2 yıllık caferi ,yeni doğmuş birinden selam ve sevgiler ,ehli-beyt dostları, yani Peyamberi-Azam'ın kokusunu üzerinde hissedenler,bana da aranızda yer varmı...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Selam ehlibeyt
Daraltma
X
-
medeniEtiketler: Yok
-
medeni
-
medeni
-
Ynt: Selam ehlibeyt
[quote author=medeni link=topic=2097.msg9464#msg9464 date=1236288441]
2 yıllık caferi ,yeni doğmuş birinden selam ve sevgiler ,ehli-beyt dostları,yani Peyamberin kokusunu üzerinde hissedenler,bana da aranızda yer varmı...
[/quote]
Maşallah kardeşim Allah daim etsin inşallah,
hoşgeldiniz aramıza,paylaşımlarınızı beklemekteyizGönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
İmam Ali (a.s)
Yorum
-
[quote author=Ebul Fazl link=topic=2097.msg9562#msg9562 date=1236352987]
aleykum selam hoş gelldiniz
[/quote]Yezid,bu yaptıklarınla ancak kendi derini yüzdün ve kendi etini parçaladın. Çok sürmeyecek;Peygamberin evlatlarının kanını akıtmak ve Ehl-i Beyt'ine saygısızlıkta bulunmakla yüklendiğin bu vebalin altında Peygamberin huzuruna çıkacaksın.Ogün Allah onları bir araya toplayacak ve haklarını alacaktır.
Yorum
-
medeni
Cafer Sadık aleyhisselâm:
«İblis, kendisini Âdem (aleyhisselâm) ile kıyasladı ve şöyle dedi: "Beni ateşten, onu balçıktan yarattın." (Sa'd, 76)......Eğer Allah'ın, Âdem'i yarattığı özü (yed'i kudreti), ateşle kıyaslasaydı, bunun ateşten çok daha aydınlık ve nur saçan bir şey olduğunu görecekti.»..........Kafi ilmin fazileti.174...................selam ve dua ile
Yorum
Yorum