Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Selam

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Selam

sn FLSTNLi kardeşim biraz kendinizden bahseder misiniz sizi tanımak bize şeref verecektir. sanırım siteye yeni geliyorsunuz bu zamana kadar nerdeydiniz güzel birikimleriniz var bunları nereden edindiniz sonradan şii olmuş gayretli bir kardeşimiz misiniz yoksa bu şerefe doğuştan mı layık oldunuz?...

biz burdan diğer siteleri ziyarete gider oralarda paylaşımlarda bulunur Ehlibeyt mektebine atılan iftiralarını cevaplar mektebin tanıtımını yaparız.. ben sizi bir sitede görünce paylaşımlarınıza bakarak burdan bir kardeş değişik nickle orda sandım...

ama değilmişsiniz görülen

o zaman sizi tanıma ihtiyacı hissettim.. nasıl şii olduk bölümümüzde de yazabilirsiniz ilgili olmayacaksa yazacaklarınız burda da ... ben merak ediyorum..

Yorum

Bende merak etmekteyim. Çünkü arkadaşımız güçlü bir Şia, şükür )
      "Biz aşkı neynevada öğrendik hani o ihanet diyarında zulme meydan okuyarak baş kaldıran kızıl güllerle."

Yorum

[quote author=SefaMerve link=topic=11606.msg70077#msg70077 date=1264526306]
        [/quote]

Evet kardeşimiz başka bir sitede şiayla ilgili çok güzel paylaşımlarda bulunmakta... Maşallah Rabbim Ehlibeyt şefaatini nasip etsin.. biz burda da kendinden istifade etmek isteriz...

Yorum

Aleykum selam hoşgeldiniz üyeliginiz hayırlı olsun
          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
          İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=Şehadet link=topic=11606.msg70029#msg70029 date=1264513015]
            [/quote]

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=11606.msg70076#msg70076 date=1264526189]
              sn FLSTNLi kardeşim biraz kendinizden bahseder misiniz sizi tanımak bize şeref verecektir. sanırım siteye yeni geliyorsunuz bu zamana kadar nerdeydiniz güzel birikimleriniz var bunları nereden edindiniz sonradan şii olmuş gayretli bir kardeşimiz misiniz yoksa bu şerefe doğuştan mı layık oldunuz?...

biz burdan diğer siteleri ziyarete gider oralarda paylaşımlarda bulunur Ehlibeyt mektebine atılan iftiralarını cevaplar mektebin tanıtımını yaparız.. ben sizi bir sitede görünce paylaşımlarınıza bakarak burdan bir kardeş değişik nickle orda sandım...

ama değilmişsiniz görülen

o zaman sizi tanıma ihtiyacı hissettim.. nasıl şii olduk bölümümüzde de yazabilirsiniz ilgili olmayacaksa yazacaklarınız burda da ... ben merak ediyorum..
              [/quote][quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=11606.msg70078#msg70078 date=1264526636]
              [quote author=SefaMerve link=topic=11606.msg70077#msg70077 date=1264526306]
              [/quote]

Evet kardeşimiz başka bir sitede şiayla ilgili çok güzel paylaşımlarda bulunmakta... Maşallah Rabbim Ehlibeyt şefaatini nasip etsin.. biz burda da kendinden istifade etmek isteriz...
              [/quote]
              Estafurullah güzel kardeşlerim! O sizin kalbinizin güzelliğiz. Kendim hakkında uzunca yazıp da sizin değerli vaktinizi harcatmak istemem. Eğer ısrarla yazmamı isterseniz, o ayrı. Mübarek kalplerinizi de kırmaya kıyamam.
              [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

bu konuda ısrarcıyız

sonradan şii olduysanız ya da bu bilinci kazanmada bizlere ibret olacak olaylar varsa (ki bana göre vardır) siz buna biraz emek verin ve nasıl şii olduk bölümünde güzel bir yazı dizisi hazırlayın...

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=11606.msg70302#msg70302 date=1264636047]
                  [quote author=Şehadet link=topic=11606.msg70029#msg70029 date=1264513015]
                  [/quote]
                  [/quote]

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

[quote author=mirzehan link=topic=11606.msg69996#msg69996 date=1264509726]
                    aleykum selam
                    hoşgeldin kardeş.

[/quote]

Yorum

YUKARI ÇIK
                    Çalışıyor...
                    X