Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

veri tabanında meydana glen bir arızadan dolayı,bir süre sizlerden ayrı kaldık.

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

veri tabanında meydana glen bir arızadan dolayı,bir süre sizlerden ayrı kaldık.

Unknown column 'b.thank_you_automatic' in 'field list'

Değerli üyelerimiz forumda konuları okumak istediğinizde yukarıda yazılı ibare ile karşılaşıyorsunuz,şuan forum veri tabanında bir arıza oluştu,onu çözmeye çalışıyoruz,inşallah 1-2 sate kadar düzelecek.
    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
    İmam Ali (a.s)

Ynt: veri tabanında meydana glen bir arızadan dolayı,bir süre sizlerden ayrı kaldık.

Değerli üyelerimiz arızayı çözmek için çalışmlarımız devam etmektedir.verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz
    İmam Ali (a.s)

Yorum

Ynt: veri tabanında meydana glen bir arızadan dolayı,bir süre sizlerden ayrı kaldık.

kolay gelsin ins.

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

sayfalar geç açılıyor sanki..sitemizin öteki hali dahamı güzeldi acaba..??
        ALLAH'ım Bütün Güzel Sözler Sana Söylemekle Güzeldir,Kırık Dökük de Olsa Kabul Eyle Sözlerimi.

Yorum

[quote author=serdarcan link=topic=4060.msg23213#msg23213 date=1241255046]
          sayfalar geç açılıyor sanki..sitemizin öteki hali dahamı güzeldi acaba..??
          [/quote]

serdarcan kardeşim aslında birzda bu temayı zorunluluktan kurmak zorunda kaldık eski temada sorunlar ve açıklar meydana gelmişti.
          Bide sitede video modülü,teşekkür modülü ve google reklamlar ekli olduğu için azda olsa sayfalarda gecikme olabilir.
          İmam Ali (a.s)

Yorum

yeni arayüz daha bir kullanışlı olmuş gibime geldi az yavaşlık var eskiye nazaran. miktad kardeş sebeplerini açıklamış
            ANcak en üstte gelen reklamlar ı süzme şansımız varı acaba

gonulsevenler.com u reklam ediyor sürekli
            Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

mirzehan kardeş eğer mozilla kullanıyorsanız reklamları engelleme gibi bir şansınız var
              abim engelliyordu hep

inşallah ben de öğrenip engelliyeceğim
              üstte saçma reklamlar oluyor çoğunlukla
              Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

mesele benim reklamları görmem yada görmemem değil
                mesele ziyaretçilerden kimseye ulaşmamasıdır yoksa ben zaten görmüyorum
                Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=4060.msg23422#msg23422 date=1241290008]
                  mesele benim reklamları görmem yada görmemem değil
                  mesele ziyaretçilerden kimseye ulaşmamasıdır yoksa ben zaten görmüyorum

[/quote]
                  şuan bende görmüyorum
                  herhalde kaldırdılar
                  Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

YUKARI ÇIK
                  Çalışıyor...
                  X