Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TANIŞALIM..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: TANIŞALIM..

Fazla ısrar etmeyiniz. Hadisleri inkar ettiğimiz yok. Fakat bu forumda lanet-tekfir yasaktır. Siz bunu nasıl olarak düşünürseniz düşünün. Sorun değil. Ama lütfen Kuralları ihlal etmeyiniz. Saygı gösteriniz. Bakın diğer bütün kardeşlerimiz farklı bölümlerde meselelere kaynaklarla yaklaşıyor...

Yorum

selamun aleykum
      ekstra bu basliklari actim sizin icin bakmanizi tafsiye edrim

İslam Ümmetini Bölen İki Unsur: Milliyetçilik ve Hizipçilik.
      İmam Hamenei'den Mezhep İhtilafları Uyarısı.
      we selam

Yorum

Allah Resulunun kızına damadına ve mubarek torunlarına yapılan zulumlerin sorumlularını birileri hz diye makamlandıracak ve sizde buna göz mü yumacaksınız??
        kanal d ye niye baskın yapıldı? Hz Fatıma s.a ya yapılanları ne tez unuttunuz? hz ali değilmiydi 30 sene kendi makamına uzak kalan?
        imam Huseyn değilmiydi kerbelada peygamber ailesiyle birlikte bir yudum suya hasret kalan?
        sen bu gün o kişilere hazreti denilmesine göz yumarsan yarın neler olur tevekkül Allah'a.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=10076.msg64040#msg64040 date=1260103250]
          Fazla ısrar etmeyiniz. Hadisleri inkar ettiğimiz yok. Fakat bu forumda lanet-tekfir yasaktır. Siz bunu nasıl olarak düşünürseniz düşünün. Sorun değil. Ama lütfen Kuralları ihlal etmeyiniz. Saygı gösteriniz. Bakın diğer bütün kardeşlerimiz farklı bölümlerde meselelere kaynaklarla yaklaşıyor...
          [/quote] ORTAMI GERMENİN ANLAMI YOK. GİTMEK İSTEDİĞİNİZ FİKİRDE DÜŞÜNCEDE YOLUNUZ AÇIK OLSUN.

Yorum

[quote author=asigi.kerbela link=topic=10076.msg64043#msg64043 date=1260104610]
            Allah Resulunun kızına damadına ve mubarek torunlarına yapılan zulumlerin sorumlularını birileri hz diye makamlandıracak ve sizde buna göz mü yumacaksınız??
            kanal d ye niye baskın yapıldı? Hz Fatıma s.a ya yapılanları ne tez unuttunuz? hz ali değilmiydi 30 sene kendi makamına uzak kalan?
            imam Huseyn değilmiydi kerbelada peygamber ailesiyle birlikte bir yudum suya hasret kalan?
            sen bu gün o kişilere hazreti denilmesine göz yumarsan yarın neler olur tevekkül Allah'a.
            [/quote] Bak değerli kardeşim. Bu meseleler bu forumda az tartışılmadı. Yani ilk değilsiniz. Daha doğrusu ilk akıl veren değilsiniz. Değerli kardeşim biz bu konuda Ehl-i Beyti ve Müçtehitlerimizi örnek alarak yolumuza devam ediyoruz. Burada Ehl-i Beyt düşmanlarını savunan bir Şii yok. Hz. Fatıma s.a'ya yapılanları unutan da yok. Lütfen Ali'den Alici kesilmeyin. Foruma katılımda bulunacak iseniz kurallar çerçevesinde buyrunuz. Anlatacaklarınızı delillerle kaynaklarla, Ahlak ile saldırmadan, kırmadan, tekfir etmeden lanetlemeden buyrun yazınız. Aksi takdirde bu forum başı boş bir forum değildir. HZ Kelimesine göz yumma meselesine gelince. HZ diyenlere karşı kılıç kalkan mı oynayalım... Bu forum, Dostu, düşmanı, tarihi delil ve belgeleri ile ahlaklı bir üslupla anlatmak için vardır. Ha siz HZ kelimesine tahammül edemiyorsanız alın kılıcınızı çıkın sokağa. SON SÖZÜMÜZ: BU FORUMDA LANET - TEKFİR - HAKARET YASAKTIR.

Yorum

selamun aleykum
              kerbela asigi,kardes imam bak bizler icin ne demis, ne gibi ögütlerde bulunmus okumanizi tafsiye ederim, lütfen sabit fikirli olmayalim,olyalara birde baska acidan bakmayi deneyin,ozaman bizim ne demek istediyimizi daha iyi anliyacagina eminim,Hz. Ali İslam tehlikeye girmesin diye kendi hakkını terkedip bir kenara çekildi,Bazıları Emir-el Müminin’in yanına gelip “Hak seninledir, bunlara boyun eğme, bizler senin yanındayız, şöyle yapacağız, böyle yapacağız” demişlerdi, ama İmam (a.s) hepsinin tekliflerini geri çevirmişti. Eğer isteseydi kendisi hakkını geri almak için kıyam edebilirdi, başkalarının yardımına ihtiyacı yoktu, ama İslam toplumunun bu ihtilaf ve kavganın altından kalkamayacağını gördü ve kenara çekildi bu yüzden. Bu bizim için bir derstir, simdi düsüne bilirsiniz ozaman islamiyete zarar gelmesin diye Hz Ali mücadele etmedi simdi ama öyle bir tehlike yok, eger böyle düsünürseniz cok yanlis, cünkü simdiki tehlike Amerika, israil vb bir cok müslüman düsmani ülke bizim yapacagimiz ayrimcilik, bu seytan ülkelerin ekmeyine yag sürmektir, biraz uyanik olalim,bizim birlik beraberlik icinde cailsmadigimiz sizcede beli deyilmi? dünyada en cok ezilen müslümanlar neden acaba? birazda kendimize sormaliyiz,herseyden önce sag duyulu olmaliyiz, hic kimsenin oyununa gelmemeyi tafsiye ederim,niyetim sizi kirmak ve incitmek deyil yanlisim varsada helal edin.
              we selam
              Allaha emanet olun

Yorum

hoş geldiniz.
                Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

"Ceddim Resulullah'ın dini benim kanımla ayakta kalacaksa; ey kılıçlar doğrayın beni." İmam Huseyn aleyhisselam

İlahi, İslami yayma yolunda, imam Ali aleyhisselamın halifelik makamının gasp edilmediğini savunacak ve o gün kapısını ateşe verdiren kişilere hz. makamını layık görecek veya bu kişilerle iş birliği içinde olan kişilerle aynı safta yer almaktan sana sığınırım.

Yorum

bu üyeyi (aşığı kerbela) hemen gönderin, banlayın

burası onun standartlarına uygun değil...

bu ateşle o ancak gulatların ya da alevilerin arasında rahat edebilir...gitsin oralarda avazı çıktığı kadar bağırsın.. burda boş yere birbirimizi germeye gerek yok...

Yorum

üyeliğimin silinmesini istiyorum

Yorum

[quote author=asigi.kerbela link=topic=10076.msg64061#msg64061 date=1260115939]
                        üyeliğimin silinmesini istiyorum
                        [/quote] Üyeliğinizi silmiyorum. Size zorla yazdıran yok değerli kardeşim. Şayet bu üslupla devam edecekseniz yazmazsınız veya foruma girmezsiniz olur biter.

Yorum

o zaman bunu gönderin gibi ...EDİT... söylemlerin önüne geçin

Yorum

bu sitede üyelerin kendi üyeliklerini iptal hakları yok mu kendileri silemiyor mu, sadece yönetim mi silebiliyor?

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=10076.msg64069#msg64069 date=1260118731]
                              bu sitede üyelerin kendi üyeliklerini iptal hakları yok mu kendileri silemiyor mu, sadece yönetim mi silebiliyor?
                              [/quote]

evet sadece yönetim silebiliyor.Ve bu üyenin isteği üzre üyeliği sonlanmıştır
                              Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                              İmam Ali (a.s)

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X