :

«Bir de ehl-i beytimi (bırakıyorum)... Ehl-i beytim hakkında size Al­lah'ı hatırlatırım!.. Ehl-i beytim hakkında size Allah'ı hatırlatırım!.. Ehl-i beytim hakkında size Allah'ı hatırlatırım!..» buyurdu. Husayn ona:

— Onun ehl-i beyti kimlerdir yâ Zeyd? Kadınları ehl-i beytinden de­ğil midir? diye sordu. Zeyd :

— Kadınları ehl-i beytlndendir. Lâkin onun ehl-i beyti ondan sonra sadakadan mahrum olanlardır, cevâbını verdi. Husayn :

— Kimdir onlar? diye sordu.

— Onlar Âli Ali, ÂIı Akîl, Âli Ca'fer ve Âli Abbâs'dır, dedi. Husayn:

— Bunların hepsi sadakadan mahrum mudurlar? dedi. Zeyd:

— Evet! cevâbını verdi.
                          sahihi muslim

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=14080.msg85794#msg85794 date=1275256037]
                            SONRADAN ŞİA OLMAK DİYE BİR KAVRAM YOKTUR ASLINDA ..İMAM ALİ (A.S)BUYURUYORKİ: BİZİM ŞİALARIMIZIN SAYISI BİZİM YANIMIZDA SABİTTİR NE ÇOĞALIR NE AZALIR.
                            SONRADAN ŞİALIĞI TANIYANLAR İÇİN DE ŞÖYLE DİYEBİLİRİZ , ASLINDA ONLAR GALU BELADA ŞİALIĞI SEÇMİŞLERDİR FAKAT VERDİKLERİ SÖZÜ SONRADAN HATIRLAMIŞLAR VE ASLINA DÖNMÜŞLERDİR..
                            DİLERİM RABBİMDEN AYAKLARIMIZI BU YOLDA SABİT KILSIN ,BİR AN DAHİ EHLİBEYT(A.S)IN SEVGİSİNDEN GAFİL ETMESİN BİZLERİ
                            [/quote]Değerli musavi kardeşim;

Allah'ın c.c kemale erdirdiği dinin hiçbir değişime uğramadan bozulmadan sapmadan asırlara çağlara ulaşmasının şartı ve Resulullahın sağlam sözü olan iki emanete kur'an ve ehlibeytin velayetine tabi olmakla şereflendiğiniz için sizi canı gönülden tebrik ediyorum.
                            Rabbim dünyada,kurtuluş gemisi olan ehlibeytin yolunu,ahirettede şefaatlerini siz değerli kardeşlerimize nasip eylesin.
                            Bizim nazarımızda sizler biz doğuştan şia olanlara nispeten daha kıymetlisiniz.
                            MaşaAllah, mektebe ve forma dahil oluşunuz her ne kadar yeni olsada,istekli oluşunuz ve bu mücadeleci ruhunuz bizlere cesaret veriyor.sizden çok istifade edceğimize inanıyorum selametle.

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=14080.msg85006#msg85006 date=1275073903]
                              eğer dedikleri gibi bizi şiiler kandırabiliyora kanacak bir yapımız vardır demek ki o zaman buyrun siz kandırın. yeniden sünni yapın.. hadi bakalım?...
                              ;D
                              [/quote]

Yorum

Allah (c.c.) hamdu Senalar olsun.
                                Rabbim (c.c.) kalp gözü açık kardeşlerin önlerine size açtığı pencereden tez zamanda açsın inşAllah...

Hoşgelmişsiniz Mübarek olsun..

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X