Adım : Onur buraya bir arkadaşın tavsiyesi üzerine geldim.Şiilik hakkında araştırma yapıyorum bilgi edinmek isitiyorum,o yüzden bana buranın daha yardımcı olucağını söylediler. İstanbul'da yaşıyorum ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Selamun Aleyküm
Daraltma
X
-
Selamun Aleyküm
[quote author=Cihandar link=topic=22343.msg137259#msg137259 date=1324163104]
Adım : Onur buraya bir arkadaşın tavsiyesi üzerine geldim.Şiilik hakkında araştırma yapıyorum bilgi edinmek isitiyorum,o yüzden bana buranın daha yardımcı olucağını söylediler. İstanbul'da yaşıyorum ..
[/quote]
A.s. hoş geldin Cihander. Doğru adresde olduğunuzu söylerebilirim
Yorum
-
Selamun Aleyküm
Hoş geldin kardeşim.. Üyeliğin sana da bize de hayırlı olsun. Rabbim seni de bizi de hidayet etsin.. Umarım aradığın sorulara cevap bulabilirsin. bunun için size yardımcı olacağımızı düşünüyorum bi iznillah.. sorularına başlayabilir ya da merak ettiğin konulara göz atabilir sorularını ilgili başlıklar altında da sorabilirsin.. eğer başlıkları incelersen bir çok sorunun zaten önceden cevaplanmış olduğunu göreceğini sanıyorum..
Yorum
-
Ynt: Selamun Aleyküm
Abdullah kardeş ben sevdim mi ancak ölüm ayırır.Hz.Ömer'i(r.a) çok severim.İlk olarak 12 imam hakkında bilgiye sahip olmak istiyorum.Önce tariihi vesikalarla olursa daha iyi olur kardeş..Yardımcı olduğun için teşekkür ederim..Haktır Allahım Muhammed mahım
Ali'dir şahım efendim Allah eyvallah
Yorum
-
Ynt: Selamun Aleyküm
ana sayfadaki ikinci ana başlığımız Ehlibeyt a.s. ile ilgili ve 12 Masum İmamımızın hayatları orada ayrıntısıyla var..
http://www.velayet.com/index.php?board=5.0
Yorum
Yorum