degerli kardeslerim;
bu konuyu buraya neden aktardigimi aciklamak istiyorum...
biliyorsunuz bu bölümde diger dinleri tartismak üzere variz
yanisira diger dinler hakkinda bilgi sahibi olmak icinde tabiki...
buradaki paylasim tekdüze olmamasi icin bir hristiyan foruma üye olup
kendilerini katkida bulunmak ve dinleri hakkinda paylasimda bulunmak üzre davet etmek
amaciyla yazi biraktim
müslümanlardan kendilerine küfür edenlerle alakali iki bölüm dikkatimi cekti ve baktim
gördügüm manzara gercekten cirkindi, sirf hristiyan olduklari icin karsi tarafa cok crkin küfürler edilmisti
kendilerine müslüman diyen bu kisilerin dinimizle ne derece alakali olabilecekleri malumdur...
bende buna tepkimi koydum ve aciklama geregi hissettim, aciklamami yaptim
daha sonra yazima cevaben bir katilimcinin yazdiklarinda islam dininin hosgörüden uzak oldugunu ve bunun kurana ilintilendigini okudum...
bunun üzerine incilden alintilar yaparak konuyu cevapladim
sonuc:
ceza aldim
simdi size olayi kismen aktariyorum
ki, islami "öcü" bir din olarak göstermek icin yapilan girisimlerden haberiniz olsun..
...........
bu konuyu buraya neden aktardigimi aciklamak istiyorum...
biliyorsunuz bu bölümde diger dinleri tartismak üzere variz
yanisira diger dinler hakkinda bilgi sahibi olmak icinde tabiki...
buradaki paylasim tekdüze olmamasi icin bir hristiyan foruma üye olup
kendilerini katkida bulunmak ve dinleri hakkinda paylasimda bulunmak üzre davet etmek
amaciyla yazi biraktim
müslümanlardan kendilerine küfür edenlerle alakali iki bölüm dikkatimi cekti ve baktim
gördügüm manzara gercekten cirkindi, sirf hristiyan olduklari icin karsi tarafa cok crkin küfürler edilmisti
kendilerine müslüman diyen bu kisilerin dinimizle ne derece alakali olabilecekleri malumdur...
bende buna tepkimi koydum ve aciklama geregi hissettim, aciklamami yaptim
daha sonra yazima cevaben bir katilimcinin yazdiklarinda islam dininin hosgörüden uzak oldugunu ve bunun kurana ilintilendigini okudum...
bunun üzerine incilden alintilar yaparak konuyu cevapladim
sonuc:
ceza aldim

simdi size olayi kismen aktariyorum
ki, islami "öcü" bir din olarak göstermek icin yapilan girisimlerden haberiniz olsun..
...........
Yorum