Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

tanışma

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

tanışma

selamun aleykum
    ben ibrahim bartınlıyım iki yıldır şii oldum 70 doğumluyum ilahiyat mezunu öğretmenim istanbulda ikametteyim okumayı zahmete girmeden sohbet etmeyi severim (nette olduu gibi) eski devrim marşlarından birini arıyorum hala onun sayesinde neler buldum ama o marşı bulamadım
    a e o

Ynt: tanışma

hoşgelmişsin ibrahim kardeş. Hayırlı paylaşımlar dilerim.
    Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

ve aleykum selam kardesim
      hosgeldiniz
      ilahiyat mezunu bir sii kardesimiz
      enteresan paylasimlariniz olacagini saniyorum
      hayirlara vesile olursunuz insaAllah

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=2672.msg12820#msg12820 date=1238200408]
        ve aleykum selam kardesim
        hosgeldiniz
        ilahiyat mezunu bir sii kardesimiz
        enteresan paylasimlariniz olacagini saniyorum
        hayirlara vesile olursunuz insaAllah

[/quote]
        Derdin kendindedir bilmiyorsun, derman yine sendedir görmüyorsun, içine koca bir alem yerleştirilmiş; sen hala kendini küçük bir şey zannediyorsun. / Hz. Ali (as)

Yorum

[quote author=musaaydin link=topic=2672.msg12813#msg12813 date=1238190481]
          selamun aleykum
          ben ibrahim bartınlıyım iki yıldır şii oldum 70 doğumluyum ilahiyat mezunu öğretmenim istanbulda ikametteyim okumayı zahmete girmeden sohbet etmeyi severim (nette olduu gibi) eski devrim marşlarından birini arıyorum hala onun sayesinde neler buldum ama o marşı bulamadım
          a e o
          [/quote]

Saygı değer kardeşim, foruma hoş geldiniz sefa getirdiniz. İnşaallah farklı paylaşımlarınızdan istifade edeceğimize inanıyorum.

Yorum

Aleyküm selam kardeşim hoş geldiniz değerli paylaşımlarınızı bekliyoruz..

Yorum

a.selam İbrahim kardeşim,hoşgeldiniz.
              değerli fikirlerinizden ve görüşlerinizden istifade etmek isteriz.
              Aktif olmanız dileklerimle
              Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
              İmam Ali (a.s)

Yorum

Aleyküm selam kardeşim hoş geldiniz

Yorum

a.s hos geldiniz kardesim

Yorum

Aleyküm selam hoş geldiniz..

Yorum

ibrahim kardeş
                      nickinizi değişseniz daha uygun olacak sanki. Üyeler sizi musa aydın hoca zannediyorlar. ben kendi şahsıma 3-4 kişiye hayır o değil şurada yazmış kendisi bak demek zorunda kaldım.
                      sanırım diğer arkadaşlarda böyle sorularla karşılaşıyorlar.
                      hem o nicki belki ilerde Musa Aydın hoca kendisi bizzat foruma üye olarak kullanmak ister ne dersin

benimki sadece bir tavsiye bilecek sizin neticede. Allaha emanet olun.
                      Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=Murtazaali link=topic=2672.msg12933#msg12933 date=1238217547]
                        [quote author=musaaydin link=topic=2672.msg12813#msg12813 date=1238190481]
                        selamun aleykum
                        a e o
                        [/quote]

Saygı değer kardeşim, foruma hoş geldiniz sefa getirdiniz. İnşaallah farklı paylaşımlarınızdan istifade edeceğimize inanıyorum.
                        [/quote]
                        Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.

Yorum

YUKARI ÇIK
                        Çalışıyor...
                        X