Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sİzce mart ayinin en aktİf üyesİ kİm ?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: SİZCE MART AYININ EN AKTİF ÜYESİ KİM ?

[quote author=ali_siasi link=topic=2800.msg13816#msg13816 date=1238680656]
    bende kime oy verdiğimi yazmak isterdim ama hatırlayamıyorum
    [/quote]

seçenekler listesinde oy verdiklerin siyah (koyu) renkli gözükür
    bende öyle en azından .

ama sonuçları göremiyorum ben sadece isimler var
    Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

ben daha yeni olduğum için kimseyi tanımıyorum ama ebu fazl-ali siasi-Mufazzalı sectim
      başarılar, iyi olan kazansın
      En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 18:53.

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=2800.msg13889#msg13889 date=1238736931]
        [quote author=ali_siasi link=topic=2800.msg13816#msg13816 date=1238680656]
        bende kime oy verdiğimi yazmak isterdim ama hatırlayamıyorum
        [/quote]

seçenekler listesinde oy verdiklerin siyah (koyu) renkli gözükür
        bende öyle en azından .

ama sonuçları göremiyorum ben sadece isimler var

[/quote]çok teş.serdarcan/ypa/Mufazzal
        En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 18:53.
        vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
        [center]

Yorum

maliki eşter kardeşimizin isteği üzerine listeden çıkarılmıştır.
          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
          İmam Ali (a.s)

Yorum

selamun aleykum ;
            ben özellikle takip ettigim(yazılarını)ve bana faydası daha cok olan arkadaslara oyumu verdım ınsaallah hayırlısı olur.
            MUFAZZAL,EBULFAZLVE YPA
            Özellikle burdan teşekkür ediyorum Allah razı olsun verdiğiniz emekler ve faydalar için...
            ayrıca musa aydın hocamızın adı nıye goremedın ????ondanda Allah razı olsun adı olmadıgı ıcın ondan yana oy kullanamadım selametle
            En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 18:54.
            Ey ateş!
            Seninle ululuk tasladı şeytan.
            Ve ey insan!
            Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

[quote author=malik-i eşter link=topic=2800.msg13966#msg13966 date=1238765010]
              ayrıca musa aydın hocamızın adı nıye goremedın ????ondanda Allah razı olsun adı olmadıgı ıcın ondan yana oy kullanamadım selametle[/quote]

musaaydın nickli üyemiz sizin ve bizlerin bildiği Musa Aydın Hocamız değildir. Normal bir üyemizdir. Nickini ise değiştirmiş, Ehl-i Beytin İzinde yapmıştır.

Yorum

ve aleykum selam arkadaşlar..
                selamlar verilmiş alınması gerekli..

ben oyumu Mufazzal,Serdercan,ypa 'ya veriyorum...
                En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 18:54.
                Kullarıma, sözün en güzel olanını söylemelerini söyle. Çünkü şeytan aralarını açıp bozmaktadır. Şüphesiz şeytan insanın açıkça bir düşmanıdır.(İsra-53)

Yorum

[quote author=Wilayah link=topic=2800.msg13968#msg13968 date=1238765270]
                  [quote author=malik-i eşter link=topic=2800.msg13966#msg13966 date=1238765010]
                  ayrıca musa aydın hocamızın adı nıye goremedın ????ondanda Allah razı olsun adı olmadıgı ıcın ondan yana oy kullanamadım selametle[/quote]

musaaydın nickli üyemiz sizin ve bizlerin bildiği Musa Aydın Hocamız değildir. Normal bir üyemizdir. Nickini ise değiştirmiş, Ehl-i Beytin İzinde yapmıştır.

[/quote]
                  hmmm tamam kardesim saolsın
                  Ey ateş!
                  Seninle ululuk tasladı şeytan.
                  Ve ey insan!
                  Ateş ile olur insan hep hüsran...

Yorum

Selamın Aleyküm Arkadaşlar Gercekden Bu siteye Giren tüm Kardeşlerimiz az Veya cok ama Anlamlı ve ögretici Güzel paylaşımlarda Bulunuyor Ben Önçelikle Burdan Bütün Üye kardeşlerimizden ALLAH Razı Olsun diyorum Bir selam Bir emek ve Hakdır Hepsinden ALLAH Razı Olsun Her daim Bişeyler ekmek degildir Degerlendirmek ve Güzel Paylaşımdır emeginize Saglık üç Kişi göstermek gerekiyorsa Ben Bu üç üyenin devamlı burda olduklarını ve devamlı paylaşım içinde olduklarını belirtir Ve Teşekkürlerimi Bir borç bilir ve Devamı dilerim

[move] yebne-zehra ali_siasi MÜDDESSİR ![/move]
                    [move]๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ WwW.Welayet.CoM ๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ ๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ Gaziantepin Gülü ๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘ [/move]

Yorum

[quote author=Sevimli Kahraman link=topic=2800.msg13984#msg13984 date=1238771645]
                      Selamın Aleyküm Arkadaşlar Gercekden Bu siteye Giren tüm Kardeşlerimiz az Veya cok ama Anlamlı ve ögretici Güzel paylaşımlarda Bulunuyor Ben Önçelikle Burdan Bütün Üye kardeşlerimizden ALLAH Razı Olsun diyorum Bir selam Bir emek ve Hakdır Hepsinden ALLAH Razı Olsun Her daim Bişeyler ekmek degildir Degerlendirmek ve Güzel Paylaşımdır emeginize Saglık üç Kişi göstermek gerekiyorsa Ben Bu üç üyenin devamlı burda olduklarını ve devamlı paylaşım içinde olduklarını belirtir Ve Teşekkürlerimi Bir borç bilir ve Devamı dilerim

[move] yebne-zehra ali_siasi MÜDDESSİR ![/move]
                      [/quote]sağolun böyle düşünmenize sevindim fakat müddessir ile benim ismim yukarda geçmemektedir.yani bize oy veremezsiniz..
                      [center]

[center][center]

Yorum

tüm imanlı ve takvalı kardeşlerime başarılar dierim. hangilerini seçeceğimize zorluk çekiyoruz.

ali şiası

ebu'l falz

serdarcan

Yorum

son üç gün
                          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                          İmam Ali (a.s)

Yorum

Bismillahirrrahmanirrahim
                            Öncelikle listede çok değerli isimler var seçim yapmak oldukça zor bana göre sitemize en güzel katkı ve çalışmalarını sunan ali_siasi kardeşimiz tabi ki de diğer üye kardeşlerimizde çok güzel katılımlarda ve çalışmalarda bulunuyorlar gönül herkesin seçilmesini ister.. Allah güzel çalışmalarda olanlardan razı olsun ve çalışmalarını daim etsin herkesin yar ve yardımcısı olsun..

Yorum

[quote author=Aşıq-ı Huseyn link=topic=2800.msg14839#msg14839 date=1239099990]
                              Bismillahirrrahmanirrahim
                              Öncelikle listede çok değerli isimler var seçim yapmak oldukça zor bana göre sitemize en güzel katkı ve çalışmalarını sunan ali_siasi kardeşimiz tabi ki de diğer üye kardeşlerimizde çok güzel katılımlarda ve çalışmalarda bulunuyorlar gönül herkesin seçilmesini ister.. Allah güzel çalışmalarda olanlardan razı olsun ve çalışmalarını daim etsin herkesin yar ve yardımcısı olsun..

[/quote]
                              düşünceleriniz için çok teş.ederim..sitemize emek veren herkesten ALLAH RAZI
                              OLSUN İNŞ..
                              vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
                              [center]

Yorum

[quote author=segaleyn link=topic=2800.msg13765#msg13765 date=1238667202]
                                Ben ondortmasum,ruhullah,ali siasi diyorum.
                                [/quote]

Teşekkürler segaleyncan . Bende geleneğe uyayım oyumu; serdarcana veriyorum hayırlısı olsun inşaallah
                                [img]http://img240.imageshack.us/img240/6638/salam83fb18fb1sqqm1ec6.gif

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X