hayattan ve yasamaktan bezmiş bir insan olarak aranızdayım.umarım burası benim için bi çıkış yolu olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
slm
Daraltma
X
-
Ynt: slm
Bezginlikten kurtulmak için o kadar çok yol varki kardeş.
bunların en kolay ve zevkli olanıda okumak, ve becerebilirsen yazmak
inşAllah ruh haline iyi gelir bizlerde sizin paylaşımlarınızda nfeyz alırız
Hoşgeldin Aramıza
Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)
-
aleyküm selam wr wb
aramıza hoş geldiniz, sorun ve sıkıntılarınız hususunda size yardımcı olacak şu linkteki makalelere bakmanızda yarar vardır:
http://www.velayet.com/index.php?topic=7620.0
http://www.velayet.com/index.php?top...5.0#quickreply
عاشق اگر رنگی از معشوق نگیرد در عشق خودش صادق نیست
Yorum
-
a slm kardeşm hoş geldiniz aramıza
üyeliğiniz size ve bize hayırlar getirsin inşallah
ilginç
ben de öyle bir ruh halinde iken,, olan yarım yamalak imanımı da kaybetmek üzereyken saf şia itikadı beni kurtardı. Ehlibeyt sevgisi yeniden bana yaşama sevinci verdi.. Sahibuz zamanın zuhuruna dair ibadetler bana tekrar adaleti tesis edebileceğimiz inancıyla hayata döndürdü...
sana da tavsiye ederim...
Kur'an'a bakıyordum... güzel
içinden çıkılmayacak ayetler olsa da hallediyordum...
hadislere bakıyordum sünniyken berbat... Kur'an ve akla ters
tarihe bakıyordum berbat.. çelişkiler dolu...
oysa şiaya girince tüm sistemimim harika vicdan akıl ve nakil uyum içinde hayata mutlu bir bakışı sağladılar...
Rabbim şiilere bu mektebin değerini bildirsin...
sen neden bıkmışsın kardeşim paylaş bizimle... benzer sorunlar mı nedir istersen özelden...
burasının sna şifa olacağı Allah'ın izniyle kesindir... çok sıcak arkadaşlar vardır...
aramıza hoş geldiniz.. sizi buraya ileten Allah'a hamd resulune ve ehlibeytine salat olsun..
Yorum
-
-
Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız kardeş, elbet bizimde paylaşacağımız birşeyler vardır, sabırla bu Forum'da muhteşem yazıları okumanı tavsiye ediyorum. Benim nezaman vaktim olsa hemen buraya kendimi atıyorum ve ayrılamıyorum ekrana gözlerim kilitleniyor. Ben bu halimden çok mutluyum inşaallah sende buradan istifade edersin burada ilim deryasına sende dalarsın...
Yorum
-
[quote author=mirzehan link=topic=9491.msg60693#msg60693 date=1257621756]
Bezginlikten kurtulmak için o kadar çok yol varki kardeş.
bunların en kolay ve zevkli olanıda okumak, ve becerebilirsen yazmak
inşAllah ruh haline iyi gelir bizlerde sizin paylaşımlarınızda nfeyz alırız
Hoşgeldin Aramıza
[/quote]
[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]
Yorum
-
[quote author=Kerbela44 link=topic=9491.msg60695#msg60695 date=1257622350]
Allah'tan kurtulanlardan olmamız dileğiyle
hoş geldiniz..
[/quote]Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.
Yorum
Yorum