Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Esselamu aleykum ve rahmetullah

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ynt: Esselamu aleykum ve rahmetullah

henüz bakmadim...
    dur bakayim

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

Aleykum selam hoşgeldiniz..gülistan ablamızın eşini sitede görmek bizleri mutlu etti..inş sizinde nasıl şia oldum adlı bölümüne yazacağınzı yazıyı tez zamanda okuruz..gülistan ablamınkinide henüz tam okuyamadım ama merak ediyorum en kısa zamanda ablamızın yazısınıda okuyacağım...bu arada birbirinize hitap şekliniz çok hoş imrendim Rabbim daim birbirinize sevgi mabediyle bağlandırsın sizi inşAllah'u teala.. selam ve dua ile...
      [center]

[center][center]

Yorum

sen daha benim yazdigimi bitirememissin yebnezehra bacim, esimin hikayesininde bir kismini yazdik bile...ama onun hikayesi hizli gelmez, vakit olarak cok kisitli...

dualarina candan amin diyorum bacican
        Allah herkese nasib etsin

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=5323.msg31572#msg31572 date=1243594587]
          sen daha benim yazdigimi bitirememissin yebnezehra bacim, esimin hikayesininde bir kismini yazdik bile...ama onun hikayesi hizli gelmez, vakit olarak cok kisitli...

dualarina candan amin diyorum bacican
          Allah herkese nasib etsin

[/quote] ablam bayadır forumda sadece bir iki konuya bakıp çıkıyorum bu haftalarda sınavlarım var kodları ezberlemem gerekttiğinden yazını okuyamadım inş bi bu sınavları atlatayım okuyacağım...ozmana kadar meraktan çatlıyacağım galba
          [center]

[center][center]

Yorum

Allah zihin acikligi versin bacim...insaAllah basaracaksin...tabi ki o daha önemli...sen konsantreni bozmadan devam et, bizde güzel haberlerini alip sevinelim ins.

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=5323.msg31576#msg31576 date=1243594867]
              Allah zihin acikligi versin bacim...insaAllah basaracaksin...tabi ki o daha önemli...sen konsantreni bozmadan devam et, bizde güzel haberlerini alip sevinelim ins.
              [/quote]inş ablam ama bu aralar kafam baya karıştı kitabı açınca ağlayasım geliyor büsürü kod var neyse herzamanki gibi konuyu saptırmaya başlıyom ben
              [center]

[center][center]

Yorum

[quote author=mikdat link=topic=5323.msg31536#msg31536 date=1243587960]
                aleyküm selam ve rahmetullah...
                Hosgeldiniz
                [/quote]
                vela hevla vela kuvvete illa billahul ALİYYUL AZİM
                [center]

Yorum

aleyküm selam ve rahmetullah hoşgeldiniz abi...

Yorum

Aleykum selam imam_seccad abi. Şeref verdiniz merakla bekliyoruz inşAllah yazacaklarını.
                    Bu arada arkadaşlara ve banada fena ders verdin pc ye mesajı bile ablama yazdırıyorsun. oysa biz evin internetten bişeyler bulma bakma vs vs sorumlusuyuz (görevlisi) . oysa sen...
                    Tebrik ederim.
                    Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=5323.msg31541#msg31541 date=1243590094]

hilalnur bacim, sadece ve sadece söyledigi sözleri aktariyorum müdahale etmiyorum, demistim, kendisi yavas yavas düsünüp, yavas hareket etmeyi sever, bende biraz hizliyim, simdi halimizi bi düsün bekliyorum, ekrana bakiyorum, saga sola bakiniyorum, bidahaki cümle ha geldi ha gelecek

o anlamadim dedigin cümleleride "alakadarim" derken, yazdiklarini kastetti..."insaAllah aramizda görürüz" derkende hem saka yapti hemde dua etti, yani "nasil sii olduk" bölümünde ins. senide görürüz dedi

?

[/quote]

himm tamam ,ya kusura bakmayin benim anlayisim biraz kitdir da,jetonum köseliymis öyle derler
                      Allah Bize Yeter!
                      O Ne Güzel Vekildir...

Yorum

cümlenize gösterdiginiz samimi ilgiden dolayi cok tesekkür ediyorum.
                        ayni zamanda bu kadar geciktigim icin özür diliyorum.

hilalnur kardesim, dert degil, sonucta düsmüs nasilsa

mirzehan kardesim, ben onu yaptirana kadar 8 defa cay servisi yapiyorum, yazi uzun olursa aksam yemekleride benden :-X

yebnezehra bacim, klasik bir cevap vereyim "insan sevince" dualar icin amin diyorum, Allah bütün bekarlara kismet etsin

mufazzal kardesim, herkes kendi alaninda güzel ve memnun, ne kadar cay servisi o kadar hizmet yani

En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 07.08.2020, 17:30.

Yorum

[quote author=Şehadet link=topic=5323.msg31689#msg31689 date=1243630085]
                          aleyküm selam ve rahmetullah hoşgeldiniz abi...
                          [/quote]
                          Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

[quote author=imam_seccad link=topic=5323.msg34631#msg34631 date=1244414334]

yebnezehra bacim, klasik bir cevap vereyim "insan sevince" dualar icin amin diyorum, Allah bütün bekarlara kismet etsin

[/quote]Amin İnşallah'u teala
                            [center]

[center][center]

Yorum

YUKARI ÇIK
                            Çalışıyor...
                            X