Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

merhaba

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

merhaba

sitenizi yeni gördüm biraz inceledikten sonra bazı şeyler yazmak istedim

Ynt: merhaba

hosgeldin agacan

Yorum

ALLAH razı olsun

Yorum

Kardeşim hoş geldiniz de gelir gelmez hemen muta konusunda kopyala yapıştır yapmışsınız. Siz bu sitede muta hakkında devam eden konuya baktınız mı hiç?
        Beşşar Esad bir İslam Kahramanıdır.
        Suriye İmtihanında İran İslam Cumhuriyetinin yanında yer almayanlar amerikan Emperyalizmi ve İsrail Siyonizminin yanındadırlar. Ve İslamın karşısındadırlar.

Yorum

a.s. hoşgeldiniz..

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

[quote author=Mehmet UFUKALP link=topic=22396.msg138039#msg138039 date=1324995171]
            Kardeşim hoş geldiniz de gelir gelmez hemen muta konusunda kopyala yapıştır yapmışsınız. Siz bu sitede muta hakkında devam eden konuya baktınız mı hiç?
            [/quote]
            ALLAH razı olsun
            [quote author=mirzehan link=topic=22396.msg138040#msg138040 date=1324995316]
            a.s. hoşgeldiniz..
            [/quote]
            ALLAH razı olsun sitenize öle çatpat bir göz attım anlatılan şia dan farklı yani anlattıklarından daha iyi gibi yalnız muta farklı düşünceler var 43 sayfa yazı var yorumlarla beraber hepsini okuyamadım ama ilk ve son sayfalarına baktım öle yazmak istedim kopyala yapıştır değil rica ve yapıştır bilmem anlata bildimmi

Yorum

münazara başlıklarında farklı yorumlar görüşler olabilir buna bişe diyemem ama

İtikadi ve ameli konularla ilgili başlıklarda şia hakkında bilgilere ualşabilirsiniz.....

Şia yı şia nındilindne öğrenmek başkalarından duyarak öğrenmekten daha sıhhatli oalcaktır..

Rabbim hak yolda çaba sarfedenlerden eylesin hepimizi..
              selametle

Allah, geçimsiz efendileri olan bir adamla, yalnız bir kişiye bağlı olan bir adamı misal olarak verir. Bu ikisi eşit midir? Övülmek Allah içindir, fakat çoğu bilmezler. (Zümer 27)

Yorum

aleyküm selam hoşgeldiniz

Yorum

[quote author=medreseteyn link=topic=22396.msg138060#msg138060 date=1325011880]
                  aleyküm selam hoşgeldiniz
                  [/quote]

Yorum

hoşgeldiniz
                    Gönülleriniz bir olmadıktan sonra sayıca çok olmanızın bir anlamı yoktur
                    İmam Ali (a.s)

Yorum

öncelikle hoş geldiniz. Rabbim buraya gelmenizde çok hikmetler yaratımış olabiir.

biz de şiayı yıllarca düşmanlarından tanıdığımız pardon iftiralarını dinlediğimiz için şii olamadık ancak bu 35 yıl sonra bu nasip oldu. İHL ve İlahiyat mezunu biri olarak Rabbimin bu lütfuna ne kadar şükretsem azdır. nasıl şii oldum bölümünü de okuyabilirsiniz.. ilginçtir.

sorunuz olursa burayız. kopyala yapıştır metinlerini okuyup anladıklarınızı sorarsanız sizin açınızdan daha yararlı olacağını düşünüyorum.

Yorum

[quote author=Qom_u_aşk link=topic=22396.msg138069#msg138069 date=1325021131]
                        öncelikle hoş geldiniz. Rabbim buraya gelmenizde çok hikmetler yaratımış olabiir.

biz de şiayı yıllarca düşmanlarından tanıdığımız pardon iftiralarını dinlediğimiz için şii olamadık ancak bu 35 yıl sonra bu nasip oldu. İHL ve İlahiyat mezunu biri olarak Rabbimin bu lütfuna ne kadar şükretsem azdır. nasıl şii oldum bölümünü de okuyabilirsiniz.. ilginçtir.

sorunuz olursa burayız. kopyala yapıştır metinlerini okuyup anladıklarınızı sorarsanız sizin açınızdan daha yararlı olacağını düşünüyorum.
                        [/quote]

okuyacam inşALLAH önyargım yoktur ama şunu kesin söyleyeyim ben vahdet taraftarıyım evet şunu biliyorum bazı şii ler sapkındır fakat imam humeyniyi ve ona tabi olanları tenzih ederim

Yorum

yok, şöyle düzeltelim, sünnilerin arasına karışmış vahhabilerin iftiralarıyla şiiler çok yanlış tanınır bu yüzden onlar sapkın görülür. ancak İmam Humeyni ve bazıları, güçlü şekilde dünyaya kendilerini tanıtma fısatı bulabildikleri için bunlara vahhabilerin attıkları iftiralara kimse itibar etmez.

şiileri aslında sünni dünya azımsanmayacak kadar çok tanırlar, fakat atılan iftiralar o kadar çok tarihi olarak köklüdür ki, bu gördüklerini değerlendirme ölçütleri olarak kullanamaz bir çok sünni kardeşimiz

örneğin ben soruyorum şiilere sapkın diyenlere:

Hz. Meryem Filmini izledin mi? evet diyor, ya Ashabı Kehfi, evet, Hz. Yusuf, ... evet hepsini izlemiş. nasıl diyorum, harika, benzerleri yapılamayan süper filimler keşke bizimkiler de böyle yapsa diyor. diyorum bunları yapanlar kim? iran diyor. iranlı sünniler mi diyorum? yok şiiler diyor.. ve o zaman azıcık düşünesi geliyor. diyor evet ya.. sonra iranlılar Kur'anları var bizim gibi Kur'an yarışlarına katılıyorlar okudukları aynı Kur'an, şiiler tartışırlarken delil olarak ayet hadis gösteriyorlar. eğer farklı Kur'anları olsa bunlar nasıl olacak? demek ki şiiler hakkında iftiralar atılmış..

örneğin hangi şiiye sordunuz caferilik ne demek diye? ve hangi şii caferilikle şiiliğin farklı olduğunu söyledi? ama tüm sünniler caferilik farklı şiilik farklı mezhep sanır..

Yorum

YUKARI ÇIK
                          Çalışıyor...
                          X