Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

welayet.com olarak yeni bir tema kullanma niyetindeyiz sizin fikriniz nedir?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Lütfen oy verdikten sonra yorum yaparak bizleri yönlendirin.

NOT: şuan yeni kullanılmaya başlanan yeşil temanın daha çok eksiği var şuan deneme yapılıyor sadece.
    65
    yeni kullanılmaya başlayan yeşil tema güzel olmuş
    33.85%
    22
    bundan önceki temanız daha güzeldi
    52.31%
    34
    eski temada bu yeni temada güzel olmamış farklı bişeyler olsa daha iyi olur
    13.85%
    9
    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Ynt: welayet.com olarak yeni bir tema kullanma niyetindeyiz sizin fikriniz nedir?

bence güzel yeşil benim favori rengim ama en önemlisi siyah
    De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
    (Tevbe Suresi 105)

Yorum

Ynt: welayet.com olarak yeni bir tema kullanma niyetindeyiz sizin fikriniz nedir?

Siteyi acinca önce fussilet diye bir site cikdi karsima,burasi da neresi dedim önce : ) sonra bu yesil temayla karsilastim,ilk anda her ne kadar sanki baska yerdeymisim gibi gözüksede bence eskisinden güzel.
      Allah Bize Yeter!
      O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

göze hitab ediyor bu yeşil
        fakat forum ne kadar renklere boğulmazsa o kadar kullanışlı olur gbime geliyor. Konu başlıklaını içeriği renkler gölgede bırakmamalı diye düşünüyorum

eğer biraz daha pastel ve açık renk varsa aynı temanın daha uygun olabilir

örnek google.com hem sade hem en çok kullanılan gibi

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

eski tema daha sade ve konu başlıkları çok açık ve net idi. bu gözü çok yoruyo. konu başlıkları kolatyca seçilmiyo.

Yorum

Sade tema ve az renk kullanılması daha şık olur diye düşünüyorum, formun ilk tema rengi (mavi) daha güzeldi bence. Dünkü yeşil tema ise basit duruyordu. Başarılar

Yorum

Böyle daha güzel kalsın bence..birde ibadetlerimiz diye bölüm açılsa iyi olur..
              ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

[quote author=Ondortmasum link=topic=5607.msg34656#msg34656 date=1244447551]
                Sade tema ve az renk kullanılması daha şık olur diye düşünüyorum, formun ilk tema rengi (mavi) daha güzeldi bence. Dünkü yeşil tema ise basit duruyordu. Başarılar
                [/quote]aynen

Yorum

Bencede mavi renkli kalsın . Buna alıştık başka renkler biraz tuhaf oluyor.
                  [img]http://img240.imageshack.us/img240/6638/salam83fb18fb1sqqm1ec6.gif

Yorum

yeşil temayı göremediğim için bir şey diyemeyeceğim

ama bence e sadesi hangisi ise o olsun
                    yeşil mavi veya başka bir renk

sade olsun yeter

Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=5607.msg34754#msg34754 date=1244458207]
                      yeşil temayı göremediğim için bir şey diyemeyeceğim

ama bence e sadesi hangisi ise o olsun
                      yeşil mavi veya başka bir renk

sade olsun yeter

[/quote]
                      Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

yeşil temayı gördüm..bence yeşil tema daha güzeldi...
                        o nedenle "yeni kullanılmaya başlayan yeşil tema güzel olmuş" seçeneği...
                        Kullarıma, sözün en güzel olanını söylemelerini söyle. Çünkü şeytan aralarını açıp bozmaktadır. Şüphesiz şeytan insanın açıkça bir düşmanıdır.(İsra-53)

Yorum

yeşil tema mı kullanılmaya başlandı ben görmedim ama daha bunu okumadan yeşil tonunun hakim olduğu rengi önerecektim
                          bu isimleriin altındaki dereceler daha önce sabitti dönmüyordu onun yerine yıldızlar vardı ben onu daha çok tuttum bu insanın dikkatini çekiyor bilimsel sitede hızlı okumayı olumsuz etkiliyor
                          sitede kenarlarda ilmi konularda lazım olack kitap linkleri ya da hazır açılacak şekilde ulaşım simgeleri olsa mümkün mü
                          ben bu form sitesini tam ev gibi tasarlamak isterdim
                          evde toplanmışız sohbet ediyoruz bu ortama ne kadar yakınlaştırabilirsek o kadar faydalı doğal ve kullanışlı olur
                          örneğin bizim evin oturma odası gibi olsun, münazara bölümündeyiz tartışmayla ilgili çok lazım olan buhari, peşaver geceleri gibi kitapları düşünün orda kenarda sayfa kenarında hazır olsun dileyen hemen açık iddialara kendisi baksın.
                          bir de form sitesine canlı sohbet eklemek iyi olur diye düşünüyorum herkese açık olmayabilir sadece sitede kendini kanıtlamış kişilere açık olur provakalara ve yabancıların engelllemelerine kapalı olur. böylece kısa cümlelerle tartışır hemen meseleyi sonuca bağlarız..
                          şimdilik aklıma gelenler bunlar site daha mükemmel nasıl olabilir diye bir başlık açarsanız orada da aklıma gelenleri yazarım başarılar dilerim böyle güzel bir hayra vesile olduğunuz için yönetimden Ehlibeyt'in şefaatine layık olmalarını dilerim...

Yorum

YUKARI ÇIK
                          Çalışıyor...
                          X