Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Affınıza Sığınarak

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Affınıza Sığınarak

Bismihi Teala

Saygı değer forum sakinleri, bazı ailevi sebepler ve işlerimin yoğunluğundan dolayı welayet.com forumunda ki Adminlik görevimden kendi rızam ile ayrılmak zorundayım. Bu konuda bana hep destek veren ve istişareler sonucunda beni mazur gören Admin kardeşlerime özellikle Zilzal Admine Gönülden teşekkür ediyorum.

www.welayet.com forumu kurulduğu andan itibaren bu forumda elimden geldiğince görev yapmaya çalıştım. Kimseyi kırmamaya, incitmemeye özen gösterdim. Olur ya, eğer bilmeyerek birilerini kırmış veya incitmiş isem Haklarını bana helal etsinler.

www.welayet.com forumu içerik bakımından, yönetim bakımından ve siz değerli, seçkin üyeleri bakımından kendini Ehl-i Beyt Mektebine hizmet etmeye adamış değerli bir site değerli bir forumdur.

Eğer fırsat bulur isem, ileriki zamanlarda, boş vakitlerimde bir üye olarak girer paylaşımda bulunmaya gayret ederim. Forumda tüm emeği geçen bütün kardeşlerimden Allah razı olsun.

Bu yazıdan sonra Admin arkadaşlarım Adminlik Görevimi alabilirler.

Selam ve Dua ile.

Ynt: Affınıza Sığınarak

Üzerinizde hakkımız olduğuna inanmasak bile helal olsun kardeş.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

görevini her zaman hakkını vererek ve adalet üzere yapan Wilayah'ın adminliği bırakıyor olmasına üzüldüm...
      hakkım varsa helâl olsun..
      Kullarıma, sözün en güzel olanını söylemelerini söyle. Çünkü şeytan aralarını açıp bozmaktadır. Şüphesiz şeytan insanın açıkça bir düşmanıdır.(İsra-53)

Yorum

wilayahabi sizinle daha yeni tanışmıştık. durumunuza üzüldüğümü belirtmek istiyıorum. ben teknik meseleleri bilmiyorum. admin kardeşlerim gelip gerekeni yapar ve görevinizi alırlar. tekrar üzüntümü belirtirek her zaman dularımda olacaksınız. Allah bahtınızı açık etsin.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=6994.msg46222#msg46222 date=1249466722]
          Üzerinizde hakkımız olduğuna inanmasak bile helal olsun kardeş.
          [/quote]

Yorum

[quote author=Wilayah link=topic=6994.msg46220#msg46220 date=1249465634]
            Bismihi Teala

Saygı değer forum sakinleri, bazı ailevi sebepler ve işlerimin yoğunluğundan dolayı welayet.com forumunda ki Adminlik görevimden kendi rızam ile ayrılmak zorundayım. Bu konuda bana hep destek veren ve istişareler sonucunda beni mazur gören Admin kardeşlerime özellikle Zilzal Admine Gönülden teşekkür ediyorum.

www.welayet.com forumu kurulduğu andan itibaren bu forumda elimden geldiğince görev yapmaya çalıştım. Kimseyi kırmamaya, incitmemeye özen gösterdim. Olur ya, eğer bilmeyerek birilerini kırmış veya incitmiş isem Haklarını bana helal etsinler.

www.welayet.com forumu içerik bakımından, yönetim bakımından ve siz değerli, seçkin üyeleri bakımından kendini Ehl-i Beyt Mektebine hizmet etmeye adamış değerli bir site değerli bir forumdur.

Eğer fırsat bulur isem, ileriki zamanlarda, boş vakitlerimde bir üye olarak girer paylaşımda bulunmaya gayret ederim. Forumda tüm emeği geçen bütün kardeşlerimden Allah razı olsun.

Bu yazıdan sonra Admin arkadaşlarım Adminlik Görevimi alabilirler.

Selam ve Dua ile.

[/quote]
            Wilayah kardesim.Yasaklama ile ilgili konuda hefikir olmasakta adminlik görevini hakkiyla yerine getirdiginize inaniyorum.Ayrilmaniz üzüdügüm gibi ,site icin büyük bir kayip olur bence.Ayrilma kararini yeniden gözden gecirseniz.Bence adminlikten ayrilmak yerine eger gerekiyorsa bir süre mola verin ailevi sorunlariniz neyse onu cözdükten sonra yine görevinizin basina gelin olmazmi ??

Yorum

wilayah kardeşimiz forumun açıldığı ilk günden bu yana çok yararlı,çok verimli hizmetlere imza attı.
              Bizde kendisini bu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz Allah ondan razı olsun inşallah.Hakkımız varsada helal olsun.
              Kendi özel sebepleri ile ayrılmak isteğini beyan etti.
              İsteği üzerine admin yetkilerini alıyorum.
              Allah kardeşimizin yolunu açık etsin
              Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
              İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=adem_toprak link=topic=6994.msg46225#msg46225 date=1249468581]
                görevini her zaman hakkını vererek ve adalet üzere yapan Wilayah'ın adminliği bırakıyor olmasına üzüldüm...
                hakkım varsa helâl olsun..

[/quote]

Yorum

Wilayah kardeşim , Ailevi sorunlarınızın ciddi şeyler olmamasını Allahtan umud ederek Bu kararınıza üzüldüğümü tekrar belirtmek istiyorum. Açıldığı günden beri welayet.com a verdiğiniz emekler için Allah razı olsun kardeşim .
                  Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=6994.msg46248#msg46248 date=1249477456]
                    Wilayah kardeşim , Ailevi sorunlarınızın ciddi şeyler olmamasını Allahtan umud ederek Bu kararınıza üzüldüğümü tekrar belirtmek istiyorum. Açıldığı günden beri welayet.com a verdiğiniz emekler için Allah razı olsun kardeşim .
                    [/quote]

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

[quote author=bedir link=topic=6994.msg46254#msg46254 date=1249478342]
                      [/quote]
                      [/quote]
                      Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

Selamun Aleykum

Uzun bir meşveret sonunda, Wilayah kardeşimizin istemeden de olsa forumdan ayrılmasına rıza gösterdim.

Allah ecrini, kıyamet gününde Ehl-i Beyt'in elinden verecektir kardeşim.

Hakkımız helal olsun, sen de hakkını helal et.

Allah yar ve yardımcın olsun.

Yorum

[/quote]
                          Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

En kısa zamanda sizi tekrar aramızda görmek isteriz Allah yardımcınız olsun..

Yorum

Hakkimiz varsa helal olsun !..

Adaletiniz icin Allah razi olsun !..
                              Hayat da en Hakiki Mürsit ilimdir ( Hz. Ali )

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X