Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Çok Yaşa Velayet.com

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Çok Yaşa Velayet.com

8)

euzu billah ve bismillah hamd Allah'a salat resule ve aline, lanet düşmanlarına
    velayet kaç yaşında diye merak ediyordum. az önce bir konu gördüm. 2009 ocak ayında açılmış. yani velayet en az 3 yaşında.. gerçek yaşı kaç acaba. ve bir kutlama yapmayacak mıyız?

Elhamdulillah ki her geçen gün de velayet.com'un izleyicileri çoğalıyor. artık kurumsal bir marka haline gelmiş Ehlibeyt mektebinin mesajını kesintisiz her kullanıcıya açıyor iletiyor.

sen çok yaşa velayet.com. nice yılllara..

Ynt: Çok Yaşa Velayet.com

Yıl velayet.com 'un

Amin

velayet.com'un,

üyelerinin

ziyaretcilerinin

kazalardan belalardan korunması ve uzun ömürlü olması için

Muhammed ve Âline Âli Salavat

Ey Eba Abdullah... Gözler yaşlı kalmaya, kalpler zulmu sevmemeye söz verdi...

Yorum

Hiç unutamayacağım çok kutlu bir birliktelik yaşamıştık, geçen yıl geçen hafta. Ehlibeyt Konulu Sempozyum vesilesi ile Ayetullah Tashiri ve diğer kıymetli ulema ve samimi kardeşlerimizi görmek nasip olmuştu.

Ayrıca velayet.com üyesi kıymetli kardeşlerimizle de bu vesile ile görüşmek nasip olmuştu. Her ne kadar bizden pek memnun olmayan kardeşlerimiz olsa bile biz onlardan memnunuz, bizim hiç bir kardeşimize karşı şahsi veya fikri hiç bir husumetimiz yok, hepsini seviyoruz.
      Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
      Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

Sizi daha eski zannediyordum. Bu durumda ben bile yeni üyeniz sayılırım...
        Emeği geçenlerle tanışmayı çok istiyorum...İnşaAllah sağlığımda gerçekleşir.
        Puro,bildiğiniz puro işte.Bir ucunda ateş diğer ucunda bir aptal.. Malcolm X

Yorum

velayet.com 2008 yılının 26 aralığında netle ilk bağlantısını yapmıştı ama resmen açılmamız,üyelerin forumu görmesi 2009 yılı ocak ayının başında oldu sanırım 8 ocaktı bir aşura günü Hüseyni bir sevda ve heyecanla yola çıkmıştık.Evet Velayet.com açılalı tam 3 sene oldu inşallah nice 3 senelere.
          Velayet.com çok kısa sayılabilecek bir zaman diliminde dünya çapında ses getiren bir forum haline geldi bunda emeği geçen herkesten Allah razı olsun.
          Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
          İmam Ali (a.s)

Yorum

Bu arada geçen seneki sempozyuma çok istememe rağmen katılamamıştım ve içimde kalmıştı inşallah bu organizasyonun ikincisi tertiplenirse katılmak ve siz değerli dostlarımla tanışmak isterim.
            Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
            İmam Ali (a.s)

Yorum

OCAK AYININ 13-14-15 TARİHLERİNDE İSTANBULDA YENİ BOSNA TARAFLARINDA İKAMET EDECEĞİM. EĞER TOPLANTI OLURSA BENDE MUHTEMELEN KATILIRIM HERHALDE İNŞ.

Yorum

uzun seneler boyunca ;
                hak yolda çaba sarfedenlerin , kalem oynatacakları hem kendileri hemde sitemizin ziyaretçileri için Hak yol üzere olumlu katkı sağlayacakları bir ortam sağlaması umudu ve dileği ile velayet.com a uzun ömürler dilerim.

Allahumme Salli Ala Muhammed ve Al'i Muhammed...

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

Yasa

Evet mehmet abi gercekten cok degerli biri sohbetimiz guzeldi ,hakli oldugunu simdi anliyorum

Yorum

[quote author=Musavi link=topic=22415.msg138291#msg138291 date=1325152603]
                    Evet mehmet abi gercekten cok degerli biri sohbetimiz guzeldi ,hakli oldugunu simdi anliyorum
                    [/quote]

Estağfirullah Musavi kardeş, hepinizi çok özledim. Kum' u Tahranı Meşhedi kısacası İranı da çok özledim.
                    Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

herkesin özlemlerine ve gördüğü güzelliklere, beklentilerine tamamen katılıyorum..

Mehmet abi senin de tüm dediklerine ve hoş görü dolu velayet dolu bakışlarına da ziyadesiyle katılıyorum..

velayet buluşmaları-2'yi düzenlerseniz biz de katılırız inşaAllah..

velayet.com dünya çapında bir forum diye inanıyorum. bu forumun izni bi iznillah ilerki çağlarda daha bir görülecektir.. Çünkü çok kapsamlı ve geniş bir forumdur. buradan onlarca külliyat çıkabilir.. kendimizi küçümsememeliyiz. yeri geliyor öyel derin ilmi ve felsefi tartışmalar oluyor ki delillerin incelenişi bir çok kitapta bile bulunmaz kalitede.. Elhamdulillah..

Yorum

Allah razı olsun Qumu aşk kardeş.

Yorum

cümlemizden

Mufazzal istanbulda olduğun zaman mutlaka misafirim olmanı istiyorum inşaAllah..
                          En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 00:04.

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=22415.msg138373#msg138373 date=1325194438]
                            cümlemizden

Mufazzal istanbulda olduğun zaman mutlaka misafirim olmanı istiyorum inşaAllah..
                            [/quote]

Akşamları olursa İnşaallah abi...
                            En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 00:04.

Yorum

Sizi de çok özledim Mufazzal kardeşim. Karşılıklı hatalarımız olmuş olabilir, ama hiç birisi önemli değil. Sizi hiç bir zaman kalbimden silmeye kıyamamışımdır. Sizi Allah için seviyorum kardeşim. Zaten İslam İnkıabını seven hiç kimseye kin tutamam. İnşallah fiilen de tanışmak nasip olur. Varsa hatalarımız affedin, biz hakkımızı helal ediyor sizden de helallık diliyoruz. Allaha emanet olunuz.
                              En son Qom_u_ask tarafından düzenlendi; 02.08.2020, 00:03.

Yorum

YUKARI ÇIK
                              Çalışıyor...
                              X