Ynt: MEHDÎ DÜŞÜNCESİNİN İTİKADÎLEŞMESİ ÜZERİNE
[quote author=Mekteb-i Mülkiye link=topic=8564.msg56056#msg56056 date=1254815817]
Her an forumu terkedebilme olanağımın olduğunun bilincindeyim ama bunun zamanına ben karar veririm siz değil[/quote]
Biz bu konuda sizin hakkınızda karar sahibi, elbetteki değiliz. Öyle bir düşüncemizde olmadı.
Bu sözünüze binaen bende bir Forum Yöneticisi olarak size, sizi forumda zorla tutmadıklarını belirttim. Şayet Forum Yönetimi Adil değiller ise ve keyfi uygulamaları mevcut ise, Adaletsiz bir ortam olduğuna inanıyorsanız ki zaten öyle inanıyorsunuz, o zaman bu forumda durmanız kendi, kendinize zarar vermekten öte bir şey değildir.
Bu saatten sonra açacağınız her başlıkta, kopyalayacağınız her yazıda kimseye değil kendinize zarar vereceksiniz.
Forumda başlık açmanız, yazı kopyalamanız elbette ki yasak değil. Buyrun devam ediniz.
[quote author=Mekteb-i Mülkiye link=topic=8564.msg56056#msg56056 date=1254815817]
Her an forumu terkedebilme olanağımın olduğunun bilincindeyim ama bunun zamanına ben karar veririm siz değil[/quote]
Biz bu konuda sizin hakkınızda karar sahibi, elbetteki değiliz. Öyle bir düşüncemizde olmadı.
adaletin tesis edilmediği bir ortamda ikili diyaloglara girmeyeceğimi daha önce söylemiştim
Bu saatten sonra açacağınız her başlıkta, kopyalayacağınız her yazıda kimseye değil kendinize zarar vereceksiniz.
Forumda başlık açmanız, yazı kopyalamanız elbette ki yasak değil. Buyrun devam ediniz.
yahu madem hakkımda böyle düşünüyosun, yargın oluşmuş, ben buna bile cesaret edemem niye hala maddeler halinde soru sormaya devam ediyosun ve bu söylediklerini unutmuşçasına samimiyetle yanıt vereceğine inanıyorum gibi süslü laflar ediyosun? Ben samimiyetle yanıt verirmiyim vermezmiyim önce hakkımdaki düşüncelerini bileyim ona göre seni muhatap alıcam çünkü. Yineliyorum … bana Allah için takiyye ile gelmeyin ve dürüst olun. Başkalarına yapın takiyyenizi ben yemiyorum artık.neden ehlibeytin izinde ile birebir diyaloğu reddedip Hudeyfe abi ile kabul ettim? Çıkarımı var? Birisi şia öbürü değil mi? Ehlibeytin izinde ile kan davamı var? Hiçbirisi değil. Birisini samimi buluyorum diğerini bulmuyorum hepsi bu. Bana karşı samimiyetle yaklaşılıp net olunduğu sürece ben daha da net olurum bundan şüphen(iz) olmasın.Allahın izniyle kimseden ne çekincem, ne sakladığım bişi, ne söylediklerimin altında yatan bir gizli niyet hiçbişi yok. Ne diyosam ne söylüyosam o dur.beğenirsiniz beğenmezsiniz o sizin bileceğiniz iş. Ahlak çerçevesi içinde tartışır doğruyu hep birlikte bulmaya çalışırız. Belki de ben yanılıyorum kaçırdığım göremediğim bir nokta var, o yüzden inad ediyorum ve reddediyorum. Olamaz mı? Ama şu ana dek bana reddettiğim konularda tatmin edici bir yanıt ve açıklama gelmedi. Hudeyfe abi ile olan yazışmanın biçok hayra vesile olacağına inanıyorum. Eğer onun açıklamalarında tatmin olduğum bir konu olur, reddettiğim şeyin aslı astarı olmadığına beni inandırır ve buna rağmen sırf inadımdan ötürü reddetmeye devam edersem Allah beni helak etsin.
Yorum