Siteye piri horosani sayesinde önceden üye olmuştum ama girme fırsatı bulamıyorum, artık buradayım, tüm canlara iyi geceler...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
selamın aleyküm
Daraltma
X
-
Ynt: selamın aleyküm
[quote author=haydar903 link=topic=4105.msg23471#msg23471 date=1241299220]
Siteye piri horosani sayesinde önceden üye olmuştum ama girme fırsatı bulamıyorum, artık buradayım, tüm canlara iyi geceler...
[/quote]
a.s. hoşgeldin tekrar kardeş
aktif katılımlarını bekleriz inşAllah
Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)
-
[quote author=gulistan_2 link=topic=4105.msg23489#msg23489 date=1241308193]
ve aleykum selam kardesim
hosgeldiniz
[/quote]Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.
Yorum
-
ALEYKUM SELAM ARAMIZA HOŞGELDİNİZ UMARIZ SİTEDENN YARARLANAN VE SİTE İÇİNDE YARARLI ÜYELERİMİZDEN OLURSUNUZ İNŞ...De ki: «İstediğinizi yapın; Allah, peygamberi ve mü’minler yaptıklarınızı görecektir. Sonra hepiniz, görülmeyeni ve görüleni bilen Allah'a döndürüleceksiniz. O size, yaptıklarınızı bildirecektir.»
(Tevbe Suresi 105)
Yorum
-
Aleykum selam Hoş geldiniz
karşılıklı hayırlara vesile oluruz inşaallah
Selam ve dua ile....YA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN
YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL
AMA ASLA İKİYÜZLÜ OLMA
MEVLANA
ιηѕαηℓαя уαℓαη кσηυşмαктα, нιℓєкαяℓıктα νє ιкιуüzℓüℓüктє σ кα∂αя υѕтαℓαşмışℓαякι şєутαηıη вυ кσηυℓαя∂αкι şöняєтι υηυтυℓυρ gιтмιş...
Yorum
Yorum