Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Selamın aleyküm

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Selamın aleyküm

Selamın aleyküm sevgili arkadaşlar
    Elhamdülillâhillezi hedanâ li hâzâ vemâ künnâ linehtedî levlâ en hedanallah.. (7 / A'RÂF - 43)

Ynt: Selamın aleyküm

Aleyküm Selam
    O'na yönelin ve O'na karşı takva sahibi olun. Salatı ikame edin ve müşriklerden olmayın;onlar ki, dinlerini parçalayıp fırkalar haline geldiler. Her fırka kendi elindekiyle sevinir. (Rum,31-32)

Yorum

[quote author=Muhammed Taki link=topic=23795.msg158635#msg158635 date=1345012899]
      Aleyküm Selam
      [/quote]

Yorum

Aleyküm Selam kardeşim
        [center]
        ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
        [center]
        Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
        Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

Teşekkür ediyorum arkadaşlar, foruma üye olmuştum da yazmak bugüne kısmetmiş. İstanbul-Ümraniye'de ikamet ediyorum, bu kutsal yolu benimsememde bir arkadaşınızın büyük payı var onu da inşaallah "nasıl şii olduk" bölümünde anlatacağım.. Umarım sizlerle daha da yakınlaşırız
          Elhamdülillâhillezi hedanâ li hâzâ vemâ künnâ linehtedî levlâ en hedanallah.. (7 / A'RÂF - 43)

Yorum

ve aleykum selam kardes hosgeldiniz
            sii olus sürecinizi yazarsaniz ilgiyle okuruz

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=23795.msg158648#msg158648 date=1345027399]
              ve aleykum selam kardes hosgeldiniz
              sii olus sürecinizi yazarsaniz ilgiyle okuruz
              [/quote]

Yorum

Aleyküm selam kardeş, hoş geldiniz.
                Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
                Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Hoşbulduk arkadaşlar, ilginiz için teşekkür ediyorum

Yorum

Aleyküm Selam hoşgeldin kardeşim.Adın ne kardeş belki tanırım çünki Ümraniyede Şii iki elin parmağını geçmiyor ..
                    Haktır Allahım Muhammed mahım
                    Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah

Yorum

Ve aleykum selam.
                      [move]Dünyadan adalet bekleme. Adalet sahibine zulmetmiş olursun.[/move]

Yorum

[quote author=Cihandar link=topic=23795.msg158679#msg158679 date=1345051991]
                        Aleyküm Selam hoşgeldin kardeşim.Adın ne kardeş belki tanırım çünki Ümraniyede Şii iki elin parmağını geçmiyor ..
                        [/quote]

Adım Gazanfer, ben şahsen Aleviyim kardeş daha yeni yeni hakiki Aleviliği bulduğumu düşünüyorum Aynen dediğin gibi araştırdım ama buralarda bildiğim kadarıyla Şii bir cami veya cemaat yok malesef, sen nerede oturuyorsun Cihandar kardeşim?

Yorum

Ben Onur kardeşim irfan sen misin

Yorum

smiling_destiny kardeşim aleyküm selam hoşgeldiniz."Nasıl şii olduk" başlığında yazınızı okudum çok etkilendim ve çok mutlu oldum.
                            Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                            İmam Ali (a.s)

Yorum

[quote author=smiling_destiny link=topic=23795.msg158689#msg158689 date=1345054979]

Adım Gazanfer, ben şahsen Aleviyim kardeş daha yeni yeni hakiki Aleviliği bulduğumu düşünüyorum Aynen dediğin gibi araştırdım ama buralarda bildiğim kadarıyla Şii bir cami veya cemaat yok malesef, sen nerede oturuyorsun Cihandar kardeşim?
                              [/quote]

Vayy agam bende Ümraniyedenim ben seni İrfan diye bi kardeşim var ona şey ettim oda Ümraniyede oturuyor oda Aleviydi caferi oldu oda üye olucakdı ben profiline velayet sitemizin linkini atmıştım gireceğini söyledi.Sen ben Ümraniyeden diyince o sandım.Ben Ümraniye'de çarşıya yakınım sende yakın isen ben caferileri vede alevileri toplayan bir sohbet vede grup kurdum internetten konuşuyorum işi reele dökücez sıcak bakarsan özelden yazışalım...

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X