Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Selamun aleyküm Can kardeşlerim

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Selamun aleyküm Can kardeşlerim

Merhaba

Adım abdulkadir Web tasarimcıyım

İnternet üzerinde islami site yöneticlerine ulaşarak islami siteleri tasarlamak için teklf gönderiyorum velayet.com site yöneticisine de sesleniyorum sizden de böyle bir teklif gelirse görüşelim inşallah. Mesene adresim ehlibeyt_gules@hotmail.com

Ynt: Selamun aleyküm Can kardeşlerim

hoşgeldiniz

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=9956.msg63190#msg63190 date=1259691281]
      hoşgeldiniz
      [/quote]

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

[quote author=sitetasarim link=topic=9956.msg63158#msg63158 date=1259677678]
        Merhaba

Adım abdulkadir Web tasarimcıyım

İnternet üzerinde islami site yöneticlerine ulaşarak islami siteleri tasarlamak için teklf gönderiyorum velayet.com site yöneticisine de sesleniyorum sizden de böyle bir teklif gelirse görüşelim inşallah. Mesene adresim ehlibeyt_gules@hotmail.com
        [/quote]

abdülkadir kardeşimiz şiaya sempatisi sebebiyle olacak olmalı ki ehlibeyt adıyla msn adresi almış. kendisine umarız hayırlı olur ve gerçekten Ehlbeyt a.s.'ı tanımasına vesile olur. kardeşimizle güzel sohbet ettik. gerçekten başarılı görünüyor. sitemiz için faydalı olabileceğine inanıyorum yalnız yine de bizim için biraz yabancı. inşallah zamanla paylaşımları olur da kendisini daha iyi tanırız. çünkü site yönetimi haklı olarak teknik konularda güven telkin eden kişilerle çalışmak ister...

hoş geldiniz Abdülkadir kardeşimiz. umarız üyeliğiniz hayırlı olur. paylaşıma vaktiniz bulunur.

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=9956.msg63190#msg63190 date=1259691281]
          hoşgeldiniz
          [/quote]
          Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

ve aleyküm selam kardeşim

Yorum

YUKARI ÇIK
            Çalışıyor...
            X