Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

EHLİBEYTİN İZİNDEN KARDEŞİMİZ NİSAN AYININ EN BAŞARILI ÜYESİ OLDU

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: SİZCE NİSAN AYININ EN AKTİF ÜYESİ KİM ?

[quote author=gulistan_2 link=topic=4103.msg26449#msg26449 date=1242039391]
    [quote author=mirzehan link=topic=4103.msg26409#msg26409 date=1242021376]
    ehlibeytin izinde kardeşimizi Nisan ayının en aktif üyesi seçilmesi dolayısı ile tebrik ediyorum. En güzel paylaşımlarınızın devamı dileği ile.

Allah ismi geçen bütün arkadaşlara Hakkı görme-gösterme-yaşama Nasib etsin inşAllah
    [/quote]
    [/quote]
    Ey ateş!
    Seninle ululuk tasladı şeytan.
    Ve ey insan!
    Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

Ynt: EHLİBEYTİN İZİNDEN KARDEŞİMİZ NİSAN AYININ EN BAŞARILI ÜYESİ OLDU

ehlibeytin izinde kardeşimizi Nisan ayının en aktif üyesi seçilmesi dolayısı ile tebrik ediyorum. En güzel paylaşımlarınızın devamı dileği ile
      Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
      İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=mikdat link=topic=4103.msg26599#msg26599 date=1242070733]
        ehlibeytin izinde kardeşimizi Nisan ayının en aktif üyesi seçilmesi dolayısı ile tebrik ediyorum. En güzel paylaşımlarınızın devamı dileği ile
        [/quote]
        Kullarıma, sözün en güzel olanını söylemelerini söyle. Çünkü şeytan aralarını açıp bozmaktadır. Şüphesiz şeytan insanın açıkça bir düşmanıdır.(İsra-53)

Yorum

[quote author=mikdat link=topic=4103.msg26599#msg26599 date=1242070733]
          [/quote]

Yorum

[color=red][b]TEBRİKLER
            Resulullah (s.a.a): “Kim bir mümini üzerse, daha sonra buna karşılık dünyayı ona verirse, günahının kefareti olmaz ve bu işi için ona mükafat verilmez.” (Müstedrek’ul-Vesail, hadis: 10336)

Yorum

[quote author=muallim link=topic=4103.msg26620#msg26620 date=1242077634]
              [color=red][b]TEBRİKLER
              [/quote]

Yorum

[quote author=MÜDDESSİR link=topic=4103.msg26465#msg26465 date=1242043934]
                [quote author=mirzehan link=topic=4103.msg26409#msg26409 date=1242021376]
                ehlibeytin izinde kardeşimizi Nisan ayının en aktif üyesi seçilmesi dolayısı ile tebrik ediyorum. En güzel paylaşımlarınızın devamı dileği ile.

Allah ismi geçen bütün arkadaşlara Hakkı görme-gösterme-yaşama Nasib etsin inşAllah
                [/quote]
                [/quote]
                Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

basarilarinin devamini diliyorum
                  Allah Bize Yeter!
                  O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

[quote author=Mufazzal link=topic=4103.msg26645#msg26645 date=1242098982]
                    [color=red][b]TEBRİKLER
                    [/quote]
                    [/quote]
                    En son Serkan a. tarafından düzenlendi; 09.08.2020, 19:13.
                    "var olan bir gün, yok olan bir ömre bedeldir; o gün şehâdet günüdür..." H.A.

Yorum

Bismillahirrahmanirrahim.Selamun Aleykum

[quote author=Thales link=topic=4103.msg26715#msg26715 date=1242132115]
                      [color=red][b]TEBRİKLER
                      [/quote]
                      [/quote]
                      [/quote]

Selametle
                      “Hüseyin her müminin göz yaşıdır.”

Doğrusu ben Hür’üm
                      Sizleri kılıçtan geçiririm.
                      Ve bu toprakta inen en üstün kimseye yardım ederim.
                      Sizleri öyle öldürürüm ve bu yolda asla şüphe etmem.

Yorum

hepinizden Allah razı olsun. Her türlü hayır Allah'tandır. Başarı Allah'ın bir lütfudur ve şahsen bu bana çok ağır mesuliyet yüklüyor umarım bunun altından kalkabilirim ve bu ehlibeyt dostlarının seçimleri gibi Rabbim de bizi başarılı görür...
                        Bundan sonra da daha sorumlu bir şekilde paylaşımlara devam edeceğim inşallah
                        bana oy veren vermeyen tüm ehlibeyt dostlarına ve ayrıca değerli bilgi ve eleştirilerini esirgemeyen tüm form katılımcılarına hassaten beni tebrik eden mirzehan, wilayet, ali şiası, yebne zehra, serdarcan, gülistan_2,müddessir, malik-i eşter, mikdat,adem toprak, ondörtmasum,muallim, Mufazzal , mescidi aksa, hilalnur, thales, hür ve diğer kardeşlerimize teşekkür ederim sağolun bu seçim ve tebirkleriniz beni çok duygulandırdı...
                        Rabbim ehlibeyt yolundan ayırmasın...

Yorum

[color=red][b]TEBRİKLER
                          [/quote]
                          [/quote]
                          En son Serkan a. tarafından düzenlendi; 09.08.2020, 19:14.
                          YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
                          YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
                          AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
                          MEVLANA

ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...

Yorum

KARDEŞİM TEBRİK EDİYORUM İNŞ. EN GÜZEL MAKAMLARA RABBİMİN İZNİ İLE ULAŞIRSIN BEN UZUN ZAMNADAN BERİ İRANDA OLDUĞUM İÇİN NETE GİREMİYORDUM ŞİMDİ GÖRDÜM TEKRARDAN TEBRİKLER BU RADADA BENDA OY VEREN TÜM SİTEDEKİ KARDEŞLERDEN ALLAH RAZI OLSUNN TEŞEKKÜRLER...
                            De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürülecek­siniz. O size, yaptıklarınızı bildirecek­tir.»
                            (Tevbe Suresi 105)

Yorum

YUKARI ÇIK
                            Çalışıyor...
                            X