Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kocaeli'den Selam Olsun

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kocaeli'den Selam Olsun

Selâmün aleyküm tüm dostlara. Üniversite dolayısıyla yıllardır kocaelideyim. Ve her insan gibi dünya hayatında hatalarımız günahlarımız oldu. Allah affetsin. Kendimi manevi olarak boşlukta hissediyorum uzun zamandır. Caferi'yim. Aslen ığdırlıyım. Dediğim gibi dünya nimetlerine aldanıp ebedi hayatın anahtarı olan namazla aram açıldı üniversiteye başladığımdan beri. Şimdi tekrardan Allah'a yönelmek istiyorum. İlk mesaj için biraz garip bir giriş olmuş olabilir. Son zamanlarda siyonizm, deccal , illüminati gibi konuları araştırdıkça manevi yönümü ne kadar boşladığımı farkettim. Yine birgün bi konu hakkında araştırma yaparken sitenizi keşfettim. Allah'ın izniyle güzel paylaşımlar yapıyorsunuz okuyup öğrenmemize vesile oluyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Yazışmalıkta umarım güzel sohbetlere dahil olurum.

Allah'ın rahmeti üzerinize olsun.

Ynt: Kocaeli'den Selam Olsun

Hoş geldiniz değerli kardeşim.
    Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Aleykum selam
      Hos geldin kardes.

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=23061.msg147767#msg147767 date=1334837398]
        Hoş geldiniz değerli kardeşim.
        [/quote]

Yorum

Tam doğru yerdesiniz. öncelikle geçmiş olsun kötü günler yaşamışsınız inşaAllah artık emin yerdesiniz ve bir daha o zamanlara dönmeyeceksiniz..

Namaza başlamadıysanız tez başlayın. Çünkü geçen günlerin telafisi yok. inanç sorunları bir şekilde hallolur ve oluyor da, gerçekte insan ne kadar inkar ettim dese de içindeki inanç yok olmuyor. siz ne olur ne olmaz diyerek işi şansa bırakmayın ve namazlarınızı hiç bir zaman borca kazaya komayın.. yoksa biriken borçlar bir gün tepenize öyle biner ki en üstte şeytanın da ağırlığıyla inancınızı kaybedersiniz ve cehennemi boylarsınız. Allah korusun.

buraya gelmişsiniz ki doğru olmaya karar vermişsiniz. bu durumda artık şöyle bir hadisin muhatabı olmuş bulunuyorsunuz: imandan sonra küfre dönmeyi ateşe atılmak gibi tehlikeli ve korkunç gören, imanın lezzetini alır. işte bu durumda dinin direği olan ve sizi de diriltecek olan namazı kesinlikle aksatmayın. kafanızda onu ihmale dair yeşermeye aday hiç bir fikre geçit vermeyin. taviz vermeyeceğiniz tek konu bu olsun yaşamınızda. namazı tartışmayın içinizde.. çünkü imanı zayıf olan birinin namazı tartışmaya pazarlığa açması kendinden vardığı bir nokta olmayıp, şeytanın boynuna yular takıp zorla sürüklediği bir sonuçtur. Ve şundan da emin olun ki şeytan o konumla da yetinmeyecek, sizi küfrün ortasına saplayacak hem de dönüşsüz olarak..

ben çok korkarım, dönüşsüz olan küfür/kafirlikten. ebedi cehennemlikten.. Rabbim muhafaza buyursun.

temeliniz iyi, şii ve Ehlibeyt dostusunuz. Ehlbeyt ve İmamı Zaman a.f. size şefaatçi olacak ve günahlarınızı telafi edecektir. Umarız böyle olur. Ancak böyle olması için sizin aklınızı başınıza toplamanız ve İmam Zaman a.f'ten böyle bir şefaat talebinde bulunabilmeye yüzünüzün olması gerekir. O da dediğim gibi namazla başlar.. Namaz hesabını öderseniz diğer kalanları çok rahat geçersiniz ahirette. namazı geçemezseniz o barajdır takılır kalırsınız...

ve namaz sizi bütün kötülükleren de alıkoyacak, önceden imkansız gördüğünüz düşünce ve inanç sorunlarının ne kadar kof ve bozuk bi örümcek ağı misali ve zayıf olduğunu göreceksiniz...

biz her zaman yanınızdayız. size dua ediyoruz. burdaki tüm kardeşlerim..

ben sizin için bir iki günde bi iznillah sizin inanç ve yaşayış sorunlarınızın düzelmesi ve İmam Mehdi a.f. ordusunda asker olacak bir kişiliğe ve yaşama ulaşmanız için salavat çekeceğim.. 1000 tane...

Allahümme Salli Ala Muhmmed ve Ali Muhammed ve Accil Ferecehum...

Yorum

hoşbulduk kardeşlerim. Qom u aşk Allah razı olsun kardeşim. güzel mesajını görünce çok sevindim. şimdi az önce başımdan geçen bir olay var . uygun bir konu başlığının altında anlatmak istiyorum. uygun bir yer bulamazsam buradan anlatacağım inşallah.

Yorum

Allah cümlemizden Razı olsun. O senin bakışındaki güzelliktir. Ehlibeyt bağlıları bizim muhabbet dolu kardeşlerimizdir.. Hikayeni merakla bekleyeceğim...

Yorum

Qom u aşk kardeşim başımdan geçen hikayemi serbest kürsüde anlattım. daha müsait günlerde İllüminati ve deccal hakkında bi araştırmamı yazmayı planlıyorum. bazı hadisleri incelediğimde illüminati'nin deccal'e hizmet ettiğini kavradım. inşallah en güzel şekilde araştırmamı ifade edebilirim.

Yorum

ve aleykum selam kardes hosgeldiniz

insaAllah hayirli paylasimlariniz ve arastirmalarinizla bizlere yeni ufuklar acarsiniz

en kisa zamanda namaziniza yönelebilmeniz icin duaciyiz kardesim
                  yalniz degilsiniz

Biliyorsan buyur konus...konusta feyiz alsinlar...bilmiyorsan tut dilini seni bir adam saysinlar

Yorum

kardeşim. hoşgeldiniz. mende ığdırlıyım. bu siteye geldiğiniz için pişman olmayacaksınız.
                    inşaallah ığdırda da tanışırız.
                    [center]
                    ..ey ahle aalam agham Eli mazloome... یا ابا عبدالله الحسین
                    [center]
                    Bizleri öldürün! Zira Halkımızın bilinci daha da artacak!
                    Şehid Seyyid Abbas Musavi(Eski Hizbullah Lideri)

Yorum

[quote author=gulistan_2 link=topic=23061.msg147842#msg147842 date=1334881416]
                      ve aleykum selam kardes hosgeldiniz

insaAllah hayirli paylasimlariniz ve arastirmalarinizla bizlere yeni ufuklar acarsiniz

en kisa zamanda namaziniza yönelebilmeniz icin duaciyiz kardesim
                      yalniz degilsiniz
                      [/quote]

Yorum

YUKARI ÇIK
                      Çalışıyor...
                      X