Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Değerli Arkadaşlar Bana Müsade...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Değerli Arkadaşlar Bana Müsade...

...

Ynt: Değerli Arkadaşlar Bana Müsade...

Allah sizinde yolunuzu açık etsin Welayet kardeşim. Ayrılışınız beni derinden üzdü. Bahtınız açık olsun inş.

Yorum

:-[ aaa olamaz ya Welayet kardes nereyee..
      Ne oluyor Allah askina giden gidene... :-[
      Kimse sizlerden 24 saat sitede zaman gecirmenizi istemiyor ama varmi öyle yuvadan böyle kolay ayrilamak..
      Lütfen yeniden düsünün bu sitenin sizin gibi degerli davasinda samimi sialara ihtiyaci var.

Yorum

Değerliwelayet abim. sizinde gitmeniz beni hem çok üzdühem de çok şaşırttı. doğru bir karar vermenizi umud ediyor ve kararınıza saygı duyuyorum.

Yorum

Tarif ettiğiniz şekilde adminliğinizi alıyorum welayetabi.

Yorum

Değerli kardeşim , forum kurulduğundan beri verdiğiniz emekler için Allah razı olsun .
            Özel hayatınızdaki planlarınızın gönlünüzce olmasını canı gönülden temenni ederim. Ehl-i Beyt (a.s.) ın yolunda mutlu bir hayat (sizin deyiminizle Salavat tadında bir hayat) dilerim.

Allaha Emanet ol.
            Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=7057.msg46588#msg46588 date=1249549893]
              Değerli kardeşim , forum kurulduğundan beri verdiğiniz emekler için Allah razı olsun .
              Özel hayatınızdaki planlarınızın gönlünüzce olmasını canı gönülden temenni ederim. Ehl-i Beyt (a.s.) ın yolunda mutlu bir hayat (sizin deyiminizle Salavat tadında bir hayat) dilerim.

Allaha Emanet ol.

[/quote]
              Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
              İmam Ali (a.s)

Yorum

Yaptiginiz hareket cok asil ve yüksek adalete uygun bir harekettir !..

Allah Yar ve yardimciniz olsun.
                Hakkimiz varsa helal olsun !..
                Hayat da en Hakiki Mürsit ilimdir ( Hz. Ali )

Yorum

Allaha Emanet ol.

[/quote]

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

welayet kardeşim,sizi şahsen tanımıyorum ama gidişinize çok üzüldüm. Her ayrılan şiamız içimde derin bir hüzün bırakıyor. Biz de sizi çok seviyoruz. Kararınız inşAllah sizin için hayırlı olur. Yolunuz açık; Allah yar ve yardımcınız olsun. Varsa hakkımız helal olsun...

Yorum

Allaha Emanet ol.

[/quote]
                      "var olan bir gün, yok olan bir ömre bedeldir; o gün şehâdet günüdür..." H.A.

Yorum

Welayet kardeşim, Allah çektiğin zahmetlerin ecrini Ehl-i Beyt'in eliyle fazlasıyla verecektir. Forum, sadece yazılan mesajlarla gelişmiyor. İlk başından beri, yaratıcı düşüncelerinle çok güzel projelere imza attın. Gerek forumun tanıtılması, gerekse bir düzene girmesi için çok çaba sarfettin. Gitmen bizi üzüyor. Ama madem böyle bir karar aldın, biz de kararına saygı göstermek zorundayız. Hakkımız varsa helal olsun; sen de hakkını bizlere helal et.

Başarılarının devamını dilerim kardeşim. Allah yar ve yardımcın olsun.

Yorum

"Ayrılırken hepinizden ayrı ayrı helallik diliyorum.

Özellikle bunu Fahrettin Altan ağaya bildirmek istiyorum. Bir kul olduğum ve hata etmeye meyilli bir insan olduğum için hata ettim. Kendisini üzen kelimeler sarfettim. Bir daha asla kendisine bu şekilde sözler sarfetmeyeceğimin garantisini vererek huzurlarınızda kendisinden af diliyorum. Özür diliyorum. Umarım beni affeder..."

canım kardeşim, ismimi yazdığınız için cevap yazmak zorunda kaldım, olmaması gereken bazı olaylar oldu, bu arada ister istemez istemeyerekten de olsa bazı kalpler kırıldı. Hiçbirimiz masum değiliz, elbetteki hepimizin hataları ve yanlışlıkları olabilir, önemli olan hatada ısrar etmemek ve onu telafi etmeye çalışmaktır.
                          Siz de bunu en güzel bir şekilde yaptınız, Allah razı olsun. Siz yine eskisi gibi can dostumsunuz, eski günleri ve fedakarlıklarınızı unutmuş değilim. Lütfen siz de hakkınızı helal edin, aramızdaki tatsızlıkları unutun inşaAllah.
                          Sanal ve reeal alemde Allah şahittir, hiç bir karşılık beklemeden bir şeyler yapmaya çalıştık, kusur ve hatalarımız da olursa Allah Teala affeder inşaAllah. Önemli olan vazifeyi yapmaktır, biz vazifeyi yapmakla mükellemiz, neticeyle değil, netice Allah'ın elindedir. Aldığınız karar hakkında bir şey diyemeyeceğim çünkü siz durumunuzu daha iyi biliyorsunuz. Admin olmadan da bir şeyler yapmak isteyen yapabilir. Adminlik sorumluluktur, bir insan bir vazifeyi üstlenirse, gerekeni yapması gerekir, aksi takdirde sorumlu olur.
                          Allah Teala adminlik dönemindeki yaptığınız ve bundan sonraki yapacağınız hizmetleri en güzel bir şekilde kabul buyursun. Ben de arkadaşların huzurunda sizden özür diliyor hakkınızı helal etmenizi rica ediyorum.
                          Allah'a emanet olun, saygı ve sevgilerimle
                          "Haksızlık edenler, hangi dönüşe (hangi akibete) döndürüleceklerini yakında bileceklerdir." (Şuara 227)

Yorum

[quote author=Hucr bin Adiy link=topic=7057.msg46584#msg46584 date=1249549376]
                            Değerliwelayet abim. sizinde gitmeniz beni hem çok üzdühem de çok şaşırttı. doğru bir karar vermenizi umud ediyor ve kararınıza saygı duyuyorum.

[/quote]
                            Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=7057.msg46582#msg46582 date=1249549258]
                              Allah sizinde yolunuzu açık etsin Welayet kardeşim. Ayrılışınız beni derinden üzdü. Bahtınız açık olsun inş.
                              [/quote]
                              Kullarıma, sözün en güzel olanını söylemelerini söyle. Çünkü şeytan aralarını açıp bozmaktadır. Şüphesiz şeytan insanın açıkça bir düşmanıdır.(İsra-53)

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X