Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeni bir nefes

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Yeni bir nefes

Hoşgelmişsiniz. İnşallah güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz.
    vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
    [center]

Yorum

[quote author=ali_siasi link=topic=8617.msg56285#msg56285 date=1255005712]
      Hoşgelmişsiniz. İnşallah güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz.

[/quote]

[move][shadow=red,left][glow=red,2,300]Biz SAHİPSİZ Değiliz...[/glow][/shadow][/move]

Yorum

Hoşbuldum kardeşler,inşallah ilk fırsatta başlarım paylaşımlarıma.Eksik olan bir yer var mı oradan başlayayım
        İyilik güzel ahlaktır.
        Kötülük ve günah da insanın kalbini rahatsız eden ve başkasının görmesinden çekindiği şeydir

(Müslim, Birr,15;Tirmizi, Zühd, 52)

Yorum

Aleyküm selam adile hosgeldin...iyiki geldin foruma renk katacaksin eminim
          Allah Bize Yeter!
          O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

aleykumselam hoşgeldiniz
            Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
            İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=adile link=topic=8617.msg56257#msg56257 date=1254996344]
              Zaten bizim oradan epey kardeş var burada ama site adı vermek yasakmı bilmediğimden bizim ora dedim
              [/quote]

niye yasak olsun ki buyrun paylaşın

Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
              İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=adile link=topic=8617.msg56241#msg56241 date=1254986423]
                Selamun Aleykum değerli forum sakinleri
                Sitenizi bir kardeşimin vasıtasıyla öğrendim ama burada başka tanıdığım kardeşlerimin olduğunu da gördüm.
                Yüreğinde müslümanım diyen herkese bir yer olan sünni bir kardeşinize aranızda yer var mıdır acaba?
                [/quote]

ve aleykum selam adile kardeşim...

hoş geldiniz...

Kullarıma, sözün en güzel olanını söylemelerini söyle. Çünkü şeytan aralarını açıp bozmaktadır. Şüphesiz şeytan insanın açıkça bir düşmanıdır.(İsra-53)

Yorum

welayet.com kendine güvendiği için öyle site adı yasaklama gibi saçma sapan kıskançlıkları kurallaştırmaz...

hararatten dolayı bazen bilgi kalitesi yerini ruhların itişmesine bıraksa da her zaman için vazgeçilmez bir bağımlılık oluşturur welayet.com

aramıza hoş gelmişsiniz adile kardeş. inşallah gelişinizi bize ve size hayırlar getirir...

bir sünninin şiiler için böyle hoş giriş yaparak sitemize girmesi bizi fazlasıyla umutlandırdı ve güzel havalar estirdi. son zamanlarda canımızı sıkan yığınla olaydan sonra... Allah seni layık olduğun makama taşısın. değilsen layık olacağın amelleri sana ihsan etsin...

Yorum

[quote author=adile link=topic=8617.msg56250#msg56250 date=1254992242]
                    Ama size azcık ama çok az kırgınım. Özletiyorsunuz kendinizi. Arada bizim oraya da merhaba deseniz eskisi gibi, olmazmı?
                    [/quote]

Aslına bakarsanız sizin oraya merhaba demesemde ara ara ziyaretçi olarak gündemi ve yönetimi takip ediyorum. Sizin azıcıkta olsa bana kırılmanızı istemem. Zira o forumda benim kalmamı isteyen nadir üyelerden idiniz. Ve özellikle bir konuda şialara atılan iftiralara karşı gösterdiğin o muhteşem tepkinizi, herkese gururla anlatıyorum..

Yorum

[quote author=ehlibeytin_izinde link=topic=8617.msg56367#msg56367 date=1255042215]
                      welayet.com kendine güvendiği için öyle site adı yasaklama gibi saçma sapan kıskançlıkları kurallaştırmaz...

hararatten dolayı bazen bilgi kalitesi yerini ruhların itişmesine bıraksa da her zaman için vazgeçilmez bir bağımlılık oluşturur welayet.com

aramıza hoş gelmişsiniz adile kardeş. inşallah gelişinizi bize ve size hayırlar getirir...

bir sünninin şiiler için böyle hoş giriş yaparak sitemize girmesi bizi fazlasıyla umutlandırdı ve güzel havalar estirdi. son zamanlarda canımızı sıkan yığınla olaydan sonra... Allah seni layık olduğun makama taşısın. değilsen layık olacağın amelleri sana ihsan etsin...
                      [/quote]

Umuda ihtiyacımız var kardeşim,ayrılıkları körüklemeye eski yaraları kaşıyıp kanatmaya değil.
                      Tek yürek tek bilek olmalıyız zulme karşı,ümmet olma bilincini taşımalıyız.
                      Duanıza tüm yüreğimle amin diyorum ve inşallah siz değerli kardeşlerim içinde aynı güzel makamları diliyorum Rabbimizden
                      İyilik güzel ahlaktır.
                      Kötülük ve günah da insanın kalbini rahatsız eden ve başkasının görmesinden çekindiği şeydir

Yorum

[quote author=selmani_can link=topic=8617.msg56369#msg56369 date=1255042596]
                        [quote author=adile link=topic=8617.msg56250#msg56250 date=1254992242]
                        Ama size azcık ama çok az kırgınım. Özletiyorsunuz kendinizi. Arada bizim oraya da merhaba deseniz eskisi gibi, olmazmı?
                        [/quote]

Aslına bakarsanız sizin oraya merhaba demesemde ara ara ziyaretçi olarak gündemi ve yönetimi takip ediyorum. Sizin azıcıkta olsa bana kırılmanızı istemem. Zira o forumda benim kalmamı isteyen nadir üyelerden idiniz. Ve özellikle bir konuda şialara atılan iftiralara karşı gösterdiğin o muhteşem tepkinizi, herkese gururla anlatıyorum..

[/quote]

Hımm demek takiptesiniz.İnşallah adem toprak kardeşimle adil bir yönetim sergiler,tüm kardeşlerimizin huzurla paylaşım yapıp kucaklaşacağı bir ortam oluşturabiliriz.Hangi konudan bahsettiğinizi tam hatırlayamadım çünkü biz sık sık olaylara müdahale eder haklıdan ya da o an güçsüz durumda olandan yana olmaya çalışırız.Hatta bir üyemiz bizi 7 silahşörler ilan etti.Her hatırladığımda gülerim.

Bu sayfada 7 silahşörlerden ikisi daha var. Hoşbuldum adem toprak ve Hilalnur

Tüm hoşgeldin diyen kardeşlerden Allah razı olsun inşallah hep hoş ortamlarda bulunur,Rabbimizin hoşuna gidecek işler yaparız
                        İyilik güzel ahlaktır.

Yorum

Yorum

[quote author=SALİH link=topic=8617.msg56389#msg56389 date=1255065956]

[/quote]

Vavv SALİH kardeş bu ne hoş bir karşılama.Bir bayanın ruhuna hitap etmeyi iyi biliyorsunuz,çok memnun kaldım.Rabbim razı olsun hoş buldum
                            İyilik güzel ahlaktır.

Yorum

Hoşgeldiniz adile kardeş üyeliginiz karşılıklı hayırlara vesile olur inşAllah
                              ''Ey göz!
                              Yaşla dolup taş,ağla ağla durmadan,
                              Çünkü kim ağlayacak şehitlere sonradan
                              Ağla o kervana ki taktir ile yürüyor,
                              Ahde vefa etmeğe ölüm onu sürüyor''

Yorum

Hoşbuldum Şehadet kardeş,duanıza tüm kalbimle amin diyorum
                                İyilik güzel ahlaktır.

Yorum

YUKARI ÇIK
                                Çalışıyor...
                                X